Tadićevi kažu da je on pobijedio….
To su i Zoki i Ljubo tvrdili…. [lol] [lol] [lol]
Belex je danas tamo di je Crobex bio otprilike 2003. e sad znamo što je kasnije slijedilo, jedina kočnica bio je Nikolić
pametnom dosta
[bye]
Belex je danas tamo di je Crobex bio otprilike 2003. e sad znamo što je kasnije slijedilo, jedina kočnica bio je Nikolić pametnom dosta [bye]
Belex je cijenjeni kolega prema trenutačnim finan. pokazateljima osrednje skup, onako laički rečeno. Tako da uspoređivati index-e nije dovoljno. Ima dionica, ali cijelo tržište nije baš jeftino, jer da je već bi 90% mojeg portfelja bilo tamo.
Ali ako će belex nebu pod oblake, onda će i CROBEX.
Zašto?
– wall street +
– kosovo – nema rata – Tadić +
– korekcija 20 i nešto posto, dosta je bilo – +
To je to! Sutra i mi idemo gore!!!
Samo da ne bude obrnuto. Fondovi će se sutra baviti Belexom, a Crobex će čekati dok prođe euforija..[lol]
Belex je danas tamo di je Crobex bio otprilike 2003. e sad znamo što je kasnije slijedilo, jedina kočnica bio je Nikolić
pametnom dosta
[bye]
Onda mi trebamo stići Wall Street a on je 12700.
pametnom dosta.
Ivek i kompanija će to već preokrenuti u svoju korist taman da pobijedi i Josip broz. Al će zato ostati kratkih rukava kad krene eksplozija Crobexa. Siguran sam da se taj dan ili dane neće ni javljati na forumu.[bye]
Neka se regija smiruje a polako će doći sve na mjesto
vidjet ćemo nastavlja li se iskrcavanje iz pojedinih dionica.
i to daje značajan obol ritmu burze.
potom, ulagači će i dalje biti oprezni, a i pokušati kupovati po što nižim cijenama.
dakako, koordinirana akcija institucionalaca može značajno odrediti smjer trgovanja, time i crobexa.
CeSID, uzorak: Tadić pobedio
Beograd — CeSID saopštio da na osnovu 90 odsto uzorka, Boris Tadić ima 50,5 odsto, a Tomislav Nikolić 47,9 odsto.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=02&dd=03&nav_category=418&nav_id=283361
Tomislav Nikolić, a prvi HR kralj Tomislav, kako to?