Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tadićevi kažu da je on pobijedio….

To su i Zoki i Ljubo tvrdili…. [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

Belex je danas tamo di je Crobex bio otprilike 2003. e sad znamo što je kasnije slijedilo, jedina kočnica bio je Nikolić
pametnom dosta
[bye]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Belex je danas tamo di je Crobex bio otprilike 2003. e sad znamo što je kasnije slijedilo, jedina kočnica bio je Nikolić pametnom dosta [bye]

Belex je cijenjeni kolega prema trenutačnim finan. pokazateljima osrednje skup, onako laički rečeno. Tako da uspoređivati index-e nije dovoljno. Ima dionica, ali cijelo tržište nije baš jeftino, jer da je već bi 90% mojeg portfelja bilo tamo.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ali ako će belex nebu pod oblake, onda će i CROBEX.

Zašto?

– wall street +
– kosovo – nema rata – Tadić +
– korekcija 20 i nešto posto, dosta je bilo – +

To je to! Sutra i mi idemo gore!!!

Samo da ne bude obrnuto. Fondovi će se sutra baviti Belexom, a Crobex će čekati dok prođe euforija..[lol]

Belex je danas tamo di je Crobex bio otprilike 2003. e sad znamo što je kasnije slijedilo, jedina kočnica bio je Nikolić
pametnom dosta
[bye]

Onda mi trebamo stići Wall Street a on je 12700.
pametnom dosta.

Neka se regija smiruje a polako će doći sve na mjesto

SAM PROTIV SVIH

Ivek i kompanija će to već preokrenuti u svoju korist taman da pobijedi i Josip broz. Al će zato ostati kratkih rukava kad krene eksplozija Crobexa. Siguran sam da se taj dan ili dane neće ni javljati na forumu.[bye]

Neka se regija smiruje a polako će doći sve na mjesto

vidjet ćemo nastavlja li se iskrcavanje iz pojedinih dionica.
i to daje značajan obol ritmu burze.
potom, ulagači će i dalje biti oprezni, a i pokušati kupovati po što nižim cijenama.
dakako, koordinirana akcija institucionalaca može značajno odrediti smjer trgovanja, time i crobexa.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Propade DDJH sada. nema rata…. [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

pozdrav geronimu!

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

CeSID, uzorak: Tadić pobedio
Beograd — CeSID saopštio da na osnovu 90 odsto uzorka, Boris Tadić ima 50,5 odsto, a Tomislav Nikolić 47,9 odsto.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=02&dd=03&nav_category=418&nav_id=283361

Tomislav Nikolić, a prvi HR kralj Tomislav, kako to?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close