Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega, kolega 😉
Bitno je da oni i dalje odvajaju regije[lol]

Možda su čitali Huntingtona … pa shvatili ljudi… [lol] [smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

jel samuela??[yawn]

može li gore? pa naravno da može...................uvijek može gore

Dejavue: ” Kolega, kolega 😉 Bitno je da oni i dalje odvajaju regije[lol] ” Možda su čitali Huntingtona … pa shvatili ljudi… [lol] [smiley]

Radikali ili “demokrati”[lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Inflacija u Zimbabweu 24.000 % …

Cookie Monster

e jeste zapeli za te rezultate kao da mi ovisimo o njima……………..naše tržište se već dovoljno ispuhalo i nije više tako precjenjeno kao što je bilo……………problem je jedino što većina vas i fondova nema para za kupovinu po ovim diskontnim cijenama…………………hehehehe[lol] [lol] [lol]

Otkud sad precjenjeno? A keša se ima.

Izgleda da Tadic dobiva

SAM PROTIV SVIH

Ode onda Belex nebu pod oblake

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Tadićevi kažu da je on pobijedio, razlika oko 100K glasova.

CeSID
T 50,3%
N 48,1%

No respect

Ode onda Belex nebu pod oblake

Naravno, da će rasti, ali da će nebu pod oblake, čisto sumnjam, pa nije on kočnica rasta nego globalna korekcija, isto kao što će kada HDZ doći sve odletjeti nebu pod oblake, moš misliti.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Izgleda da Tadic dobiva

jep… 50,4 naprema 48,1 mislim za tadića. s tim da su radikalni glasači revniji i kao stabilno biračko tijelo izlaze ranije na izbore. mislim da će sutra srbija up 5%, a mi ćemo biti sretni s 1% kako kod nas biva…

Ali ako će belex nebu pod oblake, onda će i CROBEX.

Zašto?

– wall street +
– kosovo – nema rata – Tadić +
– korekcija 20 i nešto posto, dosta je bilo – +

To je to! Sutra i mi idemo gore!!![thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

jep… 50,4 naprema 48,1 mislim za tadića. s tim da su radikalni glasači revniji i kao stabilno biračko tijelo izlaze ranije na izbore. mislim da će sutra srbija up 5%, a mi ćemo biti sretni s 1% kako kod nas biva…

50,4 + 48,01 = 98,5%

Kolega gdje je onih 1,5% nestalo? Za Koštunicu?[smiley]

New Report

Close