Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Normalno da je svejedno.
Kao sto tigar kaze..sve je to vec rijeseno[bye]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Prvo bi trebala Slovenija priznat Kosovo, a mi možda tek nakon što ih večina odradi …

Cookie Monster

..polako će se rješavati zerp, dolaziti dobra izvješća. samo se nadam da opet neće biti potresa na burzama.

Koliko ja znam, ekipa se najviše iskrcava objavom FI-a i to ma kako dobar bio. Oni brzi i informiraniji i dva dana ranije. Pa vi vidite.

Savage: ” ..polako će se rješavati zerp, dolaziti dobra izvješća. samo se nadam da opet neće biti potresa na burzama. ” Koliko ja znam, ekipa se najviše iskrcava objavom FI-a i to ma kako dobar bio. Oni brzi i informiraniji i dva dana ranije. Pa vi vidite.

To u slučaju jakog rasta prije FI. U slučaju stagnacije do FI, dobri FI bi mogli pogurat dionice gore!

Međutim, da se ne zamaramo, sve se već zna, a procedura je unaprijed dogovorena.

Vjerovatno tocno.

Savage:

..polako će se rješavati zerp, dolaziti dobra izvješća. samo se nadam da opet neće biti potresa na burzama.

Koliko ja znam, ekipa se najviše iskrcava objavom FI-a i to ma kako dobar bio. Oni brzi i informiraniji i dva dana ranije. Pa vi vidite.

Da iskrcava se. Ali to će biti najmanje po 50% večim cijenama od sadašnjih![thumbsup]

Uz Kosovo, treba priznati i Vojvodinu…cemu raditi razlike[thumbsup]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

nije li vojvodini ukinut status AP?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Upravo skladamo himnu pod naslovom: “Dođi druže do Srbije uže…” [lol]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

..dođi sine tamo gde se giiineee

[yawn]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

“Nakon najnovije burzovne krize svima je, pa i ulagačima u fondove, postalo jasno je da je vrijeme lake i velike zarade na domaćim, ali i stranim burzama iza nas. Drugim riječima, u budućnosti će se burzovni igrači morati znatno više pomučiti u kreiranju dobitničkog portfelja i pritom se zadovoljiti mnogo manjom zaradom od one koje su i laici s lakoćom ostvarivali proteklih godina.” (Nikola Prskalo)

Nemoj govoriti u ime svih. Meni nije jasno. Odnosno jasno mi je da nisi u pravu.

nije li vojvodini ukinut status AP?

Koliko ja znam, imaju Skupštinu APV i Izvršno veće APV.
“Skupština Autonomne Pokrajine Vojvodine je najviši predstavnički organ Pokrajine. Skupštinu čini 120 poslanika izabranih na izborima od 19. septembra 2004. godine”
Nažalost, najvise zastupnika i tamo ima Radikalna stranka (36).
Imaju Statut AP Vojvodine kao najviši pravni akt pokrajine.

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

New Report

Close