Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo … ono što nikome ne uspije nama uvijek radi … Ameri se zazelenili, EU i Azija isto, ali ne MOĆNA hrvatska je u crvenom! To se zove posao! Nek nam živi živi rad! [tongue] Jer ćete jedino “poštenim” radom moći u bescjenje kupiti hrvatske dionice.

"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"

Sve su to nama priuštili “naši” školovani FOND MENADŽERI![bye]

Evo … ono što nikome ne uspije nama uvijek radi … Ameri se zazelenili, EU i Azija isto, ali ne MOĆNA hrvatska je u crvenom! To se zove posao! Nek nam živi živi rad! [tongue]

Jučer kad su svi vikali da danas ide +2-+5%, rekao sam da bi se mogli iznenaditi.. ne znam zašto svi očekujete tako nagli rast???

Pregovori sa EU jedva idu, problemi sa ZERP-om, rast kamata…. ne kažem da nećemo rasti,ali nećemo naglo i odmah..

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Evo … ono što nikome ne uspije nama uvijek radi … Ameri se zazelenili, EU i Azija isto, ali ne MOĆNA hrvatska je u crvenom! To se zove posao! Nek nam živi živi rad! [tongue]

pojedine faze ciklusa burze ne mogu se preskočiti, ma koliko mi to željeli.
TA crobexa još ne pokazuje “buy” signal.
tržište se još nije konsolidiralo za novi uzlet.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

grgica:

Jedino čemu se ja nadam i što očekujem od EU je provođenje zakona (bez toga da su neki iznad njega) i koliko toliko sređivanje (čitaj smanjivanje) korupcije. Ako nam to prođe mislim da smo postigli cilj usprkos svim manama koje na EU donosi. IMHO, možda sam u krivu, ali se toplo nadam da nisam

je ja sam cuo da u spanjolskoj, italiji, francuskoj i najvise grckoj uopce nema korupcije i kriminala[huh]

Molim pročitati moj post još jednom, a ne mi imputirati stvari koje nisam napisao.[wink]

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

Evo … ono što nikome ne uspije nama uvijek radi … Ameri se zazelenili, EU i Azija isto, ali ne MOĆNA hrvatska je u crvenom! To se zove posao! Nek nam živi živi rad! [tongue] Jer ćete jedino “poštenim” radom moći u bescjenje kupiti hrvatske dionice.

pa nismo crveni, šareno je [lol] … ti si sigurno mislio na jednu raketu u trajanju od dva do tri dana?

Cookie Monster

Jučer kad su svi vikali da danas ide +2-+5%, rekao sam da bi se mogli iznenaditi.. ne znam zašto svi očekujete tako nagli rast???

Pregovori sa EU jedva idu, problemi sa ZERP-om, rast kamata…. ne kažem da nećemo rasti,ali nećemo naglo i odmah..

Nažalost tako je. Ali polako… bude se i to popravilo.

you think your special you do, i can see it in your eyes

Nažalost tako je. Ali polako… bude se i to popravilo.

100% je tako, mi možemo pričatišto želimo, ali pomalo će se i to riješiti……

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

super24: ” grgica: ” Jedino čemu se ja nadam i što očekujem od EU je provođenje zakona (bez toga da su neki iznad njega) i koliko toliko sređivanje (čitaj smanjivanje) korupcije. Ako nam to prođe mislim da smo postigli cilj usprkos svim manama koje na EU donosi. IMHO, možda sam u krivu, ali se toplo nadam da nisam ” je ja sam cuo da u spanjolskoj, italiji, francuskoj i najvise grckoj uopce nema korupcije i kriminala[huh] ” Molim pročitati moj post još jednom, a ne mi imputirati stvari koje nisam napisao.[wink]

poanta je da EU nece smanjivati korupciju.. eventualno institucionalizirati..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

lula: ” ” Nažalost tako je. Ali polako… bude se i to popravilo. ” 100% je tako, mi možemo pričatišto želimo, ali pomalo će se i to riješiti……

ja sam cuo da ce se neke dionice jako brzo oporavljati u skorije vrijeme[lol]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

to su ti rekli nasi pametni fond manageri?

mmstanic:

lula: ” ” Nažalost tako je. Ali polako… bude se i to popravilo. ” 100% je tako, mi možemo pričatišto želimo, ali pomalo će se i to riješiti……

ja sam cuo da ce se neke dionice jako brzo oporavljati u skorije vrijeme[lol]

Dao Bog, u biti,dati će Bog..[wink]

New Report

Close