Evo … ono što nikome ne uspije nama uvijek radi … Ameri se zazelenili, EU i Azija isto, ali ne MOĆNA hrvatska je u crvenom! To se zove posao! Nek nam živi živi rad! [tongue] Jer ćete jedino “poštenim” radom moći u bescjenje kupiti hrvatske dionice.
Evo … ono što nikome ne uspije nama uvijek radi … Ameri se zazelenili, EU i Azija isto, ali ne MOĆNA hrvatska je u crvenom! To se zove posao! Nek nam živi živi rad! [tongue]
Jučer kad su svi vikali da danas ide +2-+5%, rekao sam da bi se mogli iznenaditi.. ne znam zašto svi očekujete tako nagli rast???
Pregovori sa EU jedva idu, problemi sa ZERP-om, rast kamata…. ne kažem da nećemo rasti,ali nećemo naglo i odmah..
Evo … ono što nikome ne uspije nama uvijek radi … Ameri se zazelenili, EU i Azija isto, ali ne MOĆNA hrvatska je u crvenom! To se zove posao! Nek nam živi živi rad! [tongue]
pojedine faze ciklusa burze ne mogu se preskočiti, ma koliko mi to željeli.
TA crobexa još ne pokazuje “buy” signal.
tržište se još nije konsolidiralo za novi uzlet.
grgica:
”
Jedino čemu se ja nadam i što očekujem od EU je provođenje zakona (bez toga da su neki iznad njega) i koliko toliko sređivanje (čitaj smanjivanje) korupcije. Ako nam to prođe mislim da smo postigli cilj usprkos svim manama koje na EU donosi. IMHO, možda sam u krivu, ali se toplo nadam da nisam
”
je ja sam cuo da u spanjolskoj, italiji, francuskoj i najvise grckoj uopce nema korupcije i kriminala[huh]
Molim pročitati moj post još jednom, a ne mi imputirati stvari koje nisam napisao.[wink]
Evo … ono što nikome ne uspije nama uvijek radi … Ameri se zazelenili, EU i Azija isto, ali ne MOĆNA hrvatska je u crvenom! To se zove posao! Nek nam živi živi rad! [tongue] Jer ćete jedino “poštenim” radom moći u bescjenje kupiti hrvatske dionice.
pa nismo crveni, šareno je [lol] … ti si sigurno mislio na jednu raketu u trajanju od dva do tri dana?
Jučer kad su svi vikali da danas ide +2-+5%, rekao sam da bi se mogli iznenaditi.. ne znam zašto svi očekujete tako nagli rast???
Pregovori sa EU jedva idu, problemi sa ZERP-om, rast kamata…. ne kažem da nećemo rasti,ali nećemo naglo i odmah..
Nažalost tako je. Ali polako… bude se i to popravilo.
”
Nažalost tako je. Ali polako… bude se i to popravilo.
100% je tako, mi možemo pričatišto želimo, ali pomalo će se i to riješiti……
super24: ” grgica: ” Jedino čemu se ja nadam i što očekujem od EU je provođenje zakona (bez toga da su neki iznad njega) i koliko toliko sređivanje (čitaj smanjivanje) korupcije. Ako nam to prođe mislim da smo postigli cilj usprkos svim manama koje na EU donosi. IMHO, možda sam u krivu, ali se toplo nadam da nisam ” je ja sam cuo da u spanjolskoj, italiji, francuskoj i najvise grckoj uopce nema korupcije i kriminala[huh] ” Molim pročitati moj post još jednom, a ne mi imputirati stvari koje nisam napisao.[wink]
poanta je da EU nece smanjivati korupciju.. eventualno institucionalizirati..
lula: ” ” Nažalost tako je. Ali polako… bude se i to popravilo. ” 100% je tako, mi možemo pričatišto želimo, ali pomalo će se i to riješiti……
ja sam cuo da ce se neke dionice jako brzo oporavljati u skorije vrijeme[lol]
mmstanic:
”
lula: ” ” Nažalost tako je. Ali polako… bude se i to popravilo. ” 100% je tako, mi možemo pričatišto želimo, ali pomalo će se i to riješiti……
”
ja sam cuo da ce se neke dionice jako brzo oporavljati u skorije vrijeme[lol]
Dao Bog, u biti,dati će Bog..[wink]