Ja sam protiv ulaska u EU, živio sam tamo deset godina i znam šta nas čeka, samo neuki dio narodnih masa očekuje cijeće, budu vidjeli europu u pravom svijetlu![lol]
Nadam se da ćemo i mi danas u zeleno s ostalim tržištima, ali ovo sa zamrzavanjem pregovora s EU je loša vijest za naše tržište kapitala, neovisno kako će danas biti na burzi… Čitam Jutarnji list na čijoj naslovnici stoji:
Znači zemljama koje nisu u EU, stalno je burza u korekciji.[lol]
Po meni bi Tržište kapitala trebalo padati kad uđemo u EU, zbog raznih restrikcija i krize koje donosi EU.
Pogledaj samo ove alpske srbe, kako je njima.
Opet nebu rasta sve mi se čini!
Pa nemreš vjerovat, što je amerika u većem plusu kod nas se mali investitori guraju na prodaji od ranog jutra.
Kako shvatiti to, može li mi neko pomoći, gdje je logika?
A i vidim da je podrška na kupnji slaba što je loše [bye][bye]
Von Braun
Pogledaj samo ove alpske srbe, kako je njima.
[lol] [lol] [thumbsup][thumbsup]
Ja sam protiv ulaska u EU, živio sam tamo deset godina i znam šta nas čeka, samo neuki dio narodnih masa očekuje cijeće, budu vidjeli europu u pravom svijetlu![lol]
slazem se..
s obzirom na to kakva nam je perspektiva i kakve nas sve “dobre” vijesti okružuju još nam se i dobro drži berza
žalosno je što politika toliko utječe na burzu
sad više kao da ne vrijede fundamenti i analize
samo ono što piše u žutom tisku
kao da će neovisnosti kosova propasti cijeli svijet
Ja sam reko dok admin ne pobriše ovaj topic mi sigurno nečemo rasti.
Svaki put me pobriše pa će valjda i ovaj ali ja sam uporan.
Kada mali igrač dođe na poslovni da baci oko kaj ima jer nije siguran dali prodat ili ne, prvo kaj uvijek vidi je ovaj topic i onda bum po bid-u. Već je 1043 stranice i ide dalje i brže od bilo koje teme.
Stalno smo u toj korekciji i nikak da se prestane pisat tu.
A drukeri uživaju i čekaju na bid-u male bedaste kao lovac na čeki!
vidite da nam, između ostalih, i stranci prave iznered na zse.
što oni (eu) vremenski dalje od nas, to veće igre između nas samih[smiley].
toka: ” Ja sam protiv ulaska u EU, živio sam tamo deset godina i znam šta nas čeka, samo neuki dio narodnih masa očekuje cijeće, budu vidjeli europu u pravom svijetlu![lol] ” slazem se..
I ja se slažem.
Imamo sve šta nam treba za život.
Totalno bi zabranio uvoz,i samo kupujmo Hrvatsko,a strance bi gulio.
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Sve u svemu, dobro je. EU se zeleni, a mi se, usprkos prijetnjama zbog ZERP-a ne damo, crobex je na +0,35% [thumbsup]
Sve u svemu, dobro je. EU se zeleni, a mi se, usprkos prijetnjama zbog ZERP-a ne damo, crobex je na +0,35% [thumbsup]
da i sve ovo čekanje je bilo da se ispita puls, a sada se bar kod mene kod dionica koje pratim počelo zeleniti, ok [thumbsup]