Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

potpuno ste u krivu kolege,
samo se ceka jos koja loša vijest i siguran sam da ce stranci nastaviti sa iskrcajem a to moze potrajati,trena nam stabilizacija prije FI pa nakon toga neka budu nagradjene zdrave i fundamen.podcijenjene firme a baloni neka se smire dolje i vrate u normalu–mislim da nam to odgovara svima pa da za koji mjesec na puno zdravijim temeljima krenemo dalje [wink]

Australia ASX 100 +155.60 +3.40% 4,737.30 2/1 4:47pm
Australia ASX All Ords +185.30 +3.25% 5,882.30 2/1 4:47pm
Australia ASX Mid-cap 50 +173.30 +2.98% 5,989.00 2/1 4:47pm
Hong Kong Hang Seng +607.64 +2.59% 24,063.38 2/1 3:38pm
Hong Kong HSCC Red Chip +207.97 +4.08% 5,299.77 2/1 3:38pm

Nadam se da ćemo i mi danas u zeleno s ostalim tržištima, ali ovo sa zamrzavanjem pregovora s EU je loša vijest za naše tržište kapitala, neovisno kako će danas biti na burzi… Čitam Jutarnji list na čijoj naslovnici stoji:

Degert prenio Mesiću poruku EU
PREGOVORI ZAMRZNUTI?

Ignore: KressoM, delux

Glupost i senzacija!

Jutarnji list, zadnje smeće u Hrvatskoj!!!

Kupite, kupite!!!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

u Vecernjem isto pise[angry]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Apsolutno, u tekstu piše ” prijeti zamrzavanjem ako ne poboljša reforme bla bla”, naslov
evropska unija zamrzava pregovore [angry]

Glupost i senzacija!

Večernji list, zadnje smeće u Hrvatskoj!!!

Kupite, kupite!!! [smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Isto je i na teletekstu….

Ignore: KressoM, delux

@ranje će biti ako svijet zazeleni u narednom razdoblju, a nas zakoče lokalni problemi tipa EU, Kosovo…

I love the Smell of Profits in the Morning

Cijela Europa i Azija u zelenom:

Vaš link

Vaš link

Ma dajte trebamo se ponašati kao pravilni, a ne da hoćemo u EU pod svaku cijenu, to Slovenija hoće da na sve pristanemo, i da popuštamo, pa ako su oni proglasili svoj zerp i Italija, a pozivaju se na papir iz 2004. treba biti čvrst, a ne labav, i da te šutaju i prisiljuju na svakakve stvari onda je EU ropstvo a ne društvo ravnopravnih naroda……………….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

selim se ja na nyse
a vi se ovdje mucite sa politikom i kosovo i sa slovenija

Postanite Eu-robovi

New Report

Close