Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I otišli u zeleno. [thumbsup]

i EU odlazi u zeleno,ftse skoro 1%,dax jaaako blizu 0 US zeleno al mi smo danas morali u crveno[cry]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

http://money.cnn.com/2008/01/31/markets/morningbuzz/index.htm

Kako ovo protumačiti

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

I otišli u zeleno. [thumbsup]

Da, ono što ih je ubilo na zatvaranju jučer se barem privremeno riješava:

“Major rating agencies are under growing pressure to hold off downgrading bond insurers MBIA and Ambac until a bailout plan is worked out, CNBC has learned.”

No respect

i EU odlazi u zeleno,ftse skoro 1%,dax jaaako blizu 0 US zeleno al mi smo danas morali u crveno[cry]

Ameri su u ponedjeljak i utorak završili u zelenom, jučer u blagom crvenom od -0.3%, danas (bar zasada) opet sve jače zeleno. Dok Europa i mi puno vise crvenimo. Slično je od početka godine. Neko tu nekoga… [angry]

Počnimo se radije baviti analizama i komentarima Fi i 1q Firmi, ako budu dobri sve će biti u redu, taman da i burza u Nigeriji i Boliviji pada.

Evo Siemens započetak
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/SMNS-fin2007-1Y-REV-N-HR.xls

e moji drukeri, ameri zeleni!!![yawn]

IDEMO AP AP

apsolutno se slazem. jednom kad nasi razuvjere da nemamo nista s ostatkom svijeta puknut ce svaka korelacija CROBEX-a, DAX, DOW itd

apsolutno se slazem. jednom kad nasi razuvjere da nemamo nista s ostatkom svijeta puknut ce svaka korelacija CROBEX-a, DAX, DOW itd

U zadnje vrijeme crobex je dosta ovisio o indexima vani posebice S&P 500. No dugoročno pogledajte dow jones koji je faktički stojao na mjestu jedno 5 godina… a onda pogledajte koliko je crobex u tih 5 godina narastao… kroz sljedećih 5 godina ćemo ući u EU i NATO, Kosovo će se riješiti a valjda će se i srbi smiriti, proći će izbori u americi… sve u svemu ovaj pad na svim burzama ima uporišta, no na dugi rok crobex ide gore.

Vaš link

…zelena trava doma mog

TheStyx: ” apsolutno se slazem. jednom kad nasi razuvjere da nemamo nista s ostatkom svijeta puknut ce svaka korelacija CROBEX-a, DAX, DOW itd ” U zadnje vrijeme crobex je dosta ovisio o indexima vani posebice S&P 500. No dugoročno pogledajte dow jones koji je faktički stojao na mjestu jedno 5 godina… a onda pogledajte koliko je crobex u tih 5 godina narastao… kroz sljedećih 5 godina ćemo ući u EU i NATO, Kosovo će se riješiti a valjda će se i srbi smiriti, proći će izbori u americi… sve u svemu ovaj pad na svim burzama ima uporišta, no na dugi rok crobex ide gore.

ma ne na dugi rok, sve se zelewni, idemo mi vec sutra gore, pa pogledajte!!!

IDEMO AP AP

osim ako oni koji idu dalje ne zaj…. s EU koja bi mogla prekinuti pregovore

New Report

Close