i EU odlazi u zeleno,ftse skoro 1%,dax jaaako blizu 0 US zeleno al mi smo danas morali u crveno[cry]
http://money.cnn.com/2008/01/31/markets/morningbuzz/index.htm
Kako ovo protumačiti
I otišli u zeleno. [thumbsup]
Da, ono što ih je ubilo na zatvaranju jučer se barem privremeno riješava:
“Major rating agencies are under growing pressure to hold off downgrading bond insurers MBIA and Ambac until a bailout plan is worked out, CNBC has learned.”
i EU odlazi u zeleno,ftse skoro 1%,dax jaaako blizu 0 US zeleno al mi smo danas morali u crveno[cry]
Ameri su u ponedjeljak i utorak završili u zelenom, jučer u blagom crvenom od -0.3%, danas (bar zasada) opet sve jače zeleno. Dok Europa i mi puno vise crvenimo. Slično je od početka godine. Neko tu nekoga… [angry]
Počnimo se radije baviti analizama i komentarima Fi i 1q Firmi, ako budu dobri sve će biti u redu, taman da i burza u Nigeriji i Boliviji pada.
Evo Siemens započetak
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/SMNS-fin2007-1Y-REV-N-HR.xls
apsolutno se slazem. jednom kad nasi razuvjere da nemamo nista s ostatkom svijeta puknut ce svaka korelacija CROBEX-a, DAX, DOW itd
apsolutno se slazem. jednom kad nasi razuvjere da nemamo nista s ostatkom svijeta puknut ce svaka korelacija CROBEX-a, DAX, DOW itd
U zadnje vrijeme crobex je dosta ovisio o indexima vani posebice S&P 500. No dugoročno pogledajte dow jones koji je faktički stojao na mjestu jedno 5 godina… a onda pogledajte koliko je crobex u tih 5 godina narastao… kroz sljedećih 5 godina ćemo ući u EU i NATO, Kosovo će se riješiti a valjda će se i srbi smiriti, proći će izbori u americi… sve u svemu ovaj pad na svim burzama ima uporišta, no na dugi rok crobex ide gore.
…zelena trava doma mog
TheStyx: ” apsolutno se slazem. jednom kad nasi razuvjere da nemamo nista s ostatkom svijeta puknut ce svaka korelacija CROBEX-a, DAX, DOW itd ” U zadnje vrijeme crobex je dosta ovisio o indexima vani posebice S&P 500. No dugoročno pogledajte dow jones koji je faktički stojao na mjestu jedno 5 godina… a onda pogledajte koliko je crobex u tih 5 godina narastao… kroz sljedećih 5 godina ćemo ući u EU i NATO, Kosovo će se riješiti a valjda će se i srbi smiriti, proći će izbori u americi… sve u svemu ovaj pad na svim burzama ima uporišta, no na dugi rok crobex ide gore.
ma ne na dugi rok, sve se zelewni, idemo mi vec sutra gore, pa pogledajte!!!