Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ode index -0,5%[bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

evo jos jedan primjer.. ja imam jednu Fazanovu miljenicu u portfelju, koja nema P/E ili je visok, svejedno.

INDG?
[lol]

Najviše volim dijonice bez P/E. Te nude neslućene mogućnosti zarade!

I love the Smell of Profits in the Morning

Ta priča s crobexom, trebalo bi samo INU i ADRS lupit žešće po asku, i evo croxex na nuli, potrebna je puno detaljnija analiza što se događa.

MiG29: ” evo jos jedan primjer.. ja imam jednu Fazanovu miljenicu u portfelju, koja nema P/E ili je visok, svejedno. ” INDG? [lol] Najviše volim dijonice bez P/E. Te nude neslućene mogućnosti zarade!

[proud]
a kako ce to valentinu pomoci?[tongue]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

-0,63%[bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

[angry] [angry] [angry] [angry] [angry]

Potop u americi!

sva sreca, pa zatvaramo brzo[lol] [undecid]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

ajme, potop i EU a USA odmah -1

Katastrofa na našoj burzi , pa jel to Rusi dolaze ? Koja panika ?[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Ajmo Kardum, brzo gasi burzu dok smo samo na -0,81% [lol]

Ignore: KressoM, delux

Katastrofa na našoj burzi , pa jel to Rusi dolaze ? Koja panika ?[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Da rusi!
čuo sam sada na vijestima da su došli mali zeleni i da će nas sve pobit.
Molim lijepo počnite lupat po bid-u da to što prije obavimo.
Bolje sada prodat nego 30% po nižoj cijeni.[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

nije 0.81… već smo na 0.87

i to je to...

New Report

Close