Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ti si ivek sada ko gorka pilula sa slatkim sokom. Gorak i dalje al lakše kliziš… [lol] [smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Ivek nam je od medvjeda postao grebator [lol] [lol] [lol] koji voli lazanje

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

mislim da se kod nas čekaju izbori u srbiji. neznam šta je bolje za nas, Tadić ili Nikolić [undecid]

Ako dobije Nikolić, idu srpske dionice dolje, jer će dobit sankcije, to je koma za naše fondove koji su tamo izloženi

mislim da se kod nas čekaju izbori u srbiji. neznam šta je bolje za nas, Tadić ili Nikolić [undecid]

ako si u kesu NIKOLIĆ ako si u dionicama TADIĆ[cool]

samo malo čudno da se toga tako boje kod nas a belex danas skočio +4.27%.

nadam se da to znači da su već procurili rezultati izbora [thumbsup]

Ivek, evo neko pobro DLKV [proud] Sad je vrijeme da kupis prvih 10% od planiranih [proud]

Saladin: ” mislim da se kod nas čekaju izbori u srbiji. neznam šta je bolje za nas, Tadić ili Nikolić [undecid] ” samo malo čudno da se toga tako boje kod nas a belex danas skočio +4.27%. nadam se da to znači da su već procurili rezultati izbora [thumbsup]

Po anketama vodi Tadić,ali vidjet ćemo
[bye]

jomiii
korisnik od: 21.10.2007.

Saladin:
” mislim da se kod nas čekaju izbori u srbiji. neznam šta je bolje za nas, Tadić ili Nikolić undecided

ako si u kesu NIKOLIĆ ako si u dionicama TADIĆ

Mislim ja da boli nas ona stvar ko će pobjediti u srbiji. I kod nas se pričalo ako pobjede ovi ili oni bit će rast ili pad tržišta i ????? Pobjedili … a padu nikad kraja zato bolim me ona stvar za Tadića i Nikolića.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Ivek, evo neko pobro DLKV [proud] Sad je vrijeme da kupis prvih 10% od planiranih [proud]

Pa bas gledam malo danasnje trgovanje. Viro, Dlkv,…. Ipak cekam da vidim da li ce biti sranja danas poslije podne. I volio bih biti nacisto sa Srbijom do ponedjeljka.

skype - ivek1234

Po anketama vodi Tadić,ali vidjet ćemo
[bye]

To su SDP-ove ankete?…[lol] [lol] [lol]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Saladin: ” mislim da se kod nas čekaju izbori u srbiji. neznam šta je bolje za nas, Tadić ili Nikolić [undecid] ” samo malo čudno da se toga tako boje kod nas a belex danas skočio +4.27%. nadam se da to znači da su već procurili rezultati izbora [thumbsup]

Ili naši fondovi u Srbiji koriste zadnje vlakove za izlazak prije izbora
[wink]

Da pametno, meni je pokenad prst na okidaču brži od mozga [proud]

New Report

Close