Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@mig29..

pa pogledaj si pokazatelje.. uzmi cijenu od 300 kuna jer sumnjam da cemo ikad vise vidjeti 200..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Kolega MIG uzeo sam samo jedan pokazatelj, i rekao sam između 60-200 zar ne? Naravno da ima potencijala kod nekih to stoji, ali kod nekih nema i to stoji. Znaš kada kažu da P/E nije najvažniji, onda kada pređe određenu granicu normalnosti, ond brzo uzimaju drugi pokazatelj kao relevantan. A kad taj pređe granicu normalnosti, onda uzmu treći pokazatelj. Otprilike ovako ide: – prvo je bitan P/E – kada on ode visoko, onda P/B – a kad i on zakaže onda P/S – kad i P/S zakaže onda buduća poslovanja u sljedećih deset godina – onda DCF metoda prema Stojiću – onda preuzimanje od Todorića – onda….

kolega,

dao sam vam primjer Buffeta i P/E, pogledajte prosjecni P/E na burzama i usporedite ga s Colinim..valjda to ipak govori da multiple nisu presudne..
ili zelite reci da ste vi pametniji investitor od Warrena.

sto naravno ne znaci da ih ne treba gledati!!
ali nisu ni sveto pismo.najvaznija stvar je prepoznati potencijal tvrtke!

evo jos jedan primjer..
ja imam jednu Fazanovu miljenicu u portfelju, koja nema P/E ili je visok, svejedno.
a ima dosta firmi sa ok multiplama koje ne bih kupio, FRNK, ZVCV itd..
vidjet cemo tko ce donijeti veci prinos.

ne znaci da sam u pravu, ja riskiram!!
ali to je najvaznije na burzi, prepoznati potencijal prije drugih, jer kad se mutiple “isprave” onda je obicno kasno..
Ledo sam kupio na P/E 50, onda su govorili da je skup, sad mu je P/E 30,a cijena duplo veca
[wink]
a kad izadje konsolidirano, vidjet cemo di ce biti cijena,a di multiple![thumbsup]

eto, to je moj nacin razmisljanja, koji, naravno moze biti totalno pogresan, ali vidjet cemo..

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Ja nerazumijem i ja sam velikim dijelom u CASH poziciji ali kolega Valentine i ostali koji ukazuju na negativne stvari prikažu samo negativne ali pozitivne ni slučajno.

potpisujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

MiG29: ” krv cu ti popit tek kad udjes ponovo, ko i ti meni ako sve ode u PM.tu smo da se druzimo! [wink] ” Krvopijo!!! [lol] [lol] Znam da ce ti zvucati nevjerojatno ali nemam namjeru nikome piti krv. Ako to sve ode lagano u mp3 kaj mislis da sam ja u WIN situaciji??? Ma jesam ku@ac! Ja bi vise nego ista volio da se vratimo na stari track. I hocemo. Samo je pitanje kada? Mislis da je lako biti u cashu? [undecid]

evo zasto te volim!!
za razliku od “plaćenih ubojica”, smusenjaka i mracnjaka..
[wink]

evo zasto te volim!! [wink]

Hajde, hajde smanji dozivljaj doci cemo na los glas ovdje! [embarass][embarass]

skype - ivek1234

Kolega Ivek vraćamo se mi na stare staze a sada je vrijeme šopinga a ne prodaje jer kada se vratimo na stare staze onda će biti vrijeme prodaje ovog što smo ovih dana šopingiral.Zvučim ko najgori medo

SAM PROTIV SVIH

sad je malo ozbiljnije

http://de.finance.yahoo.com/m6

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Ljubav je rođena.

@super
24

na osnovu kojih ste pokazatelja kupili, npr. LLRB, ako smijem znati ?
hvala!

tamo ni 40 Migrosa ne pomaze[lol] [lol] [lol]

kolega mig, vidim da niste upoznati s najnovijim vijestima o loli.. pa prenosim s drugih foruma za vas od online reportera armanija[smiley]:

Kraš i lola ribar rade pos’o stoljeća.
Ekološke štapiće za uši.
Kraš daje slane štapiće, a lola vatu.

Uši čistiš, vatu bacaš, štapić jedeš.

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Niko netvrdi da nije ozbiljno čak dapače

SAM PROTIV SVIH

GERONIMO: ” Ja nerazumijem i ja sam velikim dijelom u CASH poziciji ali kolega Valentine i ostali koji ukazuju na negativne stvari prikažu samo negativne ali pozitivne ni slučajno. ”

potpisujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to je njihovo pravo,

ali drazi su mi crnjaci, koji uvijek pisu crno, nego oni koji shiftaju, pa jedno pisu kad su u cashu,a drugo kad su u dionicama.
ima jedan, cak je potpise mijenjao,
[shocked][shocked]
jedan dan crni utorak,najgore, zlo, crno, nevolja, a drugi dan, idemo gore, dosta nam je itd..razlika manje od 24h.uzas!

e, to je odvratno!![sealed]

@super

ma imao je lola prosli FI ok, zacudio sam se..
ali daj ti nama reci, zasto si ga ti platio onomad 300kn?

jel ga ono Toda svaki cas trebao preuzeti,a u Kozmu nestalo ulozaka..takva neka prica je bila?[lol] [tongue]

New Report

Close