Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=72a38cb1-3c09-4761-b3c2-55218cfe22c0&ref=lastadd

jel ovo sad znaci da bi trebale pasti dionice ove firme, jer je u USA recesija?
tako je i s nama, ko bude radio dobro UP, ko ne DOWN, tako bi trebalo biti i to nalaze zdrav razum, a hoce li biti tako, vidjet cemo..bar se nadam.

ali Žuti su sve jaci i jaci[cool]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Što se mene tiče Crobex može ostati tu gdje je. Ionako imam samo jednu dionicu iz Crobexa.

Upravo to je bitno. Ljudi poludili kao da je indeks jedino relevantno. Ne kužim. Znao sam zarađivati onda kada je tržište bilo nelikvidno, indeks padao, svijet se crvenio.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Mi se približavamo svakim danom FI i to je za nas odlično jer npr vidite Belišće što se događa snjim.Dali mislite da možda imaju loš FI?

SAM PROTIV SVIH

@Mig29
Kako si me samo provalio! [yawn]

ma pistam samo, sta se duris odmah, znas da te ja jako[kiss][kiss][kiss]

krv cu ti popit tek kad udjes ponovo, ko i ti meni ako sve ode u PM.tu smo da se druzimo!
[wink]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=72a38cb1-3c09-4761-b3c2-55218cfe22c0&ref=lastadd jel ovo sad znaci da bi trebale pasti dionice ove firme, jer je u USA recesija? tako je i s nama, ko bude radio dobro UP, ko ne DOWN, tako bi trebalo biti i to nalaze zdrav razum, a hoce li biti tako, vidjet cemo..bar se nadam. ali Žuti su sve jaci i jaci[cool]

Ovo je zanimljivo:

Zahvaljujući snažnom rastu prometa i agresivnim mjerama smanjenja troškova, dobit te grupacije u tri mjeseca do 31. prosinca 2007. iznosila je 172 milijuna dolara, ili 1,93 dolara po dionici, dok su prihodi iznosili 4,6 milijarde dolara, priopćeno je iz Lenova. Ipak, to je manje od 253,5 milijuna dolara, koliko su u prosjeku očekivali analitičari.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Kolega MIG uzeo sam samo jedan pokazatelj, i rekao sam između 60-200 zar ne?

Naravno da ima potencijala kod nekih to stoji, ali kod nekih nema i to stoji.

Znaš kada kažu da P/E nije najvažniji, onda kada pređe određenu granicu normalnosti, ond brzo uzimaju drugi pokazatelj kao relevantan. A kad taj pređe granicu normalnosti, onda uzmu treći pokazatelj.

Otprilike ovako ide:

– prvo je bitan P/E
– kada on ode visoko, onda P/B
– a kad i on zakaže onda P/S
– kad i P/S zakaže onda buduća poslovanja u sljedećih deset godina
– onda DCF metoda prema Stojiću
– onda preuzimanje od Todorića
– onda….

migros[lol]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ivek123: ” @Mig29 Kako si me samo provalio! [yawn] ”
ma pistam samo, sta se duris odmah, znas da te ja jako[kiss][kiss][kiss] krv cu ti popit tek kad udjes ponovo, ko i ti meni ako sve ode u PM.tu smo da se druzimo! [wink]

još jedna potvrda da je moj skromni izbor najzanimljivijeg lika na forumu ispravan.
miže[thumbsup]

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

Pa pokazatelji nisu “stvoreni” da bi ih se preskakalo, oni umaju funkciju i iz njih je moguće čitati stanje u nekom poduzeću. Kako kod nas većina ignorira iste, a pogotovo novopridošli na tržištu onda se dešava to što se dešava. Za biti uspješan investitor potrebno je imati puno znanja, iskustva i novaca, ignoriranje navedenog s vremenom će stvarati ili manju dobit ili gubitke.

MiG29: ” http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=72a38cb1-3c09-4761-b3c2-55218cfe22c0&ref=lastadd jel ovo sad znaci da bi trebale pasti dionice ove firme, jer je u USA recesija? tako je i s nama, ko bude radio dobro UP, ko ne DOWN, tako bi trebalo biti i to nalaze zdrav razum, a hoce li biti tako, vidjet cemo..bar se nadam. ali Žuti su sve jaci i jaci[cool] ”

Ovo je zanimljivo: Zahvaljujući snažnom rastu prometa i agresivnim mjerama smanjenja troškova, dobit te grupacije u tri mjeseca do 31. prosinca 2007. iznosila je 172 milijuna dolara, ili 1,93 dolara po dionici, dok su prihodi iznosili 4,6 milijarde dolara, priopćeno je iz Lenova. Ipak, to je manje od 253,5 milijuna dolara, koliko su u prosjeku očekivali analitičari.

meni je ovo zanimljivije:

U 2008. Lenovo očekuje dvoznamenkasti rast prihoda unatoč mogućem usporavanju američkog gospodarstva, uslijed jačanja svoje prisutnosti na brže-rastućim tržištima poput Kine i Indije, kazao je izvršni direktor te grupacije William J. Amelio.

[bye]

@super 24

na osnovu kojih ste pokazatelja kupili, npr. LLRB, ako smijem znati ?
hvala!

tamo ni 40 Migrosa ne pomaze[lol] [lol] [lol]

krv cu ti popit tek kad udjes ponovo, ko i ti meni ako sve ode u PM.tu smo da se druzimo!
[wink]

Krvopijo!!! [lol] [lol]

Znam da ce ti zvucati nevjerojatno ali nemam namjeru nikome piti krv. Ako to sve ode lagano u mp3 kaj mislis da sam ja u WIN situaciji??? Ma jesam ku@ac! Ja bi vise nego ista volio da se vratimo na stari track. I hocemo. Samo je pitanje kada? Mislis da je lako biti u cashu? [undecid]

skype - ivek1234

Ja nerazumijem i ja sam velikim dijelom u CASH poziciji ali kolega Valentine i ostali koji ukazuju na negativne stvari prikažu samo negativne ali pozitivne ni slučajno.

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close