Danas idemo samo dole. Padamo i padamo. E, sada ću vam reči zašto: svaki jebeni put kad upalim vidim ovu temu i već mi je zlo od nje. Znam kakva su vremena pa nemam nekog straha i vjerujem u bolje sutra, ali oni koji tu dođu po savjet oni kad otvore http://www.poslovni.hr/forum vide samo ovu temu i niš više. Pa kaj je ovaj forum pun drukera koji drukaju da dole i samo na dole. Grdo se varate ako mislite da ne plašite ekipu i onda ćete se čudit zaštu je europa 5% u plusu a mi ne, nego u minusu. predlažem da moderator makne ovu tem, jer dok je nje bude loše.
Kolega to je zato što je najiskusnija ekipa s foruma ( da ne nabrajam ) skužila da je najbolje vrijeme za daytrading.
Pa kako je burza puna novih ovaca a čitaju svi poslovni forum , šteta bi bilo ne šišat ih stalno !
Elvar:
”
Molim lijepo ali iz aviona je vidljivo da relativno novi user koji ima takvu aroganciju u startu očito nema ono što bi trebao imati – skromnost i kulturu… Možda novaca i ima, ali mene to ne impresionira… ”
Ako je netko novi user ne znači da je novi i na tržištu ili da je mlad i neiskusan. Može se George Soros ulogirat kao novi user
[proud]
Razbucali ste nas medvjede po forumu i sada jos prizivate Sorosa a on je king bear kolko vidim!!! [lol] [lol]
ZSE je zakon, EU opet u crvenome, a mi na +0,35% [thumbsup] p.s. +0,48% [lol]
Po mojoj procjeni, mi kasnimo par dana za europom. Treba odraditi tu zelenjavu.[thumbsup]
avax10
korisnik od: 19.11.2006.
broj poruka: 2884
+0,65% [lol]
Pa nije valjda da se ljutite što raste ?[cool][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Ajde malo oladite s tim plusevima, ima još vremena, pa tek smo počeli!