Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jutros kod Azijata izuzev kineza sve u doborm plusu preko 1,5%, slijedi EUROPA…..? mi……..?????

dan je pametniji od noći

Tko je onda upao u bull trap?

Fazan, stvar je u tome da bull trap još nije niti pravo krenuo. A mirovinski fondovi su iskorišteni za drugu navalu, još bolje nego prije no što su postojali u tom obimu (molim lijepo koga uistinu briga kolika će ti biti penzija – pogotovo kadfa može koristiti u tako dobre svrhe)

nema mi druge nego se zae..ti

Ti SLK imaš nekih gadnih turbulencija u sadržaju moždane kore.

Molim lijepo ali iz aviona je vidljivo da relativno novi user koji ima takvu aroganciju u startu očito nema ono što bi trebao imati – skromnost i kulturu…

Možda novaca i ima, ali mene to ne impresionira…

nema mi druge nego se zae..ti

mrizadur:

Ti SLK imaš nekih gadnih turbulencija u sadržaju moždane kore.”

Molim lijepo ali iz aviona je vidljivo da relativno novi user koji ima takvu aroganciju u startu očito nema ono što bi trebao imati – skromnost i kulturu…

Možda novaca i ima, ali mene to ne impresionira…

ili se netko već od prije poznat krije iza tog nicka![undecid]

dan je pametniji od noći

mrizadur: ” Ti SLK imaš nekih gadnih turbulencija u sadržaju moždane kore.” Molim lijepo ali iz aviona je vidljivo da relativno novi user koji ima takvu aroganciju u startu očito nema ono što bi trebao imati – skromnost i kulturu… Možda novaca i ima, ali mene to ne impresionira…

ja mislim obratno, ucitelju… nema novaca, uzela mu korekcija pa svasta izleti…
a sto se tice izjave, jedino me zbunilo kako to mogu turbulencije nastati u mozdanoj kori… ne kuzim… ali znam da vece turbulencije mogu nastati u supljini… [wink]

“Please, God, Just One More Bubble.”

Bilo bi mi drago da gospodin koji piše pod nickom Elvar
češče piše na forumu.Sobzirom da sam kao nova na forumu
želječi naučit što više čitala dosta toga pisanoga prije mislim da
bismo od njega bar mi novi mogli svašta naučiti.

Evo malo doprinosa temi s moje strane[bye]

Ameri su tako lijepo počeli jučer, sa 1,70% plusa da bi završili u minusu. Ne bu dobro

[lol]

Kuna po kuna do milijuna

Molim lijepo ali iz aviona je vidljivo da relativno novi user koji ima takvu aroganciju u startu očito nema ono što bi trebao imati – skromnost i kulturu… Možda novaca i ima, ali mene to ne impresionira…

Ako je netko novi user ne znači da je novi i na tržištu ili da je mlad i neiskusan. Može se George Soros ulogirat kao novi user
[proud]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

ovdje ima puno bbb-ovaca.[cool]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Unatoč smanjenju kamata Feda na Wall Streetu dionice padaju
Na Wall Streetu su u srijedu cijene dionica pale, unatoč smanjenju kamata Feda, zbog najava da bi nekim financijskim institucijama mogli biti smanjeni kreditni rejtinzi. Dow Jones indeks pao je 37 bodova ili 0,3 posto, na 12.442 boda. S&P 500 indeks izgubio je oko 0,5 posto, te pao na 1.355 bodova, dok je tehnološki Nasdaq indeks potonuo oko 0,4 posto, na 2.349 bodova. Na početku trgovanja na Wall Streetu cijene su dionica rasle, jer je Fed smanjio kamatnu stopu na savezne fondove, koja se primjenjuje u međubankarskom kreditiranju preko noći, za 0,50 postotnih bodova, na 3,0 posto. Međutim, nedugo nakon toga urednik poslovne emisije na CNBC-u Charles Gasparino kazao je kako bi Ambac Financialu i MBIA-u, najvećim američkim osiguravateljima obveznica, mogao biti smanjen kreditni rejting. Zbog toga su se cijene dionica tih dviju financijskih institucija strmoglavile više od 10 posto. “Na tržištu će i dalje vladati nesigurnost. Svi oni koji su mislili da će problem golemih gubitaka financijskih institucija zbog krize na tržištu hipotekarnih kredita nestati preko noći s Fedovim smanjenjem kamata prevarili su se”, kaže Anthony Conroy, strateg u grupi BNY ConvergEx. Smanjenje kreditnog rejtinga osiguravateljima obveznica moglo bi nanijeti nove štete bankarskom sektoru koji ionako trpi goleme gubitke zbog otpisivanja imovine, kažu analitičari. I na europskim su burzama u srijedu cijene dionica pale. Londonski FTSE 100 indeks izgubio je 0,8 posto, te zaronio na 5.837 bodova. DAX indeks Frankfurtske burze pao je, pak, 0,26 posto, na 6.875 bodova.
(Hina)

jako puno negativnih vjesti,
poalko prijatelji,nedozvolite da Vas iskusni igraci uvuku u bull trap pa da opet od danas biljezite minuse,
situacija globalno nije dobra i treba cekati i promatrati jer podrske od fondova jos niti blizu a mogu nas stjerati dolje kada hoce jer smo obicno pijuni u njihovim rukama,
pozdrav svima i nadam se smirivanju i napokon oporavku ali ovo jos nije niti blizu toga

Ocijenite članak

Ocjena članka: 0

Ovaj članak još nije komentiran. Ulogiraj se

Po meni je to stabilizacija jer su indexi koliko europski koliko američki letili gore zadnjih par dana, dok smo mi stajali, pa se sada malo korigiraju. A opću paniku koju novinari prizivaju neću komentirati.[angry]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

znači skidam sve naloge sa kupnje i postavljam ih niže
[proud]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

New Report

Close