Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

svaka ti čast SLK… pitam se kako uspijevaš izdržati taj tempo…pa ti si na forumu kuhan i pečen… ne mislim da je to loše…ipak daj prošeći malo prirodom… nije sve u virtualnoj zajednici.

Scio me nihil scire

svaka ti čast SLK… pitam se kako uspijevaš izdržati taj tempo…pa ti si na forumu kuhan i pečen… ne mislim da je to loše…ipak daj prošeći malo prirodom… nije sve u virtualnoj zajednici.

Indikativno je da si mi istovjetni post poslao i prije par mjeseci, vrlo dobro sam zapamtio. Pitao si me o mom privatnom životu, imam li ga. I tada kao i sada ti dajem isti odgovor: Ništa ti ne razumiješ… [smiley]

No respect

Mala skola manipulacije trzistem – kako rade veliki.

Nadasve poučno i lako moguće. Ali ne smiju zaboraviti da im se u tom slučaju može dogoditi sljedeće:

Mirovinski fondovi od početka godine izgubili 1,5 bilijuna dolara

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=0e9cdd76-506b-448b-9097-72889c7e2e29&open=sec

Tko je onda upao u bull trap?

I love the Smell of Profits in the Morning

Sjećam se… svakako….i opet sam danas toga dojma da si malkice pretjero… eto.
[wink]

Scio me nihil scire

Sjećam se… svakako….i opet sam danas toga dojma da si malkice pretjero… eto.
[wink]

Iskreno, mislim da je danas jedan od najkritičnijih dana u ovoj cijeloj dosadašnjoj korekciji, nikako mi se nije svidjela ona US završnica.
Nisam “bear-market” tip, ali baš mi se ne sviđa ovo. Zato malo više pratim. Tijekom dana ne napišem sve skupa tri posta, jer nemam vremena. Posao i privatni život me sputavaju. [wink]

BTW, Australija 20 minuta nakon otvaranja, preko 2% minusa. Not good at all.

P.S.: Nadam se da griješim u procjeni napetog dana

No respect

Mi smo još kod naše crte obrane 4400, dok su ostali otišli naglo up, pa ne možemo valjda rast 0,3% kad drugi rastu 3%, a onda padat 2% kad drugi padaju 2% [undecid] Barem se tješim

SLK, slazem se da bi sutra moglo biti velikih problema, losih vijesti koliko hoces

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=a_4VyhJYfZfQ&refer=home

sutrasnji futures za DJIA je trenutno na 12291, vec dobrom minusu u odnosu na danasnje zatvaranje, vrlo zabrinjavajuce

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

moram priznati da i mene kopka isto….. no mislim da će ipak europa amerima na neki način okrenuti leđa….. europsko gospodarstvo još uvijek dobro diše… a naša burza slijedit onu europsku.
Ako ameri padnu u recesiju, neće biti dobro….ali ako će plivati na rubu i strahovati , onda će europa i veći ostatak svijeta, vjerujem, po svom, dakle u zeleno. No , za ovaj scenarij treba vremena, a za to vrijeme strpljenja.
Pozdrav, i sretno sutra.

Scio me nihil scire

Sonniboy:

Indikativno je da si mi istovjetni post poslao i prije par mjeseci, vrlo dobro sam zapamtio. Pitao si me o mom privatnom životu, imam li ga. I tada kao i sada ti dajem isti odgovor: Ništa ti ne razumiješ… [smiley]
[/quote]
Ti SLK imaš nekih gadnih turbulencija u sadržaju moždane kore.

Ti SLK imaš nekih gadnih turbulencija u sadržaju moždane kore.

Nisam razumio…

No respect

nagli obrat u aziji iz dubokih minusa prema plusu, jel tko zna zašto? a smanuju se i minusi na us futuresima. možda ovo? http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aZzYcF07yHVI&refer=home

Danas idemo samo dole.
Padamo i padamo.
E, sada ću vam reči zašto: svaki jebeni put kad upalim vidim ovu temu i već mi je zlo od nje.
Znam kakva su vremena pa nemam nekog straha i vjerujem u bolje sutra, ali oni koji tu dođu po savjet oni kad otvore http://www.poslovni.hr/forum vide samo ovu temu i niš više. Pa kaj je ovaj forum pun drukera koji drukaju da dole i samo na dole. Grdo se varate ako mislite da ne plašite ekipu i onda ćete se čudit zaštu je europa 5% u plusu a mi ne, nego u minusu.

predlažem da moderator makne ovu tem, jer dok je nje bude loše.

New Report

Close