Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

febo: ” dobra je namjera nadrukati na ATH, zatim rasprodati svoj portfelj pa onda po mogučnosti otvoriti novi nick koji će drukati da dionica ništa ne valja dok je ponovo ne kupimo, onda opet sve ispočetka. Bog je izmislio budale da bi pametni i spretni mogli lagodno živjeti. iako kažu sve se vraća ,sve se plaća. [tongue] ” Ne znam baš da forum nadruka na ATH, moguće jako malo, ali nisam baš siguran.

bez brige, ne vjerujem ni ja u duhove. značajnost ovog a i drugih foruma u dnevnom prometu je tek u promilima. ovo se odnosilo na nešto sasvim drugo, samo replika na post vlada1111.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Dobre vijesti vezane uz IGH, Todorićeva sapunica zvana Migros, Rezanje kamata u USA….itd….

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Vidim sve više i više dobrih vijesti. Čini mi se da bi ova tem mogla uskoro utihnuti.
Amerika 60% indexa je u plusu….

NHF ali na cemu si ti?

skype - ivek1234

Dobre vijesti vezane uz IGH, Todorićeva sapunica zvana Migros, Rezanje kamata u USA….itd….

FED nije nešto što je dugoročno super. Todorić još nije preuzeo, a IGH za sada samo planira, još to nismo vidjeli u prihodima.

Hoćemo pravu vijest, a njih još nema.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Evo dobrih vijesti. Centurion nasao jednu:

skype - ivek1234

Von Braun: ” Dobre vijesti vezane uz IGH, Todorićeva sapunica zvana Migros, Rezanje kamata u USA….itd…. ” FED nije nešto što je dugoročno super. Todorić još nije preuzeo, a IGH za sada samo planira, još to nismo vidjeli u prihodima. Hoćemo pravu vijest, a njih još nema.

IGH je danas potpisao ugovor o projektiranju za Rusiju, ipak se kreće, nije samo u planovima [lol]

14.04.2008.

dobra je namjera nadrukati na ATH, zatim rasprodati svoj portfelj pa onda po mogučnosti otvoriti novi nick koji će drukati da dionica ništa ne valja dok je ponovo ne kupimo, onda opet sve ispočetka. Bog je izmislio budale da bi pametni i spretni mogli lagodno živjeti. iako kažu sve se vraća ,sve se plaća. [tongue]

ovo boldano je istina.
dobro dobrim, loše lošim se vraća.
ne prizivajte tuđu tugu i tjeskobu…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Vidim sve više i više dobrih vijesti. Čini mi se da bi ova tem mogla uskoro utihnuti. Amerika 60% indexa je u plusu….

nisi li do jučer kukao da je cijeli svijet u k..u i da ćeš još dugo bit u cashu?

[rolleyes]

Von Braun: ” Vidim sve više i više dobrih vijesti. Čini mi se da bi ova tem mogla uskoro utihnuti. Amerika 60% indexa je u plusu…. ” nisi li do jučer kukao da je cijeli svijet u k..u i da ćeš još dugo bit u cashu? [rolleyes]

A još se odaje i u potpisu [lol] [lol] [lol]

14.04.2008.

febo: ” dobra je namjera nadrukati na ATH, zatim rasprodati svoj portfelj pa onda po mogučnosti otvoriti novi nick koji će drukati da dionica ništa ne valja dok je ponovo ne kupimo, onda opet sve ispočetka. Bog je izmislio budale da bi pametni i spretni mogli lagodno živjeti. iako kažu sve se vraća ,sve se plaća. [tongue] ” ovo boldano je istina. dobro dobrim, loše lošim se vraća. ne prizivajte tuđu tugu i tjeskobu…

dane gubim uz djevojke mlade a cugom liječim moje stare rane
[lol] [cry]

valentine: ” febo: ” dobra je namjera nadrukati na ATH, zatim rasprodati svoj portfelj pa onda po mogučnosti otvoriti novi nick koji će drukati da dionica ništa ne valja dok je ponovo ne kupimo, onda opet sve ispočetka. Bog je izmislio budale da bi pametni i spretni mogli lagodno živjeti. iako kažu sve se vraća ,sve se plaća. [tongue] ” Ne znam baš da forum nadruka na ATH, moguće jako malo, ali nisam baš siguran. ” bez brige, ne vjerujem ni ja u duhove. značajnost ovog a i drugih foruma u dnevnom prometu je tek u promilima. ovo se odnosilo na nešto sasvim drugo, samo replika na post vlada1111.

ne znam čiju paradigmu apostrofiraš.
da ima takvih, gotovo je sigurno.
a neki se i razaznaju i iz zračnog prometala.[cool]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Von Braun:
” Vidim sve više i više dobrih vijesti. Čini mi se da bi ova tem mogla uskoro utihnuti.
Amerika 60% indexa je u plusu
” NHF ali na cemu si ti?

Na dionicama, na čem bi bio.
Prije deset dana je prognozirao smak svijeta, a sada nezaustavljivi rast.
Tako je to na forumu, kako kome paše.

Pessimism Is Your Friend

New Report

Close