Kad Ivek posta ovdje linkove, prvo ode na google i u tražilicu stavi:
– crisis
– worst crisis
– financial crisis
itd.
Kada nađe onda posta ovdje sav sretan[thumbsup]
Mislim da ima gorih stvari od ovoga. Dok je zdravlja sve je OK! [thumbsup]
Sad tek vidimo koliko smo jadni. Kako strani fondovi koji su veoma jeftino kupovali hrvatske dionice sad iste na vagone prodaju da pokriju gubitke kod kuce.
[cry]
Ma znaš što mig, meni ivek isto djeluje jako zabrinuto moram ti priznati?
Da neće u 10:00 sutra biti sve redom njegov shoping??
I sam je napisao da ima prst na okidaču.
NHF ivek[wink]
NHF ali dobro te ne poslusah. [wink]
neki ljudi uistinu pokušavaju zbuniti i preplašiti nedovoljno upućene forumaše postovima permanentno obojanim polusivim, sivim pa i potpuno mračnim bojama.
u njihovim postovima ne vidim dobru namjeru.
njihovo djelovanje možda čak nije potaknuto samo osobnim motivima.
a njihova nesreća je što sve veći broj forumaša razaznaje njihove namjere.
Sam ja lud ili su nam zvijezdice skresane? Objasnjenje, moderator?[sad] Korekcija ili sta?[undecid]
Objašnjenje je na slijedećem threadu
dobra je namjera nadrukati na ATH, zatim rasprodati svoj portfelj pa onda po mogučnosti otvoriti novi nick koji
će drukati da dionica ništa ne valja dok je ponovo ne kupimo, onda opet sve ispočetka. Bog je izmislio budale da bi pametni i spretni mogli lagodno živjeti.
iako kažu sve se vraća ,sve se plaća.
[tongue]
neki ljudi uistinu pokušavaju zbuniti i preplašiti nedovoljno upućene forumaše postovima permanentno obojanim polusivim, sivim pa i potpuno mračnim bojama.
u njihovim postovima ne vidim dobru namjeru.
njihovo djelovanje možda čak nije potaknuto samo osobnim motivima.
a njihova nesreća je što sve veći broj forumaša razaznaje njihove namjere.
Koji su ti?
Nemojte se zavaravati, na forumu ima otprilike 30 ljudi i preko 100 nickova i tako već dvije godine. Ali i to je za ljude.
dobra je namjera nadrukati na ATH, zatim rasprodati svoj portfelj pa onda po mogučnosti otvoriti novi nick koji će drukati da dionica ništa ne valja dok je ponovo ne kupimo, onda opet sve ispočetka. Bog je izmislio budale da bi pametni i spretni mogli lagodno živjeti. iako kažu sve se vraća ,sve se plaća. [tongue]
Ne znam baš da forum nadruka na ATH, moguće jako malo, ali nisam baš siguran.
Vidim sve više i više dobrih vijesti. Čini mi se da bi ova tem mogla uskoro utihnuti.
Amerika 60% indexa je u plusu….
Vidim sve više i više dobrih vijesti. Čini mi se da bi ova tem mogla uskoro utihnuti.
Navedi barem dvije.