Aha. Moja pogreška. Mlad sam pa još učim [smiley]
Na greškama se uči. Pitanje je što je greška?
Opraštam ti , samo zato što smo još uvijek u +0,14 %.
vjeko:
”
”
Opraštam ti , samo zato što smo još uvijek u +0,14 %.
sad smo uzeli manju glavicu[thumbsup]
vjeko: ” Aha. Moja pogreška. Mlad sam pa još učim [smiley] ” Na greškama se uči. Pitanje je što je greška?
Moje neprepoznavanje povezanosti između boje kupusa i hrvatskog tržišta kapitala
idemo se kladit da ce crobex danas zavrsit u zelju. i to debelom.
tko za?
ja
u sta oklada?[cool]
kamenac: ” idemo se kladit da ce crobex danas zavrsit u zelju. i to debelom. tko za? ” ja u sta oklada?[cool]
u dionicu koja se danas zadnja protrzi.
FBI istražuje sudionike kreditne krize
Nikolina Rivosechi
nikolina.rivosechiatcharbusiness.hr 30.01.2008 14:06
Pročitaj komentare(2)
FBI u sklopu istraga o nezakonitom posuđivanju istražuje i 14 kompanija umiješanih u krizu na američkom tržištu sekundarnih hipotekarnih zajmova zbog računovodstvenih prijevara i insajderskog trgovanja.
Kako javlja BBC News, ta organizacija nije otkrila imena tvrtki koje istražuje, ali je izjavila da istraga obuhvaća graditelje, investicijske banke i tvrtke koje nude sekundarne hipotekarne zajmove te kako bi istrage mogle dovesti do građanskih i kaznenih postupaka.
Prijevare s hipotekama FBI smatra rastućom prijetnjom američkom gospodarstvu, a u 2007. godini bilo je više od 1200 takvih slučajeva, što je tri puta više nego 2006. godine.
Nastavi čitati
Oglas:
FBI istragu provodi u suradnji s američkom komisijom za vrijednosne papire (SEC) koja je zbog kraha tržišta sekundarnih zajmova otvorila četrdesetak istraga. Reuters je objavio da SEC istražuje američke banke Bear Stearns, Merrill Lynch i Morgan Stanley te švicarski UBS, ali nije jasno jesu li te banke dio FBI-eve istrage.
Mr.Wiseguy: ” kamenac: ” idemo se kladit da ce crobex danas zavrsit u zelju. i to debelom. tko za? ” ja u sta oklada?[cool] ” u dionicu koja se danas zadnja protrzi.
i, kolega?
vrijedi ili ne?
Ameri otvaraju crveno–no..nista vise ne znam[undecid]
Brodari zeleno!