Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Aha. Moja pogreška. Mlad sam pa još učim [smiley]

Na greškama se uči. Pitanje je što je greška?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Opraštam ti , samo zato što smo još uvijek u +0,14 %.

+0.12
Vjeko ajd plati pice…………….

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

vjeko:

Opraštam ti , samo zato što smo još uvijek u +0,14 %.

sad smo uzeli manju glavicu[thumbsup]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

vjeko: ” Aha. Moja pogreška. Mlad sam pa još učim [smiley] ” Na greškama se uči. Pitanje je što je greška?

Moje neprepoznavanje povezanosti između boje kupusa i hrvatskog tržišta kapitala

Suricata suricatta

idemo se kladit da ce crobex danas zavrsit u zelju. i to debelom.
tko za?

ja
u sta oklada?[cool]

kamenac: ” idemo se kladit da ce crobex danas zavrsit u zelju. i to debelom. tko za? ” ja u sta oklada?[cool]

u dionicu koja se danas zadnja protrzi.

hate red

FBI istražuje sudionike kreditne krize
Nikolina Rivosechi
nikolina.rivosechiatcharbusiness.hr 30.01.2008 14:06
Pročitaj komentare(2)
FBI u sklopu istraga o nezakonitom posuđivanju istražuje i 14 kompanija umiješanih u krizu na američkom tržištu sekundarnih hipotekarnih zajmova zbog računovodstvenih prijevara i insajderskog trgovanja.

Kako javlja BBC News, ta organizacija nije otkrila imena tvrtki koje istražuje, ali je izjavila da istraga obuhvaća graditelje, investicijske banke i tvrtke koje nude sekundarne hipotekarne zajmove te kako bi istrage mogle dovesti do građanskih i kaznenih postupaka.

Prijevare s hipotekama FBI smatra rastućom prijetnjom američkom gospodarstvu, a u 2007. godini bilo je više od 1200 takvih slučajeva, što je tri puta više nego 2006. godine.

Nastavi čitati
Oglas:

FBI istragu provodi u suradnji s američkom komisijom za vrijednosne papire (SEC) koja je zbog kraha tržišta sekundarnih zajmova otvorila četrdesetak istraga. Reuters je objavio da SEC istražuje američke banke Bear Stearns, Merrill Lynch i Morgan Stanley te švicarski UBS, ali nije jasno jesu li te banke dio FBI-eve istrage.

crobex +0,22%

dan je pametniji od noći

Mr.Wiseguy: ” kamenac: ” idemo se kladit da ce crobex danas zavrsit u zelju. i to debelom. tko za? ” ja u sta oklada?[cool] ” u dionicu koja se danas zadnja protrzi.

i, kolega?
vrijedi ili ne?

hate red

Ameri otvaraju crveno–no..nista vise ne znam[undecid]

Ameri otvaraju crveno–no..nista vise ne znam[undecid]

Brodari zeleno!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

New Report

Close