joj momci,molim Vas pripazite se ,eVROPA JE OPAKO CRVENA I SVI osim CROBEX,STOGA ZNATE DA OBICNO MI najvise nastradamo,ako se opet odluce poklapati pa VASIM BIDOVIMA,BITI CE CIKE,
ZNAJTE DA OVO mali medjusobno trguju i uvanjuju si medjusobno a to mi se nesvidja,vjerovatno ce bolje proci oni iskusniji a ja kao i obicno sam ovca za šišanje,zato oprez
ne bih se složio da je opasno crveno sve je oko jedan postotak i niže a to će se korigirati u zeleno do kraja trgovanja samo mi tada ne trgujem o pa se na našoj burzi taj trend ne osjeti!
joj momci,molim Vas pripazite se ,eVROPA JE OPAKO CRVENA I SVI osim CROBEX,STOGA ZNATE DA OBICNO MI najvise nastradamo,ako se opet odluce poklapati pa VASIM BIDOVIMA,BITI CE CIKE, ZNAJTE DA OVO mali medjusobno trguju i uvanjuju si medjusobno a to mi se nesvidja,vjerovatno ce bolje proci oni iskusniji a ja kao i obicno sam ovca za šišanje,zato oprez
ako nemate marcall, samo mirno i bez panike.
promatrajte.
smjer ionako određuju veliki.
joj momci,molim Vas pripazite se ,eVROPA JE OPAKO CRVENA I SVI osim CROBEX,STOGA ZNATE DA OBICNO MI najvise nastradamo,ako se opet odluce poklapati pa VASIM BIDOVIMA,BITI CE CIKE, ZNAJTE DA OVO mali medjusobno trguju i uvanjuju si medjusobno a to mi se nesvidja,vjerovatno ce bolje proci oni iskusniji a ja kao i obicno sam ovca za šišanje,zato oprez
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Dobro došao u svijet panike! [lol] [lol]
Btw dok smo mi bili – 2 neki dan europa je bila +6%!
Federal Reserve Expected to Cut Rate
vlad1111
korisnik od: 09.08.2007.
”
ako nemate marcall, samo mirno i bez panike.
promatrajte.
smjer ionako određuju veliki.
Tako je bez uzbuđenja ako smo čekali mjesecima možemo još malo ne prodavati dionice ispod njihove vrijednosti[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
MiaIII: ” joj momci,molim Vas pripazite se ,eVROPA JE OPAKO CRVENA I SVI osim CROBEX,STOGA ZNATE DA OBICNO MI najvise nastradamo,ako se opet odluce poklapati pa VASIM BIDOVIMA,BITI CE CIKE, ZNAJTE DA OVO mali medjusobno trguju i uvanjuju si medjusobno a to mi se nesvidja,vjerovatno ce bolje proci oni iskusniji a ja kao i obicno sam ovca za šišanje,zato oprez ” ako nemate marcall, samo mirno i bez panike. promatrajte. smjer ionako određuju veliki.
ali velikih uglavnom nema ovih dana…koliko vidim veće podrške nama malima nema…promet je mizeran…sve mi to trgujemo između sebe. Zato ga i držimo u zelenom. Ako danas budu dobre vijesti od FED-a u Americi tek od sutra počinje oporavak tržišta…tako da po mom mišljenju moramo izgurati još danas. Ako vijesti budu loše, e onda .ebi ga…
a europa?
GERONIMO pričaš gluposti, smjene li Rohatinskog nema nam spasa!
Jasno je da pricam gluposti iz aviona ali Belholder me je skuzio i to je bio cilj
Jasno je da pricam gluposti iz aviona ali Belholder me je skuzio i to je bio cilj
Ako smije primjetiti pred nekoliko dana ste pričali da CH brokeri očekuju UP, jeli se to odnosilo na nas ili njih?
Jer ovaj članak nam govori nešto drugo. Ili su vas prevarili? Ili obrnuto?[sealed]
http://www.seebiz.eu/hr/burze/trzista-u-razvoju-ocekuju-nastavak-korekcije,7499.html
A stratezi ugledne švicarske banke predviđaju – nastavak korekcije tržišta u razvoju. I to dvoznamenkastog intenziteta, temeljen na pretpostavci kako poslovni rezultati neće ispuniti očekivanja.
Evo izvukao sam ključnu rečenicu, naravno da ako FI i 1q budu loši da će bit korekcije.