jako lijepe vijesti, hasta la vista međedi
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=48257b46-f2c1-47df-b8a7-06e2288efeb9
pa u americi je zavladao veliki optimizam, ljudi počinju a povratkom novca na burzu, novo rezanje kamata samo dodatno osnažuje ionako veliki optimizam ulagača, ukratko bit će lijepo za one koji su vjerovali i radili kontra mojih predviđanja!!!
Hvala bogu gotovo je! [thumbsup] nema više korekcije, sada idemo samo gore. Treba danas upucati što je više para moguće u kupovinu, jer bi već za koji dan moglo biti kasno. I meni stiže margin krajem dana pa ću valjda i ja moći u pazar [pray]. teta me je zadnji put zeznula pa mi pustila kredit prekasno, a kad sve krene kao raketa gore, teško je to onda stizati[thumbsup]
Dobro da je kriza gotova, sada nam sljeduje samo stabilan rast! [thumbsup]
Hvala bogu gotovo je! [thumbsup] nema više korekcije, sada idemo samo gore. Treba danas upucati što je više para moguće u kupovinu, jer bi već za koji dan moglo biti kasno. I meni stiže margin krajem dana pa ću valjda i ja moći u pazar [pray]. teta me je zadnji put zeznula pa mi pustila kredit prekasno, a kad sve krene kao raketa gore, teško je to onda stizati[thumbsup] Dobro da je kriza gotova, sada nam sljeduje samo stabilan rast! [thumbsup]
Zezaš ili?
Dobro da je kriza gotova, sada nam sljeduje samo stabilan rast! [thumbsup]
Kolega, čemu odjednom stabilan rast , jak kao raketa? Prij 5 dana ste se hvalili da ste 1005 u kešu,odjednom tražite margin?
beholder: ” Dobro da je kriza gotova, sada nam sljeduje samo stabilan rast! [thumbsup] ” Kolega, čemu odjednom stabilan rast , jak kao raketa? Prij 5 dana ste se hvalili da ste 1005 u kešu,odjednom tražite margin?
A vi kolega, kako to da odjedanput drukate korekciju na -20% crobexa. Malo nerealno.[shocked]
Kolega beholder je pametniji, kupuje na ovim razinama.[thumbsup]
ma sve je to bila psihologija mase, samo histerija potaknuta s par paranojika na forumu…što nas u stvari briga za par starih kuća kojima je pala vrijednost i tih par kredita povezano s njima…nema veze i što je počela nelikvidnost jer već 3 tjedna fali para na tržištu novca, a kamata divlja…glavno je da smo tu svi optimistični i da ne pristajemo ni na što drugo osim crobexa na 5500…
vidiš da svi kažu da će danas fondovi početi kupovati ko ludi da si poprave “krvnu sliku”, raja će pohrliti kupovati za njima, a na kraju ćemo to sve uvaliti tromim OMFovima…ma biti će tu idućih tri mjeseca zemlja dembelija [lol]
Da, zanimljivo kako svi najavljuju kako im je broker rekao da se trba iskrcati od 3-5 mjeseca,znači ako i krene rast biti će 15 dana,jer neki će se možda već sredinom veljače iskrcavati……
Zanimljiva situacija..[wink]
samo polako.
čeka se odluka fed-a (danas).
pa rasplet oko kosova.
a onda migros.
pa dobri fi-ovi.
pa pozivnica u nato.
pa napredak u pregovorima s eu.
pa puuuno sladoleda.
[rolleyes]