pa bas se ne razumijem odvec al zna svaki seljo da se ne moze graditi unedogled.. a tu su jos i konstruktor i hrpa drugih dobrih doo-a i onih koji ce to tek postati (kao GIPK)[lol]
nemoš ti bez caymana ?
a što misliš da su tako dobro gradili autoceste, da ih ne će trebati obnavljati 100 godina ???
pa nismo mi Njemačka !!!
mislis da je rajic citao knjige o investiranju? je vraga.. ne bi danas imo 2 milijarde nego bi se vjerojatno negdje kamionom slupo..[lol]
super24: ” pa bas se ne razumijem odvec al zna svaki seljo da se ne moze graditi unedogled.. a tu su jos i konstruktor i hrpa drugih dobrih doo-a i onih koji ce to tek postati (kao GIPK)[lol] ” nemoš ti bez caymana ? a što misliš da su tako dobro gradili autoceste, da ih ne će trebati obnavljati 100 godina ??? pa nismo mi Njemačka !!!
tamo ih stalno obnavljaju.. al nije drzava isus pa da svake godine 11 milijardi trosi, ili prema optimisticnim prognozama rasta i 20-30.. kolko je to posto od hrv. BDP-a?
nego ja priznajem da sam malo neuk pa pokusavam nauciti nesto od vas pametnijih ovdje na forumu.. ovo sa caymanom nisam skuzio.. pa nisam ga ovdje spomenuo na ovom topicu [huh]
neces valjda rec da je indijanac cayman[shocked][shocked]
GIPK … to je njegova miljenica … ili je to ipak bio onaj indijanac, kako se ono zvao?
Jubilarna
nije jubilarna zato sto je jubilarna 50 stranica
a ako nekoga zanima od kud potjece korijen ovog jubilarnoga neka mi se javi na pm
momcilo?
eh sto ga oteralo s foruma a covjek dobre savjete davao..
[lol]
I sada ti vidi-Australci debelo zaronuli u minus ,Japan takodjer i cijela Azija cvena,
nema tu jos nista od oporavka i nema mjesta euforiji nego li pukom oprezu da nebih i ovo malo plusa( 25%) u 2007 nebi otislo u vjetar,
mogu samo zamisliti stampedo u slucaju dva uzastopna dana cvenila na ZSA I EU ali valjda nece—onaj nesretnik Ivek bi mogao biti u pravu o teoriji hold and wait jer bi to moglo jos dolje[pray][thumbsup]
Imama ja jako dobar xcenario……
Ako nam tržište nije toliko povezano sa Amerima i Europom, znači da se srušilo zbog nekih drugih faktora poput psihologije MASE. Pošto nam se forum nakupio BULLovima, vjerujem da ćemo uskoro krenuti gore.Slijedi TA na drugom mjestu, a ostalo mislim da su samo tlapnje, nagađanja i vjetar u kosi.[thumbsup]