super24: ” MiG29: ” vipy: ” super24: ” normalno, ingra se ne racuna[smiley].. no sumnjam da ce bas svi opravdati ocekivanja ” malo je problem kad kazes da je neko precijenjen ako ima P/S manji od 1…… ” VDKT i HDEL imaju P/Smanji od 1, ali moraju prikazati dobit! inace ce ih opet prozivati balonima, kao onaj sa Transfera.. ” kad se zbroji trzisna kapitalizacija svih nasih gradjevinara pa kolko to iznosi..10,15,20? milijardi.. jel se moze toliko poslova osigurati i u buducnosti, barem sljedecih 10-15 godina? i ako moze i ako pretpostavimo da je to fer cijena.. bi li oni trebali i dalje rasti? ” kolega, pa kazem vam da ukupni sales HDELa i VDKTa je veci od Mcapa, kakve crne godine?? za DLKV isto imam zanimljivih informacija, ali o tom-potom, IGH bi mogao napraviti jako dobru stvar s Rusijom, INGRA je na ovoj cijeni jako jeftina!uracunajte sljedece FI i pogledajte P/Eove gradjevinara vani. jos da ne spominjem mogucnost dokapitalizacija kod svih. osobno nemam nesto gredjevinara, van fokusa su i skoro cijeli sam kod Todorića, ali kako ce to LLRB pomoci? [lol]
nesto mi se previse valjas po podu mig, jesi dobro? llrb ces pomoci ti kad budes kupovao od mene po 400-500 ..[tongue] a taj sales ne znam sto bi bio toliko bitna u jednoj vrlo ciklickoj industriji i u situaciji kad ce nekretnine polaaako prema dole
zbiro: ” Ljudi, jel vi to ne znate stati? Molim moderatora da zakljuca i ovu temu, kvaliteta foruma pocela rapidno opadati!!!!!!!!!!!!![embarass] ” Ne tako zbiro, nije rješenje zaključavati teme. Bolje zaključat bezveznjake na njima.
[/quote
Kolega, bez obzira na sve ne smije se tako omalovazavati druge, zakljucali im brlog pa nisu otisli na skajp nego dosli ovdje ismijavati ljude koji nemaju pojma – pa jel to fer? Bez obzira da su obadva sjajna ,ali oni to uvijek vama napomenu tako da bi covjek ne zaboravio pokloniti se na kraju.
[lol]
Ma znaš što mig, meni ivek isto djeluje jako zabrinuto moram ti priznati?
Da neće u 10:00 sutra biti sve redom njegov shoping??
I sam je napisao da ima prst na okidaču.
NHF ivek[wink]
NHF naravno. [thumbsup]
Odahnimo mali, Ivek sutra u 10:00 lupa kao da nema sutra.
On neka razmišlja gdje i koliko lupiti , a za nas ostale ( sorry moderatori toliko je dobro da sam morao i ovdje postati ):
Idu 2 brokera ulicom i nađu govno:
Prvi broker drugome: vidi govno
Drugi broker: ma nije to govno
Prvi: ma je
Drugi: nije
Prvi: evo dam ti 100 eura pa probaj
Drugi: (nakon malo razmišljanja) u redu.
I uzme drugi broker govno, malo ga gleda, zagrize i proguta, pa kaže: imaš ti pravo, govno je.
Da prvi broker drugome 100 eura i idu oni dalje. Malo dalje niz ulicu evo još jedno govno na cesti.
Sad kaže drugi broker prvom:vidi govno
Prvi broker: ma nije to govno
Drugi: ma je
Prvi:ma nije
Drugi: evo dam ti 100 eura pa probaj
Prvi: može
I uzme sad prvi broker govno, nije mu baš po volji ali zagrize i proguta, pa kaže: imaš ti pravo, govno je.
I da brugi broker prvome 100 eura.
Kaže drugi broker: koje smo mi budale, oboje smo pojeli govno a nismo ništa zaradili
Prvi broker: nema veza, ali smo napravili 200 eura prometa
pa nije plavi da nisi to prije cuo..
u originalu su mujo i haso i kazu: nema veze glavno da se para obrce..
al da je dobar, jest[wink]
Odahnimo mali, Ivek sutra u 10:00 lupa kao da nema sutra.
Hvala na savjetu ali strpiti cu se jos malo. [cool]
ivek123
korisnik od: 07.02.2007.
plavi:
” Odahnimo mali, Ivek sutra u 10:00 lupa kao da nema sutra.
”
Hvala na savjetu ali strpiti cu se jos malo. cool
Znači sutra bez straha sve zeleno ?[rolleyes][rolleyes][thumbsup]
” Za sada jos ne. Nikada nije kasno za lupiti po asku! Ipak je malo teze izici van – pogotovo u plusu. [undecid] Ulozio u kamatare pa me ne brine inflacija a i ne prljam ruke. [lol] [lol] [lol]
sve dok ne moras naplatit dugove[lol]
‘bem mu misa, ja sam miso da ce Ivek biti strpljen jos godinama, kako je najavljivao..
inace, los je znak kad su svi u dionicama i kad svi postaju optimisti!![wink]
vidim da si kod Kajmana ucio o investiranju.LLRB cu kupovati po toj cijeni kad ce ledo biti 150k ili 150kn, svjedno..mozda 150k i bude[tongue]
sales su ti prihodi cijena/prihodi=P/S
e sad, osim THNK koja je specijalizirana za visokogradnju, ne vidim kako ce taj eventualni pad nekretnina utjecati na ostale, pogotovu VDKT i HDEL, koji su specijalizirani za niskogradnju.
znas li koliko jos km cesta (bez autoputeva) fali u HR, a koliko u regiji?
zivio![kiss]
‘bem mu misa, ja sam miso da ce Ivek biti strpljen jos godinama, kako je najavljivao..
inace, los je znak kad su svi u dionicama i kad svi postaju optimisti!![wink]
vidim da si kod Kajmana ucio o investiranju.LLRB cu kupovati po toj cijeni kad ce ledo biti 150k ili 150kn, svjedno..mozda 150k i bude[tongue]
sales su ti prihodi cijena/prihodi=P/S
e sad, osim THNK koja je specijalizirana za visokogradnju, ne vidim kako ce taj eventualni pad nekretnina utjecati na ostale, pogotovu VDKT i HDEL, koji su specijalizirani za niskogradnju.
znas li koliko jos km cesta (bez autoputeva) fali u HR, a koliko u regiji?
zivio![kiss]
Pa nisu bas svi optimisti:
‘bem mu misa, ja sam miso da ce Ivek biti strpljen jos godinama, kako je najavljivao.. inace, los je znak kad su svi u dionicama i kad svi postaju optimisti!![wink] @super vidim da si kod Kajmana ucio o investiranju.LLRB cu kupovati po toj cijeni kad ce ledo biti 150k ili 150kn, svjedno..mozda 150k i bude[tongue] sales su ti prihodi cijena/prihodi=P/S e sad, osim THNK koja je specijalizirana za visokogradnju, ne vidim kako ce taj eventualni pad nekretnina utjecati na ostale, pogotovu VDKT i HDEL, koji su specijalizirani za niskogradnju. znas li koliko jos km cesta (bez autoputeva) fali u HR, a koliko u regiji? zivio![kiss]
tehnika je jedina u ovom drustvu koja nije bolesno precijenjena, a cesta bas i ne fali tolko kad moraju moju ulicu triput nanovo asfaltirati i postavljati kruzne tokove di ne trebaju
p.s.hvala ti na ovoj malo poduci o p/s.. koliki je ono za ledo?
no pustimo ledo na miru..
…e sad, osim THNK koja je specijalizirana za visokogradnju, ne vidim kako ce taj eventualni pad nekretnina utjecati na ostale, pogotovu VDKT i HDEL, koji su specijalizirani za niskogradnju. znas li koliko jos km cesta (bez autoputeva) fali u HR, a koliko u regiji? zivio![kiss]
Je, samo ne zaboravi da THNK ne gradi samo stanove nego i hotele. Upravo je u tijeku izgradnja velikog “de luxe” hotelskog kompleksa u Rovinju za Adris/Maistru za oko 150 mil kn i to će biti gotovo do ljeta [proud]