gp64:
”
@ Saladin sto znaci “ipak su prinosi u Srbiji puno bolji nego kod nas” ? od pocetka korekcije cca 05.2007…..Belex15… – 37,5%, Belexline… – 29% ( razdoblje 03.05.07-28.01.08 ). trenutno se srpski indexi nalaze na cca. nivou 02.2007 tj. od otprije godinu dana. vesela je i likvidnost…jucerasnji pobjednik dana PUUE ( Putevi Uzice, inace jedna od ozbiljnijih dionica u Srbiji ) sa rastom od 7,48% na 6.449 RSD trgovao se 5 komada ; tj. ukupan promet dionice jucer ispod 400 euro. “nasi” su tamo vec duboko zakopani. ”
Još kad sad podijele besplatno dionice građanima, pa ovi krenu rasprodavati na burzi po sistemu “daj što daš”. Koji će to tek padovi indexa biti. Mislim da će naši (a i strani) fondovi pobjeći od tamo glavom bez obzira.
[lol]
da se ovo gore ne shvati pogresno, postoji i druga ( pozitivna ) strana medalje…
nerazvijenost trzista, njegova velicina, puno privatizacija dolazi, fondovi se tek osnivaju, mirovinci ko zna kad itd.
EU sva u zelenom, većina indexa iznad +1%…Crobex na oko +0,40% uz male promete. Očito da oni koji imaju keša još čekaju potvrdu zelenog trenda prije akcije, a paničara više nema da lupaju po kupnji jer su već prodali. Sad slijedi neko vrijeme gledanje K/P preko nišana dok netko ne krene u akciju. [rolleyes]
u europi sve zelenije…
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Todorijada se nastavlja. [lol] [lol] [lol]
Danas blokada Todexa i Crobexa. samo što ovaj puta povratka najvjerojatnije neće biti. Tko se nije skrio, magarac je bio.[bye]
Todorijada se nastavlja. [lol] [lol] [lol]
Napiši što je smiješno da se svi smijemo.
Navala na INU. Ošlo već 6 komada. [tongue]
Mislim da je vrijeme. Ulećem u kupnju (ne INE).
@ivek123
kad kreces u kupnju?
Jos ne. Ima vremena. Cemu zurba. Samo gledam i ucim. [cool]
@ivek123
bojim se da si u pravu. ipak bi ovo moglo potrajati.
To sam i ja reko na prethodnoj stranici.
Kak ova ekipa ne kuži.
Pa sami sebi spuštavaju cijenu gurajući se da bi bili prvi na prodaji.
A jooj kak su bedasti.
Ekipa se ponaša kao da je gotovo, smak svijeta, rusi i ameri će se rokat atomskim bombama i guraju se na prodaji, a to se kuži.
čemu lupat po asku kad su tu Hrvati!![huh][embarass]