Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

gp64:

@ Saladin sto znaci “ipak su prinosi u Srbiji puno bolji nego kod nas” ? od pocetka korekcije cca 05.2007…..Belex15… – 37,5%, Belexline… – 29% ( razdoblje 03.05.07-28.01.08 ). trenutno se srpski indexi nalaze na cca. nivou 02.2007 tj. od otprije godinu dana. vesela je i likvidnost…jucerasnji pobjednik dana PUUE ( Putevi Uzice, inace jedna od ozbiljnijih dionica u Srbiji ) sa rastom od 7,48% na 6.449 RSD trgovao se 5 komada ; tj. ukupan promet dionice jucer ispod 400 euro. “nasi” su tamo vec duboko zakopani. ”

Još kad sad podijele besplatno dionice građanima, pa ovi krenu rasprodavati na burzi po sistemu “daj što daš”. Koji će to tek padovi indexa biti. Mislim da će naši (a i strani) fondovi pobjeći od tamo glavom bez obzira.
[lol]

da se ovo gore ne shvati pogresno, postoji i druga ( pozitivna ) strana medalje…
nerazvijenost trzista, njegova velicina, puno privatizacija dolazi, fondovi se tek osnivaju, mirovinci ko zna kad itd.

EU sva u zelenom, većina indexa iznad +1%…Crobex na oko +0,40% uz male promete. Očito da oni koji imaju keša još čekaju potvrdu zelenog trenda prije akcije, a paničara više nema da lupaju po kupnji jer su već prodali. Sad slijedi neko vrijeme gledanje K/P preko nišana dok netko ne krene u akciju. [rolleyes]

Ignore: KressoM, delux

Imaju fondovi keša, samo su se opekli i sada se boje. Bedaci.

u europi sve zelenije…
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Todorijada se nastavlja. [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

Danas blokada Todexa i Crobexa. samo što ovaj puta povratka najvjerojatnije neće biti. Tko se nije skrio, magarac je bio.[bye]

Napiši što je smiješno da se svi smijemo.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Navala na INU. Ošlo već 6 komada. [tongue]

Mislim da je vrijeme. Ulećem u kupnju (ne INE).

Nisi izgubio, sve dok nisi prodao.

@ivek123

kad kreces u kupnju?

Jos ne. Ima vremena. Cemu zurba. Samo gledam i ucim. [cool]

skype - ivek1234

@ivek123

bojim se da si u pravu. ipak bi ovo moglo potrajati.

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Ne brinite vi za Iveka, on je preiskusan igrač.

Hell is Empty and all the Devils are Here

To sam i ja reko na prethodnoj stranici.
Kak ova ekipa ne kuži.
Pa sami sebi spuštavaju cijenu gurajući se da bi bili prvi na prodaji.
A jooj kak su bedasti.
Ekipa se ponaša kao da je gotovo, smak svijeta, rusi i ameri će se rokat atomskim bombama i guraju se na prodaji, a to se kuži.
čemu lupat po asku kad su tu Hrvati!![huh][embarass]

New Report

Close