Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kohut:

wunderkind: ” pa da rekapituliramo! u kojoj smo sad fazi? ” Po meni B2 prema B3 (zbog Kosova)[undecid]

strani če dotle neovisno o razvoju ionako biti vani-pa nas neče još dodatno povuč njihov iskrcaj

Još uvijek može bit paničara, zvuči pesimistično, ali kad god sam zadnje vrijeme pomislio da je dno, da neće niže, iznenadi me, ako ništa bar malkice [pray]

Opet na RTL-u seru. Kažu dionice u cijelom svijetu otišle dolje. A USA nije završila, s tim da je zasada 99% zelena.
Pa kaj ti mediji nemaju nikakvu kontrolu, kaj tolko slobodno lažu? Imao je onda mamić pravo što ih je sve slao u PM.

Opet na RTL-u seru. Kažu dionice u cijelom svijetu otišle dolje. A USA nije završila, s tim da je zasada 99% zelena.
Pa kaj ti mediji nemaju nikakvu kontrolu, kaj tolko slobodno lažu? Imao je onda mamić pravo što ih je sve slao u PM.

O tome ja govorim, to može bit poticaj onima koji se još nisu bili panični[cool]

super24: ” ozbiljan odgovor molim[tongue] ” Evo ga pa proucavajte

Po meni nalazimo se između B3 i A1,i nadam se brzom rastu.

Na dnevniku objave gubitke na burzama širom svijete, prikažu sve u crvenom i onda ispod glasa kaže da je dow jones u sitnom plusu. Novinarstvo se čak i na udarnom terminu počelo svoditi na amaterizam.

Ma dajte oni namjerno to rade, ali kada bi prestale prodaje, nestali i gubici i minusi, dakle sada se tržište mora ponovo organizirati i stvoriti čvrsta razina, ako amerikancima ide loše, sami su si krivi, jer oni jedini mogu ispraviti svoje pogreške a mi učiti i ne ponavljati njihove i utjecati pozitivno na svoj rad i ulaganja.
Ako nekome ide loše, ne gledaj kako mu je loše već gledaj da mu pomogneš, i ti radi kako treba kako bi mogao pomoći onome koji radi loše jer će se ispraviti gledajući onoga tko radi bolje od njega.
Znači savjet je gledaj onoga koji radi što bolje…………. taj što ima što manje grešaka[thumbsup]
Ako forsiraš greške proizvesti ćeš ih, ali ako radiš kako valja dobivaš sigurnost

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Symbol Last Change
Dow 12,333.01 125.84 (1.03%)
Nasdaq 2,344.73 18.53 (0.80%)
S&P 500 1,347.28 16.67 (1.25%)
10-Yr Bond 3.6010% 0.0170
NYSE Volume 2,545,345,250
Nasdaq Volume 1,368,542,750

Good news. Očito ZERP pada ovih dana:

Swoboda hvali napredak RH i traži pojačani napor za završetak pregovora s EU

BRUXELLES,28. siječnja (Hina) – Izvjestitelj Europskog parlamenta Hannes Swoboda u svom novom izvješću o napretku Hrvatske pohvaljuje dosad postignuti napredak i poziva Zagreb na dodatne napore u političkim, upravnim i gospodarskim reformama te u rješavanju otvorenih pitanja sa susjedima.

No respect

ljudi moji to je samo znak da su i fondovi jako nestrpljivi i narucuju ovakve vijesti,nije ni prvi ni zadnji put.A za novac kazat ce sve i svasta,ovolko se na vijestima ZSE nije spominjao u zadnjih 4-5 godina

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

ljudi moji to je samo znak da su i fondovi jako nestrpljivi i narucuju ovakve vijesti,nije ni prvi ni zadnji put.A za novac kazat ce sve i svasta,ovolko se na vijestima ZSE nije spominjao u zadnjih 4-5 godina

Slažem se.

Ajmo svim televizijama poslat mailove da se okane ovakvog izvještavanja s burze

http://whycroatia.blogspot.com/

Na dnevniku objave gubitke na burzama širom svijete, prikažu sve u crvenom i onda ispod glasa kaže da je dow jones u sitnom plusu. Novinarstvo se čak i na udarnom terminu počelo svoditi na amaterizam.

ha ha, sitan plus! e još kad bi novinarčići znali da će danas DOW završiti sa čistim BUY signalom na MACD [cool]

danas od 15.30 do 17.30 bilo je fakat neugodno gledati kako eu stoxx indeksi oponašaju svaki mig DOWa i S&Pa. grafovi ta dva sata poklapaju im se u crticu

New Report

Close