@moderator
konstantno sam moderiran, a neki neumjereni drukeri permanentno uživaju u blagodatima trenutačnog objavljivanja perfidnih, zavodećih i krajnje nekoretnih postova, čak i uz blagonaklone komentare ovlaštenih portalprometnika.
nije za pohvalu, stvara sumnju, izaziva i odbojnost.
razmisliti malo o istinitisti gore navede konstatacije ne bi trebao biti odveć zahtjevan zadatak za iole odgovorniju i savjesniju individuu.
i neću vas previše zamariti verbalnim eskapadama iq-a 180+; vaša primjerena reakcija i prema meni i prokazanima (čije krinke su odavno pale) usmjerit će moj slovorijek utabanim, prozaičnim stazama.
s poštovanjem,
hrIQ
plavi: ” Pa vidi se da iz DLKV ima izlaza iz top 10 što je jako loše, pogotovo što je Hypo malo pričekao izgleda da se vrati cijena , a potom će opet nastaviti. Dodatno je loše što sui skrbnički počeli prodavati u korekciji i time praktički rušili cijenu. ” To si govorio za IGH prije par mjeseci, pa je iGH rasao dosta.[thumbsup]
A i nije baš tako, rastao je i vračao se nazad.
Ako se dobro sjećam pisao sam o naglom porastu cijena a velikom free floatu.
A i nije baš tako, rastao je i vračao se nazad. Ako se dobro sjećam pisao sam o naglom porastu cijena a velikom free floatu.
A pisao si i o izlasku PBZ-a skrbničkog, koji je izlazio, no IGH je opet odradio rast
Vi tu gubite vrijeme. Eno na Lezerno je otvoren BULL RUN!!!! [lol] [lol]
onda treba otvoriti i bull trap[thumbsup] pa imamo sve
ivek123:
”
Vi tu gubite vrijeme. Eno na Lezerno je otvoren BULL RUN!!!! [lol] [lol]
”
onda treba otvoriti i bull trap[thumbsup] pa imamo sve
Odprto… [thumbsup]
plavi: ” A i nije baš tako, rastao je i vračao se nazad. Ako se dobro sjećam pisao sam o naglom porastu cijena a velikom free floatu. ” A pisao si i o izlasku PBZ-a skrbničkog, koji je izlazio, no IGH je opet odradio rast
Nije mi bilo teško pronaći post i usporediti cijene:
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=1441&pg=343&#post294145
” Sve je to dečki Ok, malo reklama, malo najave novih poslova, ali nije dobro što umjesto da se ulazi u top 10 , iz njega se izlazi.
PBZ skrbnički prodaje naveliko, prodaje i ESB skrbnički, a danas je osvanulo da i slavonac počeo prodavati.
Eto , treba biti pošten pa priznati da to nije dobro.Trebalo bi biti obrnuto. ”
Tada je cijena bila 15 500.
I prije korekcije IGH se nije vratio niti približno toj cijeni.
Vidiš da si u krivu.
[wink]
Pa vidi se da iz DLKV ima izlaza iz top 10 što je jako loše, pogotovo što je Hypo malo pričekao izgleda da se vrati cijena , a potom će opet nastaviti. Dodatno je loše što sui skrbnički počeli prodavati u korekciji i time praktički rušili cijenu.
pa valjda će ostati nešto od onih 5 milijardi ugovorenih poslova, zar ne?
Ovo bas za IGH nije tocno, jer su se pojavili u top 10 ZABA i PBZ Mirovinac, oni su kupovali
To je točno , ali tada toga nije bilo. Situacija danas izgleda puno bolje naravno.