Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ok, ajmo reci da ste vi u pravu a ja u krivu (ne, jos nisam priznao da sam u krivu ali neka bude hipoteticki), medjutim stvarno me zanima tko u tom slucaju izlazi van. Ako se situacija smiruje kako to izgleda u ovom trenutku zbog cega je ovakav omjer kupnje i prodaje u prvih 10????? To su veliki nalozi i po meni sigurno nisu drhtave rucice sa ovakvim bombama. Ako netko ima imalo logican odgovor biti cu zahvalan da ga napise jer mene to navodi samo na jedan zakljucak pa da ga ne pisem ponovno i ne dizem buku. Dakle, pitanje je tko izlazi van i sto je vaznije ZASTO?

a moje pitanje je tko kupuje i ,što je važnije, ZAŠTO??

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

A ponekad vas Janezi i spašavaju[cool]

Nemoj se ljutiti ali podsjeti me… [embarass]

skype - ivek1234

pakleni izborili polufinale! [thumbsup][thumbsup]

sorry Vjeko znam da mu nije mjesto ovdje ali ne mogu naci sportski kutak.

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

MiG29:

samo nemojte ko Ivek, jedan dan prodati, a drugi dan vec da vas svrbi cash[lol]

Teska je odluka izici u cash i ne donosi se lako. [cry]

ivek kolko sam shvatio poslje zadnje korekcije si rekao da postaješ dugoročni investitor .kaj niš od toga [lol]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Pa poslao sam screen gdje se vidi tko kupuje.

skype - ivek1234

Ok, ajmo reci da ste vi u pravu a ja u krivu (ne, jos nisam priznao da sam u krivu ali neka bude hipoteticki), medjutim stvarno me zanima tko u tom slucaju izlazi van. Ako se situacija smiruje kako to izgleda u ovom trenutku zbog cega je ovakav omjer kupnje i prodaje u prvih 10????? To su veliki nalozi i po meni sigurno nisu drhtave rucice sa ovakvim bombama. Ako netko ima imalo logican odgovor biti cu zahvalan da ga napise jer mene to navodi samo na jedan zakljucak pa da ga ne pisem ponovno i ne dizem buku. Dakle, pitanje je tko izlazi van i sto je vaznije ZASTO?

slazem se da se treba izaziti iz dalekovoda i atlantica[wink]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Pa vidi se da iz DLKV ima izlaza iz top 10 što je jako loše, pogotovo što je Hypo malo pričekao izgleda da se vrati cijena , a potom će opet nastaviti. Dodatno je loše što sui skrbnički počeli prodavati u korekciji i time praktički rušili cijenu.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

vlad1111: ” a moje pitanje je tko kupuje i ,što je važnije, ZAŠTO?? ” Pa poslao sam screen gdje se vidi tko kupuje.

Tko kupuje?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

jel ima tko kakav info da li ljudi povlače lovu iz investicijskih fondova?

ivek123:

vlad1111: ” a moje pitanje je tko kupuje i ,što je važnije, ZAŠTO?? ” Pa poslao sam screen gdje se vidi tko kupuje.

Tko kupuje?

Pogledas promet i zakljucis sam.

skype - ivek1234

Pa vidi se da iz DLKV ima izlaza iz top 10 što je jako loše, pogotovo što je Hypo malo pričekao izgleda da se vrati cijena , a potom će opet nastaviti. Dodatno je loše što sui skrbnički počeli prodavati u korekciji i time praktički rušili cijenu.

To si govorio za IGH prije par mjeseci, pa je iGH odradio jako dobar rast.[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

ivek123:

ako je fond,a po broju komada reklo bi se da jeste
mogu biti 2 razloga
ne vidi na ovoj dionici u karećem vremenu rast pa izlazi van i pretače u neku za koju očekuje brži rast…
ili ljudi nakon što su svi fondovi u debelom minusu za ovu godinu, odlučili povući novce van
i sad se treba pod mus osloboditi nečega kako bi se domoglo svježeg novca…
o 3. neću razmišljati, a to je da su tek sad shvatili kako su zapravo fundamenti jako loši i da treba odavdje što prije brisati…
4. ne znam[undecid]

Poruka brokerima, nećete dobiti moj HT nikada, možda od mojih unuka

New Report

Close