uostalom izlazio si i ti iz DLKV![wink]
bolje pitaj ko ulazi..
Jasno mi je po trgovini tko ulazi. Pitanje je tko izlazi i ZASTO?
MiG29:
”
uostalom izlazio si i ti iz DLKV![wink]
bolje pitaj ko ulazi..
”
Jasno mi je po trgovini tko ulazi. Pitanje je tko izlazi i ZASTO?
Mozda izlaze ……..jednim djelom, igraci koji su prljavim ili mutnim novcem 99-02 kupovali dionice.Sad su u debelom plusu imaju cistu lovu i boli ih đoko koliko ce gore 20% ili 50% .Sve jedno oni su dobili cisti novac, oplođen za 300%……….. sad im Saban svira i boli ih……………..
Mozda izlaze ……..jednim djelom, igraci koji su prljavim ili mutnim novcem 99-02 kupovali dionice.Sad su u debelom plusu imaju cistu lovu i boli ih đoko koliko ce gore 20% ili 50% .Sve jedno oni su dobili cisti novac, oplođen za 300%……….. sad im Saban svira i boli ih……………..
malo si reko 300%. Prije 300 puta.
Meni to lici na Janeze i Avstrijo. Janezi me najvise bole. Po meni se trebalo povuci sa kupnje i sve ih zarobiti unutra. Pa neka cmrlje i blokiraju nam pregovre dok im je kapital ovdje. [cool]
Nego, jel netko prati SDA TOP 10 da vidimo da li se skrbnicki stanjuju?
ivek123: ” po meni kraj korekcije se još niti ne nazire. Daj Bože da nisam u pravu. ” Bojim se da si u pravu. I mene svrbi cash u rukama ali vidim Sanader odlucio “zaratiti” sa EU pa me to malo hladi. ” e sad kada su ameri i eu u zelenom sad vam je sanader adut neznam kažu da se utopljenik hvata za slamku
pozdrav čarugi!!
a mislim da svi jako dobro prepoznaju perfidije određenih individua, upakirane u nemuštu, ponekad sasvim razvidnu kvazi zabrinutost za višednevno posrtanje predragog nam kolopleta četveroslovnih uzdanica.
[sealed]
Ivek i ja sam se pitao isto, moguće je da su par manjih fondova u banani, ali koji su oni faktor?? Suludo bi bilo razmišljati da su fondovi kalibra ZB aktiv u frci. Pa oni sami imanju casha da naprave scenarij kakav hoče ovih dana. Možda ih zaista ovi veći žele izvrnut, ali koji bi njihov interes bio u tome? Samo negativan marketing za fondove u cjelini. Promatrao sam ATPL danas. Čudna spika… kao da postiji 1 (jedan) očajnik koji čim mu skinu nalog odmah stavlja novi po istoj cijeni, pa ako neko vrijeme nitko ne skida postavi se malo niže.Sve mi se ovo čini vrlo izrežirano… osjeća se miris Tsunamija u zraku (onog prema UP)[thumbsup]
bok vam
Meni to lici na Janeze i Avstrijo. Janezi me najvise bole. Po meni se trebalo povuci sa kupnje i sve ih zarobiti unutra. Pa neka cmrlje i blokiraju nam pregovre dok im je kapital ovdje. [cool] Nego, jel netko prati SDA TOP 10 da vidimo da li se skrbnicki stanjuju?
A ponekad vas Janezi i spašavaju[cool]
Decki ,htio sam bit umjeren………..Da,Savage 300x……………….jeb………majku koja je to lova a ja sortam dignem 1000 kn i pjevam uz Sabana
Ivek nisi se htio kladiti samnom ,ja sam tvrdio u nedelju da ameri zatvaraju više nego prošli tjedan.Ti tvoji navukli ste ekipu da prodaje sa minusima od koje neke danas boli glava i sada dalje nastavljaš, jednostavno shvati da si pretjero.Sada vidim ti nije više svijet bitan sada se vraćaš na domaće teme,znam da te svrbe prsti i znam da situacija nije baš sigurna ali nije ni tako loša da se INGRA daje po 41500.,Atpl po 2630, i da ne nabrajam dalje minimume po kojima su neki prodavali u utorak i srjedu.Vidim prijatelja Mede ti nema više da širi paniku ali i ti si se diskreditiro.I za kraj nauči da kada svi najavljuju slom po novinama sloma nema slom dođe kada se niko nenada i kada nije u novinama.Za kraj najveći investitor je kupovao ovih dana po evropi zar misliš da on nezna što radi. Možda i sljedećih par mjeseci neće biti većeg rasta ali neće biti ni pada dobro bi nam došao jedan lagani rast, potpomognut dobrim FI.Što se tiče stranih tržišta tu smo mirni sljedećih 20-40 dana a nakon toga treba pratiti vijesti no nezaboravimo i izbore u Americi.
ovdje ima i krajnje dobronamjernih likova.
pozdrav geronimu!
Da ne navodim specificno pojedine dionice omjer kupnje i prodaje je debelo na strani prodaje. Neke dionice koje sam pratio imale su jako tanku kupnju a prvi nalozi na prodaji su imali konstantno po 150-250 komada u prvom slotu a prvih 5 slotova kupnje ukupno je imalo cca 30-50. Cim se nalog na prodaji “pogrickao” dosao je novi od 150-250 komada. Gledajuci transakcije po meni to su kupovali mali a iskrcavali se veliki. I to lopatom po njima prihvatljivoj cijeni.
Ako je točno ovo što govorite dugoročno stanje likvidnosti je neodrživo, tako da ćemo ubrzo saznati da li ste u pravu ili ne.
Osobno sumnjam da mali poklapaju po 800 komada dionice po 2500 kn, ali sve je moguće.
U slučaju po vama prognoziranog i opisanog stanja situacije najbolje proći dioničari dividentnih dionica u koje će se uz narednom periodu koncentrirati kapital pa će u tom slučaju možda ostvarivati i manji rast u odnosu na današnje cijene.
24.01.2008. 10:48
ivek123
korisnik od: 07.02.2007.
Obveznicki promet opet lijepo raste
Bez komentara!!!!!!