Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dajte ljudi skulirajte se malo, pa ne događa nam se ništa neobično!

PERMANENTNI KRUŽNI TIJEK BURZE!
Ponovit ću još jednom, PERMANENTNI KRUŽNI TIJEK BURZE!
I još jednom ako netko nije čuo, PERMANENTNI KRUŽNI TIJEK BURZE!

Ulažite u znanje i u oprez,
s poštovanjem!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Brzo će se Tehnika oporavit kolega, čim prestanu ove manipulacije, za počatak je i 12 500 prihvatljivo, a posle bumo vidli……[cool]

Potpisujem i uzimam margin.
[cool][thumbsup]

Dajte ljudi skulirajte se malo, pa ne događa nam se ništa neobično! PERMANENTNI KRUŽNI TIJEK BURZE! Ponovit ću još jednom, PERMANENTNI KRUŽNI TIJEK BURZE! I još jednom ako netko nije čuo, PERMANENTNI KRUŽNI TIJEK BURZE! Ulažite u znanje i u oprez, s poštovanjem!

Slažem se s Vama.

Ulažite u znanje i u oprez, s poštovanjem!

potpis
[cool]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

SAD: u Kongresu postignut sporazum o gospodarskim poticajima
Paket poticajnih mjera za gospodarstvo uključuje povrat poreza od 300 do 1.200 dolara po obitelji i porezne olaškice za poslovne subjekte vrijedne 70 milijardi dolara

molim štovane znalce da mi razjasne jednu nedoumicu.
da li se vrijednost crobexa određuje prema trenutnim cijenama ili po prosječnim????
zahvaljujem

kolega, ja nisam nikoga vrijedjao, samo sam spomenuo da doticni kolega ZNANAC ima vise nickova i osebujan karakter.otidjite na susjedni forum, pa pogledajte napise i sto kolega iznosi i o ovom forumu i nama svima ovdje.sto je svim starijim forumasima znano.

Kolega MiG. Ja nažalost ( nasreću ) imam samo jedan nick i pišem samo na forumu poslovnog. Kao što sam napomenuo vrlo rijetko u zadnje vrijeme upravo zbog nekolicine kolega koji neargumentirano napadaju ako se netko ne slaže s njihovim mišljenjem. Kao npr. danas. Ostale forume uopće ne pratim a kamoli čitam.Nikad nisam nikog na ovom forumu vrijeđao i napadao. Ne mislim vas dalje uvjeravati u navedeno.

molim štovane znalce da mi razjasne jednu nedoumicu.
da li se vrijednost crobexa određuje prema trenutnim cijenama ili po prosječnim????
zahvaljujem

http://www.zse.hr/default.aspx?id=179

CROBEX© je službeni indeks Zagrebačke burze d.d. Počeo se objavljivati 1. rujna 1997. godine. Bazni datum je 1. srpnja 1997. godine, a bazna vrijednost 1.000.

“Vrsta indeksa
CROBEX© je indeks vagan na osnovi free float tržišne kapitalizacije, pri čemu je težina pojedine dionice ograničena na 20%. Ukoliko se nekom od dionica koje sačinjavaju CROBEX© nije trgovalo predmetnog dana, uzima se zadnja cijena.

Izračun
Računa se kontinuirano tijekom trgovine koristeći zadnje cijene.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

kolega Znanac iako se uvijek ne slažem s njime volim čuti i vaše mišljenje
nego šta mislite o ovoj korekciji? kratkoročna ili dugoročna?

Za sada, koliko se može doaznati iz društava koja upravljaju fondovima, nema masovnijih izlazaka ulagača, koji očito čekaju smirivanje krize i poravnavanje najnovijih minusa. Mirovinski fondovi koji nemaju pritisak nad likvidnošću počeli su više samostalno ulagati u velike dionice, za koje misle da su ih prema dolje povukle isključivo loše tržišne loše okolnosti.

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

guster: ” molim štovane znalce da mi razjasne jednu nedoumicu. da li se vrijednost crobexa određuje prema trenutnim cijenama ili po prosječnim???? zahvaljujem ” http://www.zse.hr/default.aspx?id=179 CROBEX© je službeni indeks Zagrebačke burze d.d. Počeo se objavljivati 1. rujna 1997. godine. Bazni datum je 1. srpnja 1997. godine, a bazna vrijednost 1.000. “Vrsta indeksa CROBEX© je indeks vagan na osnovi free float tržišne kapitalizacije, pri čemu je težina pojedine dionice ograničena na 20%. Ukoliko se nekom od dionica koje sačinjavaju CROBEX© nije trgovalo predmetnog dana, uzima se zadnja cijena. Izračun Računa se kontinuirano tijekom trgovine koristeći zadnje cijene.

hvala na infu
međutim tek sam sad zbunjola jer su sve likvidne dionice u debelim minusima
[rolleyes][rolleyes][rolleyes

MiG29: ” kolega, ja nisam nikoga vrijedjao, samo sam spomenuo da doticni kolega ZNANAC ima vise nickova i osebujan karakter.otidjite na susjedni forum, pa pogledajte napise i sto kolega iznosi i o ovom forumu i nama svima ovdje.sto je svim starijim forumasima znano. ” Kolega MiG. Ja nažalost ( nasreću ) imam samo jedan nick i pišem samo na forumu poslovnog. Kao što sam napomenuo vrlo rijetko u zadnje vrijeme upravo zbog nekolicine kolega koji neargumentirano napadaju ako se netko ne slaže s njihovim mišljenjem. Kao npr. danas. Ostale forume uopće ne pratim a kamoli čitam.Nikad nisam nikog na ovom forumu vrijeđao i napadao. Ne mislim vas dalje uvjeravati u navedeno.

i bolje, nismo djeca
[thumbsup]

sve najbolje!

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

New Report

Close