I molim da me ne napadate nego opovrgnete gore napisano argumentima.
Unaprijed hvala.
Sta ce tek biti kad rikne prvi fond u hrvata.
Joj panike koja ce nastat u dijelu naroda koji ima novac po fondovima.[lol]
ivek, pročitaj kostolanyja što kaže sa ogrižene pesimiste a to si ti…tamo ti je par argumenata koje odmah potpisujem. ti uvijek špekuliraš sa padom cijena i to je legitimno tvoje pravo, ali sve to što si naveo je shit. naime, to da su rezultati FIova ugrađeni u cijenu je smiješno jer ne znamo kakvi će biti, a ove tvoje vijesti nisu ugrađene u cijenu? Pa znamo za inflaciju već dugo, znamo da EU zajebava i da će to stalno raditi….Dakle, nemoj sad iz burze raditi znanost. Kažeš da se u nekim dionicama veliki iskrcavaju a ja znam da kupuju iz prve ruke. Isto tako, kao dokaz mojoj tvrdnji pogledaj na sda.hr za 3-4 dana pa ćemo vidjeti tko je pojačao a tko prodao pozicije. Tek tada možemo argumentirano raspravljati jer ti si iznio tvrdnje kao da su činjenice a one to nisu. Sada slijedi malo volatilnosti, do FI, onda rast, nakon toga opet malo nestabilnosti a od 6 mjeseca pravo veselje nas optimista jer kriza će tada biti gotova. A ovo s kosovom je uračunato već i u belex, a kamoli ne kod nas. Jedini koji su prodavali su stranci, što se vidi po ingri, končaru i adrisu, ali i ta prodaja je pri kraju….Zato sutra fino kreni u kupnju jer idući tjedan ćeš žaliti što si u cashu. Ili oroči lovu, kako si rekao da budeš i povuci se s foruma. ŠTo ovdje uopće radiš kad se ne isplati biti na burzi…Ipak bi ti nešto jeftino pazario…e pa vidiš da si zakasnio…onda kad si prodavao, tada se trebalo kupovati… a ti ćeš opet kasno ući….[proud]
hehe
SLK, znaš da sam onomad još krpao kraj sa krajem možeš onda misliti kako je sada [shocked]
Razmišljam da odem u Indiju (pred kraj života) i napravim prijenos [wink]
A čuj, Indija je dobra zemlja. Na njoj ćemo zarađivati za, cca 5 godina, nakon Kine.
Jesi prodao plac?
I pozdrav delboyu… slažem se sa njegovim napisom.
I molim da me ne napadate nego opovrgnete gore napisano argumentima. Unaprijed hvala.
evo mene bi zanimalo kolega ivek da se osvrnete na fundamente HT-a i adrisa.. VLHO, pa moze i SNBA..
osobno nikad nisam vdio neke velike fundamente u gradjevincima na kojima ste vi bezobrano mnogo zaradili do sada.. otkud sada odjedanput da su fundametni vazni? i sami kazete da je probelm tankoce s keshom a ne s fundamentima..
Ivek nisi se htio kladiti samnom ,ja sam tvrdio u nedelju da ameri zatvaraju više nego prošli tjedan.Ti tvoji navukli ste ekipu da prodaje sa minusima od koje neke danas boli glava i sada dalje nastavljaš, jednostavno shvati da si pretjero.Sada vidim ti nije više svijet bitan sada se vraćaš na domaće teme,znam da te svrbe prsti i znam da situacija nije baš sigurna ali nije ni tako loša da se INGRA daje po 41500.,Atpl po 2630, i da ne nabrajam dalje minimume po kojima su neki prodavali u utorak i srjedu.Vidim prijatelja Mede ti nema više da širi paniku ali i ti si se diskreditiro.I za kraj nauči da kada svi najavljuju slom po novinama sloma nema slom dođe kada se niko nenada i kada nije u novinama.Za kraj najveći investitor je kupovao ovih dana po evropi zar misliš da on nezna što radi.
Možda i sljedećih par mjeseci neće biti većeg rasta ali neće biti ni pada dobro bi nam došao jedan lagani rast, potpomognut dobrim FI.Što se tiče stranih tržišta tu smo mirni sljedećih 20-40 dana a nakon toga treba pratiti vijesti no nezaboravimo i izbore u Americi.
Sta ce tek biti kad rikne prvi fond u hrvata. Joj panike koja ce nastat u dijelu naroda koji ima novac po fondovima.[lol]
ja sam duboko uvjeren da narod pojma nema koliko su panicni dok ne procitaju forum.. vecina to prati tek tolko.. vide palo 10%.. racunaju da ce narasti ponovno.. ne znam nikog tko je novce povukao, osim da eventualno kupi dionice..
a ti ćeš opet kasno ući….[proud]
Vrlo lako moguce. Better safe than sorry. [proud]
p.s. ima nesto sto nije iz biznisa? meni su tam rekli da ce snba bit 750 pa nista od toga[wink]
I molim da me ne napadate nego opovrgnete gore napisano argumentima. Unaprijed hvala.
Ne treba te napadati, uostalom znaš i sam da svjesno ulaziš u špekulaciju oko daljnjeg pada tržišta. Možda si u pravu pa će kupovati još jeftinije ali ako nisi ne znam na koji način misliš svoju (pretpostavljam) znatnu količinu kapitala vratiti u dionice bar po istim onim cijenama po kojima si izlazio. A za svaku od tih dionica si uložio i puno vremena u analize. Možda se ja varam ali osjećam određenu nervozu kod tebe ništa manju od mogih koji su 100% u dionicama.
Meni ne pada na pamet špekulirati, uvjeren sam da će se sve moje dionice dignuti na puno višu razinu nego što su sada, a ako Bog da zdravlja i sreće vremene za čekanje imam dovoljno.
ja sam duboko uvjeren da narod pojma nema koliko su panicni dok ne procitaju forum.. vecina to prati tek tolko.. vide palo 10%.. racunaju da ce narasti ponovno.. ne znam nikog tko je novce povukao, osim da eventualno kupi dionice..
Vijeruj mi da mnogi lazu i lazima prikrivaju gubitak. Ne zele se osramotit pred kolegama, susjedima,
itd…
Ljudsko ponasanje i nacin razmisljanja je konstantan.
Uvijek padaju na iste fore na burzi. I uvijek ce padat.
ivek ja sa se s tobom bas stel pospominjati argumentirano jos malo a ti me ignoriras[cry]