Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kapital ne poznaje granice i ne svrstava se u regije. kapital gleda gdje može više zaraditi. Sigurno da je jedan dio stranaca izašao ovih dana, ali ova likvidnost je znak da naše tržište može to podnijeti. Prije 2-3 godine, ovakav izlazak stranog kapitala bi se sve u kur** krasni doveo.

A naše tržište i naše kompanije imaju ogroman prostor za rast. Dovoljno je samo da rastemo na smanjenju trgovinskog deficita. [thumbsup]

febo: ” Crobex nikad likvidniji nego sada ” likvidan je cijeli ovaj tjedan a svi znamo šta znači tonuti uz ovakvu likvidnot

znači da postajemo zreli za uvođenje short sellinga pa stoga dobar znak za sve koji vole kratke pozicije

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Vrlo loš razvoj situacije. U Europi su indexi cca 5% u plusu, dok kod nas cca 1%. U Aziji je pred kraj trgovanja došlo do prevrtanja dva indexa i sad treba pratiti US na otvaranju. U svakom slučaju ovo je pokazalo da kad EU burze ili Azija i US pada padamo i mi, a kad oni rastu mi ne pratimo taj rast. Dapače rast je ostvaren na znatno manjem prometu od jučer. Zaključak je da izlazi strani kapital, a da se nas svrstava u balkansku regiju ( Belex je danas recimo pao -1.5% )a ne zaboravimo i izbore u Srbiji i neovisnost Kosova. Po meni kraj korekcije se još niti ne nazire. Daj Bože da nisam u pravu.

slažem se…primjerice ATPL…. no, kad tad će oni kupovati te iste dionice od mene ili svih vas… a onda će im biti sigurno puno skuplje nego što su danas.

Scio me nihil scire

@mig29 i luki007,

Ako smatrate da znanac “glupeta” or whatever, onda to argumentirajte nečim konkretnim, a ne vrijeđanjem, omalovažavanjem i tjeranjem s foruma jer ovo je krajnje bezobrazno, a ja nisam bog zna kako blagonaklon raspoložen ovaj tjedan. Smo na istoj valnoj duljini?

Suricata suricatta

Vrlo loš razvoj situacije. U Europi su indexi cca 5% u plusu, dok kod nas cca 1%. U Aziji je pred kraj trgovanja došlo do prevrtanja dva indexa i sad treba pratiti US na otvaranju. U svakom slučaju ovo je pokazalo da kad EU burze ili Azija i US pada padamo i mi, a kad oni rastu mi ne pratimo taj rast. Dapače rast je ostvaren na znatno manjem prometu od jučer. Zaključak je da izlazi strani kapital, a da se nas svrstava u balkansku regiju ( Belex je danas recimo pao -1.5% )a ne zaboravimo i izbore u Srbiji i neovisnost Kosova. Po meni kraj korekcije se još niti ne nazire. Daj Bože da nisam u pravu.

Molim moderatora da obriše drukerski post kolege znanca čija je po meni jedina svrha da se stvori panika među ulagačima !
Ima tu ljudi koji na osnovu njegovih zaključaka prodaju dionice sa gubitkom…. !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Vrlo loš razvoj situacije. U Europi su indexi cca 5% u plusu, dok kod nas cca 1%. U Aziji je pred kraj trgovanja došlo do prevrtanja dva indexa i sad treba pratiti US na otvaranju. U svakom slučaju ovo je pokazalo da kad EU burze ili Azija i US pada padamo i mi, a kad oni rastu mi ne pratimo taj rast. Dapače rast je ostvaren na znatno manjem prometu od jučer. Zaključak je da izlazi strani kapital, a da se nas svrstava u balkansku regiju ( Belex je danas recimo pao -1.5% )[color=blue]a ne zaboravimo i izbore u Srbiji i neovisnost Kosova[/color]. Po meni kraj korekcije se još niti ne nazire. Daj Bože da nisam u pravu.

kosovo brate kakve veze ima kosovo?

zašto nismo porasli kad su tamo našli zlato i naftu kad već toliko utiče na naše tržište?

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Vrlo loš razvoj situacije. U Europi su indexi cca 5% u plusu, dok kod nas cca 1%. U Aziji je pred kraj trgovanja došlo do prevrtanja dva indexa i sad treba pratiti US na otvaranju. U svakom slučaju ovo je pokazalo da kad EU burze ili Azija i US pada padamo i mi, a kad oni rastu mi ne pratimo taj rast. Dapače rast je ostvaren na znatno manjem prometu od jučer. Zaključak je da izlazi strani kapital, a da se nas svrstava u balkansku regiju ( Belex je danas recimo pao -1.5% )a ne zaboravimo i izbore u Srbiji i neovisnost Kosova. Po meni kraj korekcije se još niti ne nazire. Daj Bože da nisam u pravu. Molim moderatora da obriše drukerski post kolege znanca čija je po meni jedina svrha da se stvori panika među ulagačima ! Ima tu ljudi koji na osnovu njegovih zaključaka prodaju dionice sa gubitkom…. !

I? Čija je to pogreška? Naša kaj mu omogućujemo da slobodno komunicira i piše ili vas korisnika koji ne znaju, ne mogu, ne žele argumentirati suprotno nego vrijeđaju i sprdavaju se sa svakoga čije se mišljenje razlikuje od njihovog?

Suricata suricatta

shvatite: kod nas je korekcija pri kraju, ali fondovi još malo pokušavaju izmusti od malih. i čak im uspijeva. zato polako zauzimajte pozicije u ključnim dionicama jer idući bi tjedan mogao biti jako lijep

...povijest se ponavlja...

A ja koji imam suprotno mišljenje, mene se briše![shocked]

Nemam ništa protiv kolege, malo mi je digao živac njegov post i to je sve….
No jedno je argumentirat a drugo izvodit zaključke.
Ispričavam se ako sam koga uvrijedio.

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Vidjet ćemo amere danas i EU sutra prije otvaranja… bude li i dalje sve u zelenom, sutra će i kod nas biti zelena eksplozija, a ne ova sića od +2% [thumbsup]

Ignore: KressoM, delux

Ajde decki koji je ovo od vas napravio:

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=a8GBEB7UuuXc&refer=home

skype - ivek1234

New Report

Close