Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tenkista: ” ivek123: ” Von Braun: ” Crobex prije par trenutaka bio 0,8%, sad je na 1,13%….raste. Biti će prema kraju velikog rasta…[thumbsup] ” Pa ti si promijenio stranu vidim ja! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] ” Čovjek se jučer nakrcao, što ti čekaš? ” Not yet. Ima vremena. [cool]

do petnajst do tri?

US STOCKS-Futures rise after jobless data
Thu Jan 24, 2008 8:40am EST Email | Print | Share| Reprints | Single Page | Recommend (0) [-] Text [+]
Related News
U.S. crude oil futures hit record $100 a barrel
02 Jan 2008
Third quarter strong, jobless claims up
20 Dec 2007

powered by Sphere
Market News
U.S. jobless claims down 1,000 to 301,000 last week
European stocks surge; Nokia stars, SocGen ignored
Insurance bailout hopes spur equity rebound | Video
More Business & Investing News… Featured Broker sponsored link(Updates to show reaction to jobless claims)

NEW YORK, Jan 24 (Reuters) -U.S. stock index futures rose on Thursday after government data showed lower-than-expected weekly jobless claims, suggesting a stable labor market even as the economy slows.

S&P 500 futures SPc1 were up 6.30 points, just above fair value, a mathematical formula that evaluates pricing by taking into account interest rates, dividends and time to expiration on the contract.

Dow Jones industrial average futures DJc1 were up 30 points. Nasdaq 100 NDc1 futures rose 10.25. (Reporting by Kristina Cooke; Editing by Kenneth Barry)

Evo još odličnih podataka iz Amerike…………….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Trenutna situacija na burzi je upravo za nas žene, jer smo navikle kupovati stvari kad su rasprodaje [cool] a meni se čini da su trenutno na rasprodaji dionice[smiley] tako da treba samo negdje dobiti novac i u šoping[rolleyes]

[emo_cool]

Evo ljudi, uživajte u europskom zelenilu ( + 4 do +6%) kad već ova bijeda od crobexa cmrlji na +1%. Vučemo se za njima kao fićo za BMW-om…

Ignore: KressoM, delux

Vrlo loš razvoj situacije. U Europi su indexi cca 5% u plusu, dok kod nas cca 1%. U Aziji je pred kraj trgovanja došlo do prevrtanja dva indexa i sad treba pratiti US na otvaranju.

U svakom slučaju ovo je pokazalo da kad EU burze ili Azija i US pada padamo i mi, a kad oni rastu mi ne pratimo taj rast. Dapače rast je ostvaren na znatno manjem prometu od jučer.

Zaključak je da izlazi strani kapital, a da se nas svrstava u balkansku regiju ( Belex je danas recimo pao -1.5% )a ne zaboravimo i izbore u Srbiji i neovisnost Kosova.

Po meni kraj korekcije se još niti ne nazire.

Daj Bože da nisam u pravu.

U pravu si, samo neko i kupuje na tim rasprodajama a to definitivno nisu samo mali ulagači

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Crobex nikad likvidniji nego sada

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

U pravu si, samo neko i kupuje na tim rasprodajama a to definitivno nisu samo mali ulagači

Objasnit ću vam sve kad se vratim sa skijanja![lol]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Crobex nikad likvidniji nego sada

likvidan je cijeli ovaj tjedan a svi znamo šta znači tonuti uz ovakvu likvidnot

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

AMERIKA U ZELENOM[thumbsup]
Vaš link

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

ameri upravo krenuli lagano gore[thumbsup]

Mislim da je situacija na burzi sve bolja i bolja i sve zelenija.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

New Report

Close