a stranci lagano sele iz Hrvatske
jucer mi first hand info veli kako u rba velikim lopatama istovaruju svoje kolege iz austrijske metropole [yawn]
Ovo kod nas su igre fondova koji koče rast, zadnja 3 dana su im ove cijene bile odlične za dokup i spucali su u to bez problema 500 mil.kn, a sad kad je poraslo 0,8% više im nije isplativo. Moš mislit. [tongue]
Ovo kod nas su igre fondova koji koče rast, zadnja 3 dana su im ove cijene bile odlične za dokup i spucali su u to bez problema 500 mil.kn, a sad kad je poraslo 0,8% više im nije isplativo. Moš mislit. [tongue]
Prijatelju, rizicna su vremena. Sad se trazi diskont, a ne placa premija.
Moram priznati sam potpuno razočaran,
ipak ovo zelenilo okolo nije odreagiralo pravilno i na nas,
stoga se treba bojati sto ce biti ako se sljedecih dana okolo bude crvenilo–da ne bismo pomodrili[smiley]
no s druge strane možda smo mi vjerna kopije amera pa će kasnije u zadnjem satu trgovanja sve pozelenit.
Naravno da izgleda ruzno, ali ja ovih zadnjih par dana dozivljavam kako jedan prelijepi IPO po diskontu cjelokupnog CROBEXA![lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
AK se sutra opet zazeleni EU i ameri, a mi nastavimo tonit, onda će tek bit pi…ja. Možda još uvijek nije vrijeme za kupnju. Jedan uvaženi gospodin čija mišljenja vrlo cijenim kaže da je dno Crobexa na 3…, bolje da ne napišem, jer će ispast da drukam, a nemam interesa jer nemam casha.