Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A jučer nam je gosp. Željko Kardum ispred ZSE lijepo objasnio da smo postali umreženi sa svijetom, pa je logično da je i kod nas situacija na burzi takva kakva je. Nešto nam brzo pukla mreža, jer koliko vidim danas jedini mi na svijetu piš.mo uz vjetar. [sad] Isprika ako je ovo netko već stavio. http://www.voanews.com/croatian/2008-01-23-voa4.cfm

Ovi naši ljudi su naprosto fascinatni!
Jer tko sada prodaje, trebao je kupiti dionice prije godinu i više da bi bio u plusu a ti koji su kupili prije imaju mozga.
Cijeli svijet je zelen da zeleniji nemože biti, a naša ekipa i dalje se gura na prodaji.
Ja očekivao povlačenje sa prodaje a kad ono obrnuto.

izgleda da nažalost ali
– strani fondovi izlaze (globalna situacija, ZERP i zbog njega možda odgoda ulaska u EU….), i
– veliki igrači (fiz.osobe) koriste situaciju na tržištima USA i EU i vrše jeftin dokup

To je isto kao i saopšenja INE o svezi goriva. Barel nafte poskupio cijena goriva disel 0,80 lipa raste po litri
barel padne Ina velikodušno da priopćenje da cijena diselu pada 0,09 lipa po litri. Tako u stvari stalno raste. Dok je kod burze obrnuti slučaj mali porast pa veliki pad i takovi ciklusi se ponavljaju tako da je pad stalno sve gore i gore.[bye][bye][bye][bye][bye]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Mi padamo na svaku ali i najmanju prijetnju izvana ili iznutra, zanemarujući pritom u potpunosti faktor vjerojatnosti. Što ćemo, krnja jednadžba

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ipak, Europa je kao trava zelena početkom proljeća.[thumbsup]

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

izgleda, nažalost, ali
– stranci izlaze prebrzo (gubitaka na drugim tržištima, zbog ZERP-a, moguće odgode ulaska u EU…..)
– veliki igrači (fiz.osobe) koriste situaciju na dr. tržištima radi jeftinog dokupa

Nije mi jasno koji sad razlog,zašto padamo. Ova burza više nema zdrave logike.[cry][cry][cry]

To je barem jasno, otpojili smo posude s Europom i spojili se s Afrikom[thumbsup]
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=africa

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Bit će da je ljudima dojadilo pa se lova masovno povlači iz fondova koji sve više ostaju bez keša, mirovinaca nema sad kad nam trebaju, a stranci lagano sele iz Hrvatske, vide kad se mi za svoje ne borimo neće ga ni oni braniti.

Smirit će se i neke vratiti u pozitivu do kraja dana.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ovo je tragikomično, cijela EU (osim Madrida koji je stanje od jučer) je u debelom zelenilu, a kod nas jad i bijeda od +0,83%

Ignore: KressoM, delux

sljedeci put kad EU bude u crvenom cemo mi opet morati dole jer eto kad idu oni moramo i mi..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

sljedeci put kad EU bude u crvenom cemo mi opet morati dole jer eto kad idu oni moramo i mi..

[lol] [lol] [lol] [lol]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

New Report

Close