Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Eto ti ga na!
Većina pljuje po Amerima, a kad treba ( i paše im ) odmah se ozare![thumbsup][bye]
Ujak Sam je ujak SAM!

Ovu nasu burzu treba zabranit zakonom[angry] [angry]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Sad su daytraderi u akciji

u europi novi zalet

sakai:

ne znam, meni je sumnjiv ovaj Madrid…[angry] [undecid]

[lol] da, mogli bi mi pratit njihovo stanje od jučer, nećemo valjda[lol]

ali pogledaj komponente indeksa.
nije mi baš jasno
http://finance.yahoo.com/q/cp?s=%5ESMSI

http://whycroatia.blogspot.com/

Idemo mi ipak gore raste i Europa .

24.01.2008 Tomislav Hrastovčak

Nastavak rasta azijskih dionica; nagli uzlet europskih burzi na početku trgovanja
Azijske burze porasle su danas drugi dan za redom, nakon izvješća o rastu kineske ekonomije i vijesti iz SAD-a o pripremi novih planova za otklanjanje daljnjih gubitaka američkih financijskih kompanija. Kineski indeks CSI 300 je porastao 1,05 posto nakon što je tamošnja vlada objavila da je gospodarstvo Kine poraslo 11,2 posto u četvrtom prošlogodišnjem kvartalu. Snažan rast u azijsko-pacifičkoj regiji zabilježile su dionice banaka kao što australska Macquarie Group, japanska Mitsubishi UFJ te južnokorejska Kookmin Bank. Regionalni MSCI indeks skočio je danas u Tokiju 1,6 posto na 139,60 bodova, nastavljajući jučerašnji uspon. Japanski Nikkei 225 je ojačao 2,06 posto, a južnokorejski Kospi 2,12 posto. U Hong Kongu je Hang Seng nakon jučerašnjeg ogromnog skoka, većeg od 10 posto, danas izgubio 2,29 posto na vrijednosti. Početak današnjeg trgovanja na europskim burzama obilježen je naglim skokom burzovnih indeksa te rastom dionica banaka i osiguravateljskih kompanija kao što su UBS, odnosno Axa. Londonski FTSE 100 skočio je jutros 2,52 posto, frankfurtski DAX čak 4,32 posto, a pariški CAC 40 za 4,07 posto.
[rolleyes][rolleyes][thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Nije mi jasno koji sad razlog,zašto padamo.
Ova burza više nema zdrave logike.[cry][cry][cry]

nema zasad nekog velikog rasta s obzirom kako europa ide gore….fond menađeri još uvijek na skijanju [lol] [lol]

DOKUP!

Možda su nama slabe veze, pa će naša burza odreagirati sa zaostatkom od par dana za Europom.

treba zatvoriti ovu temu pod hitno…..jer kriza je gotova!

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
reko mi je svizac nakon što je smoto….

Možda su nama slabe veze, pa će naša burza odreagirati sa zaostatkom od par dana za Europom.

izgleda….jer kolko vidim mi idemo lagano prema minusu….dok europa bilježi od 3% do 5% rasta…..

DOKUP!

A jučer nam je gosp. Željko Kardum ispred ZSE lijepo objasnio da smo postali umreženi sa svijetom, pa
je logično da je i kod nas situacija na burzi takva kakva je. Nešto nam brzo pukla mreža, jer koliko vidim
danas jedini mi na svijetu piš.mo uz vjetar.
[sad]
Isprika ako je ovo netko već stavio.
http://www.voanews.com/croatian/2008-01-23-voa4.cfm

New Report

Close