Nego, hoće li se ujutro skinuti oni s prodaje na Ingri 41500 ili će nam dati još malo po toj cijeni?
to i mene muci
btw.kad je tenis?
asdfgh123:
” meni se zelene prazbe boce tuborg greena, korigirao sam ih preko nekoliko
”
evo, ja popio zadnju iz friza.
saljem starijeg klinca po jos jednu, a on veli: sve si popio, tata. oces sad coca-cole?
a ja ko iz topa: jel i ona raste?
U čast zelenila strusio nešto žuja.[lol]
” to mi je dugoročno ulaganje od takvog tipa ulaganja preferiram black jack i 4,7,19,22,23,32 i 36
A ono 0 zeleno, dobra zabava, nema matematike, gubitak garantiran [smiley]
Black jack rules[wink]
Zato je opcija crno crveno garantiran dobitak , barem kod mene.
Samo treba imati zalihu love u džepu, dugo igrati i zadovoljiti se sa prinosom ca. 10 % ulaz / izlaz.
Zato je opcija crno crveno garantiran dobitak , barem kod mene. Samo treba imati zalihu love u džepu, dugo igrati i zadovoljiti se sa prinosom ca. 10 % ulaz / izlaz.
Neznam da li misliš na burzu ili na stol. Ako na burzu, onda ovih dana da. Ako stol nisam te baš shvatio, ne misliš valjda na Martingale na crveno-crno, pa to je čista provalija da imaš sve pare svijeta. Ja doživio 17 crnih za redom[sealed]
Zar ne postoje limiti u casinima kod takvog igranja?
Postoje, zato dobitak ne može biti bogznakakav, ali je ipak nekih ca. 10 %, ustvari u kunama to bude 500 ili 1000 ovisi..nije ništa u usporedbi sa ovime na burzi, ali je živa lova i adrenalin na drugačiji naćin, ujedno i igra..
Inaće moja je uvijek crna, a i nisam bio već dugo u casinu moram priznati..
Zato je opcija crno crveno garantiran dobitak , barem kod mene.
Samo treba imati zalihu love u džepu, dugo igrati i zadovoljiti se sa prinosom ca. 10 % ulaz / izlaz.
dajem ti ja svoj portfelj, pa se igraj s njim kad ti ide…meni nejde…
5% tebi 5 % meni
ja isto zadovoljan[bye]
Ovo nije pošteno amerika uzrokuje krizu i u zadnjih 5 dana padne 1.4%, a njemački dax 14%. Samo 10x više. Nema logike…
evo kako preko bare tumače dramatičan oporavak indexa
While such volatility has become a hallmark of Wall Street’s performance in recent months amid the ongoing housing and credit crisis, analysts saw some positive signs in the day’s trading.
“There does come a point and time when the market itself recognizes that it got out of hand, and that is when bargain-hunters can come in,” said Peter Cardillo, chief market economist at Avalon Partners.
“The early leaders in a market recovery tend to be banks, REITs (real estate investment trusts) and homebuilders, as these are the groups that typically would benefit first from a turnaround. And those have been the market leaders this week,” Goldman said. “What has happened is the Fed is flooding the system with liquidity and eventually we should see some traction in the economy. And stocks tend to respond first.”
plavi: ” Zato je opcija crno crveno garantiran dobitak , barem kod mene. Samo treba imati zalihu love u džepu, dugo igrati i zadovoljiti se sa prinosom ca. 10 % ulaz / izlaz. ” Neznam da li misliš na burzu ili na stol. Ako na burzu, onda ovih dana da. Ako stol nisam te baš shvatio, ne misliš valjda na Martingale na crveno-crno, pa to je čista provalija da imaš sve pare svijeta. Ja doživio 17 crnih za redom[sealed]
Zato ja uvijek igram – crno, na elektronskom.
[wink]