Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

i ja sam euforičan, ali pitam se ima li fed još bombončića u rezervi za održavanje zelenila duže od par dana ?

Kolega morate znati da FED ne reagira na burzovna kretanja

Evo malo dobrih vijesti : [thumbsup]
Slovenci šokirali Norvežane [thumbsup]

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

*bingo*: ” plavi: ” *bingo*: ” plavi: ” Opla, DOW + 2,36% S&P 500 +1,62 ” Maloprije sam gledao još su bili u crvenom, strava koji preokret [thumbsup] ” Jesi vidio, pa onda neka netko kaže da ova burza nije nešto najbolje za adrenalin.. ” Da ali bojim se da ćemo se razbolit od cjelodnevnog praćenja svih burzi svijeta. Nespavamo, nejedemo, nervozni smo itd, svaki dan se sjedi za računalom i pilji u monitor, sve je to postalo kao droga, neznam kako vama ali to je opaka ovisnost za zabrinut. [huh] ” ja sam od malih nogu ovisnik o klikerima, sličicama, kartanju, kocki, burzi…u obrnutom slučaju ja bih se zabrinuo ne znam kako sam samo izbjegao kladionice

Morate probati kolega, ali barem probati! Ali analize tipova zbaju potrajati, a vremena je malo.

I'LL BE BACK

Poštovani kolege,

ovakvih scenarija sam se nagledao u zadnjih dvije godine.
Zato niti u jednom trenutku nisam bio zabrinut već žalostan što nemam love za dokup
Dionice kupljene prije godinu i pol LEDO VIRO, ipo THT
Nemam brige mirno spavam
Strpljen spašen[thumbsup]

nekima očito nije dosta tobogana. izgleda da ovo danas nije bila dovoljna škola.

sad će gubitaši opet drukat prema gore i čim bude plusa odma rasprodaja i tobogan dolje

tako ću ja još malo razmislit za ukrcaj poslije 12 kad val krene prema dolje.

inaće, JA SAM VEĆ PREDPROŠLOG PETKA 100 % U KEŠU PA ČEMU ŽURBA[smiley]

SRETNO !

ODITE SPAVAT DA VAM VIJUGE SUTRA BOLJE RADE…[thumbsup]

[color=blue][/color]

Evo malo dobrih vijesti : [thumbsup]
Slovenci šokirali Norvežane [thumbsup]

A dow jones oćito nije dobra vijest za tebe pošto si u kešu. Sorry![proud]

bwsmp: ” Evo malo dobrih vijesti : [thumbsup] Slovenci šokirali Norvežane [thumbsup] ” A dow jones oćito nije dobra vijest za tebe pošto si u kešu. Sorry![proud]

bitno je da se ivek danas istresao. ej baš danas[lol] [lol] [lol]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

asdfgh123: ” *bingo*: ” plavi: ” *bingo*: ” plavi: ” Opla, DOW + 2,36% S&P 500 +1,62 ” Maloprije sam gledao još su bili u crvenom, strava koji preokret [thumbsup] ” Jesi vidio, pa onda neka netko kaže da ova burza nije nešto najbolje za adrenalin.. ” Da ali bojim se da ćemo se razbolit od cjelodnevnog praćenja svih burzi svijeta. Nespavamo, nejedemo, nervozni smo itd, svaki dan se sjedi za računalom i pilji u monitor, sve je to postalo kao droga, neznam kako vama ali to je opaka ovisnost za zabrinut. [huh] ” ja sam od malih nogu ovisnik o klikerima, sličicama, kartanju, kocki, burzi…u obrnutom slučaju ja bih se zabrinuo ne znam kako sam samo izbjegao kladionice ” Morate probati kolega, ali barem probati! Ali analize tipova zbaju potrajati, a vremena je malo.

to mi je dugoročno ulaganje

od takvog tipa ulaganja preferiram black jack i 4,7,19,22,23,32 i 36

Sve se zeleni, doduše neki se zelene od muke [wink]

meni se zelene prazbe boce tuborg greena, korigirao sam ih preko nekoliko

meni se zelene prazbe boce tuborg greena, korigirao sam ih preko nekoliko

evo, ja popio zadnju iz friza.
saljem starijeg klinca po jos jednu, a on veli: sve si popio, tata. oces sad coca-cole?
a ja ko iz topa: jel i ona raste?

hate red

bwsmp: ” Evo malo dobrih vijesti : [thumbsup] Slovenci šokirali Norvežane [thumbsup] ” A dow jones oćito nije dobra vijest za tebe pošto si u kešu. Sorry![proud]

ma malo zeke…
naravno da me veseli DJ , ne brini i ja puš… na nekim dionicama…ali tako je to
[thumbsup]
ne brini iduće godine u ovo vrijeme ćemo biti bar 10% u plusu[cool]

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

New Report

Close