i ja sam euforičan, ali pitam se ima li fed još bombončića u rezervi za održavanje zelenila duže od par dana ?
Kolega morate znati da FED ne reagira na burzovna kretanja
Evo malo dobrih vijesti : [thumbsup]
Slovenci šokirali Norvežane [thumbsup]
*bingo*: ” plavi: ” *bingo*: ” plavi: ” Opla, DOW + 2,36% S&P 500 +1,62 ” Maloprije sam gledao još su bili u crvenom, strava koji preokret [thumbsup] ” Jesi vidio, pa onda neka netko kaže da ova burza nije nešto najbolje za adrenalin.. ” Da ali bojim se da ćemo se razbolit od cjelodnevnog praćenja svih burzi svijeta. Nespavamo, nejedemo, nervozni smo itd, svaki dan se sjedi za računalom i pilji u monitor, sve je to postalo kao droga, neznam kako vama ali to je opaka ovisnost za zabrinut. [huh] ” ja sam od malih nogu ovisnik o klikerima, sličicama, kartanju, kocki, burzi…u obrnutom slučaju ja bih se zabrinuo ne znam kako sam samo izbjegao kladionice
Morate probati kolega, ali barem probati! Ali analize tipova zbaju potrajati, a vremena je malo.
Poštovani kolege,
ovakvih scenarija sam se nagledao u zadnjih dvije godine.
Zato niti u jednom trenutku nisam bio zabrinut već žalostan što nemam love za dokup
Dionice kupljene prije godinu i pol LEDO VIRO, ipo THT
Nemam brige mirno spavam
Strpljen spašen[thumbsup]
nekima očito nije dosta tobogana. izgleda da ovo danas nije bila dovoljna škola.
sad će gubitaši opet drukat prema gore i čim bude plusa odma rasprodaja i tobogan dolje
tako ću ja još malo razmislit za ukrcaj poslije 12 kad val krene prema dolje.
inaće, JA SAM VEĆ PREDPROŠLOG PETKA 100 % U KEŠU PA ČEMU ŽURBA[smiley]
SRETNO !
ODITE SPAVAT DA VAM VIJUGE SUTRA BOLJE RADE…[thumbsup]
Evo malo dobrih vijesti : [thumbsup]
Slovenci šokirali Norvežane [thumbsup]
A dow jones oćito nije dobra vijest za tebe pošto si u kešu. Sorry![proud]
bwsmp: ” Evo malo dobrih vijesti : [thumbsup] Slovenci šokirali Norvežane [thumbsup] ” A dow jones oćito nije dobra vijest za tebe pošto si u kešu. Sorry![proud]
bitno je da se ivek danas istresao. ej baš danas[lol] [lol] [lol]
asdfgh123: ” *bingo*: ” plavi: ” *bingo*: ” plavi: ” Opla, DOW + 2,36% S&P 500 +1,62 ” Maloprije sam gledao još su bili u crvenom, strava koji preokret [thumbsup] ” Jesi vidio, pa onda neka netko kaže da ova burza nije nešto najbolje za adrenalin.. ” Da ali bojim se da ćemo se razbolit od cjelodnevnog praćenja svih burzi svijeta. Nespavamo, nejedemo, nervozni smo itd, svaki dan se sjedi za računalom i pilji u monitor, sve je to postalo kao droga, neznam kako vama ali to je opaka ovisnost za zabrinut. [huh] ” ja sam od malih nogu ovisnik o klikerima, sličicama, kartanju, kocki, burzi…u obrnutom slučaju ja bih se zabrinuo ne znam kako sam samo izbjegao kladionice ” Morate probati kolega, ali barem probati! Ali analize tipova zbaju potrajati, a vremena je malo.
to mi je dugoročno ulaganje
od takvog tipa ulaganja preferiram black jack i 4,7,19,22,23,32 i 36
meni se zelene prazbe boce tuborg greena, korigirao sam ih preko nekoliko
evo, ja popio zadnju iz friza.
saljem starijeg klinca po jos jednu, a on veli: sve si popio, tata. oces sad coca-cole?
a ja ko iz topa: jel i ona raste?
bwsmp: ” Evo malo dobrih vijesti : [thumbsup] Slovenci šokirali Norvežane [thumbsup] ” A dow jones oćito nije dobra vijest za tebe pošto si u kešu. Sorry![proud]
ma malo zeke…
naravno da me veseli DJ , ne brini i ja puš… na nekim dionicama…ali tako je to
[thumbsup]
ne brini iduće godine u ovo vrijeme ćemo biti bar 10% u plusu[cool]