Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajde ljudi na spavanac i snivajte zeleno[thumbsup],

Nego, hoće li se ujutro skinuti oni s prodaje na Ingri 41500 ili će nam dati još malo po toj cijeni?

Ma kakav spavanac, pratimo Aziju i Australiju, malo burze malo tenis

Prihvacam, odo ja. Da mi je neko reko da ce me veselit rast burze ne bi mu vjerovao… [lol]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

i ja sam euforičan, ali pitam se ima li fed još bombončića u rezervi za održavanje zelenila duže od par dana ?

time is the great teacher, but unfortunately it kills all of its students

u americi su zaista dobro završili samo trebamo paziti da nam se ne dogodi kao danas žestoki start a zatim još žešči pad[thumbsup]

plavi: ” *bingo*: ” plavi: ” Opla, DOW + 2,36% S&P 500 +1,62 ” Maloprije sam gledao još su bili u crvenom, strava koji preokret [thumbsup] ” Jesi vidio, pa onda neka netko kaže da ova burza nije nešto najbolje za adrenalin.. ” Da ali bojim se da ćemo se razbolit od cjelodnevnog praćenja svih burzi svijeta. Nespavamo, nejedemo, nervozni smo itd, svaki dan se sjedi za računalom i pilji u monitor, sve je to postalo kao droga, neznam kako vama ali to je opaka ovisnost za zabrinut. [huh]

ja sam od malih nogu ovisnik o klikerima, sličicama, kartanju, kocki, burzi…u obrnutom slučaju

ja bih se zabrinuo

ne znam kako sam samo izbjegao kladionice

Evo malo grafiike….trenutne….

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

plavi:

*bingo*: ” plavi: ” Opla, DOW + 2,36% S&P 500 +1,62 ” Maloprije sam gledao još su bili u crvenom, strava koji preokret [thumbsup] ” Jesi vidio, pa onda neka netko kaže da ova burza nije nešto najbolje za adrenalin..

Da ali bojim se da ćemo se razbolit od cjelodnevnog praćenja svih burzi svijeta. Nespavamo, nejedemo, nervozni smo itd, svaki dan se sjedi za računalom i pilji u monitor, sve je to postalo kao droga, neznam kako vama ali to je opaka ovisnost za zabrinut. [huh]

ne zaboravi da su ljudi znali skakat kroz prozore i da najvise srcanih udara ima na wall street-u.Tako je to,ko se time bavi taj ima problema sa zeludcem ko ja[thumbsup]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

*bingo*: ” plavi: ” *bingo*: ” plavi: ” Opla, DOW + 2,36% S&P 500 +1,62 ” Maloprije sam gledao još su bili u crvenom, strava koji preokret [thumbsup] ” Jesi vidio, pa onda neka netko kaže da ova burza nije nešto najbolje za adrenalin.. ” Da ali bojim se da ćemo se razbolit od cjelodnevnog praćenja svih burzi svijeta. Nespavamo, nejedemo, nervozni smo itd, svaki dan se sjedi za računalom i pilji u monitor, sve je to postalo kao droga, neznam kako vama ali to je opaka ovisnost za zabrinut. [huh] ” ja sam od malih nogu ovisnik o klikerima, sličicama, kartanju, kocki, burzi…u obrnutom slučaju ja bih se zabrinuo ne znam kako sam samo izbjegao kladionice

Ti si ko i ja, samo kod mene je toga malo više. Jedino me droga nikada nije zanimala, a nikada nisam razumio koga to može zanimati uopće.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

i ja sam euforičan, ali pitam se ima li fed još bombončića u rezervi za održavanje zelenila duže od par dana ?

pa oni su svoje napravili plus bush – bitno je okrenuti trend – rezultati onoga će se znati za godinu, bitno je povjerenje

*bingo*: ” plavi: ” *bingo*: ” plavi: ” Opla, DOW + 2,36% S&P 500 +1,62 ” Maloprije sam gledao još su bili u crvenom, strava koji preokret [thumbsup] ” Jesi vidio, pa onda neka netko kaže da ova burza nije nešto najbolje za adrenalin.. ” Da ali bojim se da ćemo se razbolit od cjelodnevnog praćenja svih burzi svijeta. Nespavamo, nejedemo, nervozni smo itd, svaki dan se sjedi za računalom i pilji u monitor, sve je to postalo kao droga, neznam kako vama ali to je opaka ovisnost za zabrinut. [huh] ” ne zaboravi da su ljudi znali skakat kroz prozore i da najvise srcanih udara ima na wall street-u.Tako je to,ko se time bavi taj ima problema sa zeludcem ko ja[thumbsup]

nemam problem nisčim virujn u sebe i boga

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

New Report

Close