Nego, hoće li se ujutro skinuti oni s prodaje na Ingri 41500 ili će nam dati još malo po toj cijeni?
Ajde ljudi na spavanac i snivajte zeleno[thumbsup],
Ma kakav spavanac, pratimo Aziju i Australiju, malo burze malo tenis
Ajde ljudi na spavanac i snivajte zeleno[thumbsup],
Prihvacam, odo ja. Da mi je neko reko da ce me veselit rast burze ne bi mu vjerovao… [lol]
i ja sam euforičan, ali pitam se ima li fed još bombončića u rezervi za održavanje zelenila duže od par dana ?
u americi su zaista dobro završili samo trebamo paziti da nam se ne dogodi kao danas žestoki start a zatim još žešči pad[thumbsup]
plavi: ” *bingo*: ” plavi: ” Opla, DOW + 2,36% S&P 500 +1,62 ” Maloprije sam gledao još su bili u crvenom, strava koji preokret [thumbsup] ” Jesi vidio, pa onda neka netko kaže da ova burza nije nešto najbolje za adrenalin.. ” Da ali bojim se da ćemo se razbolit od cjelodnevnog praćenja svih burzi svijeta. Nespavamo, nejedemo, nervozni smo itd, svaki dan se sjedi za računalom i pilji u monitor, sve je to postalo kao droga, neznam kako vama ali to je opaka ovisnost za zabrinut. [huh]
ja sam od malih nogu ovisnik o klikerima, sličicama, kartanju, kocki, burzi…u obrnutom slučaju
ja bih se zabrinuo
ne znam kako sam samo izbjegao kladionice
plavi:
”
*bingo*: ” plavi: ” Opla, DOW + 2,36% S&P 500 +1,62 ” Maloprije sam gledao još su bili u crvenom, strava koji preokret [thumbsup] ” Jesi vidio, pa onda neka netko kaže da ova burza nije nešto najbolje za adrenalin..
”
Da ali bojim se da ćemo se razbolit od cjelodnevnog praćenja svih burzi svijeta. Nespavamo, nejedemo, nervozni smo itd, svaki dan se sjedi za računalom i pilji u monitor, sve je to postalo kao droga, neznam kako vama ali to je opaka ovisnost za zabrinut. [huh]
ne zaboravi da su ljudi znali skakat kroz prozore i da najvise srcanih udara ima na wall street-u.Tako je to,ko se time bavi taj ima problema sa zeludcem ko ja[thumbsup]
*bingo*: ” plavi: ” *bingo*: ” plavi: ” Opla, DOW + 2,36% S&P 500 +1,62 ” Maloprije sam gledao još su bili u crvenom, strava koji preokret [thumbsup] ” Jesi vidio, pa onda neka netko kaže da ova burza nije nešto najbolje za adrenalin.. ” Da ali bojim se da ćemo se razbolit od cjelodnevnog praćenja svih burzi svijeta. Nespavamo, nejedemo, nervozni smo itd, svaki dan se sjedi za računalom i pilji u monitor, sve je to postalo kao droga, neznam kako vama ali to je opaka ovisnost za zabrinut. [huh] ” ja sam od malih nogu ovisnik o klikerima, sličicama, kartanju, kocki, burzi…u obrnutom slučaju ja bih se zabrinuo ne znam kako sam samo izbjegao kladionice
Ti si ko i ja, samo kod mene je toga malo više. Jedino me droga nikada nije zanimala, a nikada nisam razumio koga to može zanimati uopće.
i ja sam euforičan, ali pitam se ima li fed još bombončića u rezervi za održavanje zelenila duže od par dana ?
pa oni su svoje napravili plus bush – bitno je okrenuti trend – rezultati onoga će se znati za godinu, bitno je povjerenje
*bingo*: ” plavi: ” *bingo*: ” plavi: ” Opla, DOW + 2,36% S&P 500 +1,62 ” Maloprije sam gledao još su bili u crvenom, strava koji preokret [thumbsup] ” Jesi vidio, pa onda neka netko kaže da ova burza nije nešto najbolje za adrenalin.. ” Da ali bojim se da ćemo se razbolit od cjelodnevnog praćenja svih burzi svijeta. Nespavamo, nejedemo, nervozni smo itd, svaki dan se sjedi za računalom i pilji u monitor, sve je to postalo kao droga, neznam kako vama ali to je opaka ovisnost za zabrinut. [huh] ” ne zaboravi da su ljudi znali skakat kroz prozore i da najvise srcanih udara ima na wall street-u.Tako je to,ko se time bavi taj ima problema sa zeludcem ko ja[thumbsup]
nemam problem nisčim virujn u sebe i boga