Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Odbio se DOW od 12.000 ko ping-pong loptica…

kako to misliš odbio?

iritira sve one koji su na vagi. da liprodati ili ne. da li kupiti ili ne. ovdje treba bit odlučan brz i bez sentimenta.
nije bed ako prodaš čak i kad gubiš ako ćeš negdje drugdje uvaliti lovu. samo treba imati malo pronicivosti, hrabrosti i hladnokrvnosti.
po meni je najgluplje držati papir i iz dana u dan ga gledati kako gubi par postotaka od vrijednosti. vrtite ga ljudi. prodavajte i kupujte istovremeno za određeni broj postotnih poena razlike. mislim da je ovih dana bilo više nego jednostavno day trejdati u u rasponima od 5 pa i više postotaka

Yeah, right! Da smo znali kamo će pomahnitala rulja odvesti sve indekse, prodali bismo sve prije mjesec dana i sad opet kupovali. A prodavati sad kad su indeksi već pali više od 10 posto u par dana, u nadi da će pasti još niže, meni je najgluplja moguća strategija koju sam ikad čuo! Psihologiju rulje nitko nije uspio toliko prokužiti da bi znao kamo će sutra spizditi indekse. Današnji dan je živi dokaz za to.

Tko ima casha neka kupuje, jer su dionice sad apsolutno jeftine prema svim fundamentima, a fundamenti su jedino što burzu razlikuje od partije pokera.

bilo je i vrijeme, sutra molim bez zaletavanja, pazite na hupsere (bull trap), tko god izlazio marginaši ili stranci neka nose gaće na štapu, čim manje tim bolje [thumbsup]

Heaven or Las Vegas

deimos:

bilo je i vrijeme, sutra molim bez zaletavanja, pazite na hupsere (bull trap), tko god izlazio marginaši ili stranci neka nose gaće na štapu, čim manje tim bolje [thumbsup]

[thumbsup]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

deimos: ” Odbio se DOW od 12.000 ko ping-pong loptica… ” bilo je i vrijeme, sutra molim bez zaletavanja, pazite na hupsere (bull trap), tko god izlazio marginaši ili stranci neka nose gaće na štapu, čim manje tim bolje [thumbsup]

složio bih se .. neka nose gaće na štapu … [thumbsup][lol]
naročito ovi stranci koji nemaju povjerenja u naš “Emerging market” ..

ajme kako je lijepo vidjeti ameriku kako se zeleni, makar malo pa makar i na kratko![thumbsup][thumbsup]

Na cnbc-ovom US closing Bell-u, breaking news: General motors gore za 8%

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

još će i nasdaq u plus, dow je već super

zelene se http://money.cnn.com/data/us_markets/index.html

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

eto i NAZDAKare u zelenom, nije da je bitno…

I'LL BE BACK

DOW + 1,47%
Nasdaq +0,22%
jel samo trenutno ili se pocelo nesto mrdat preko mora? [huh]

DOKUP!

DOW + 1,47% Nasdaq +0,22% jel samo trenutno ili se pocelo nesto mrdat preko mora? [huh]

nasdaq i dalje raste

New Report

Close