Evo ga jos su se malo poboljsali. Izgleda da reagiraju na najnovije mjere Busha. Najavio je odobrenje 150 milijardi dolara.
zgubidan10:
”
M nije jeftino,nismo se razumjeli da je jeftino ja bi imao vilu
[embarass]Na kraju cemo mi zajedno gradit[thumbsup]
”
Može ak radiš ključ u ruke za 350 Eura![tongue][thumbsup]
He,he htio jednom ispast pametan pa sam ispao JAKO glup.
Kupio sam parcelu od 387 m2 u Medulinu da gradim malu kucicu te da brzo i lako zaradim
Drzao je tako 5 -godina,kad sam odlucio izvadit lokacijsku opcina Medulin donijela novi plan i usvojila ga
Nema gradnje ispod 400m2 a nece nitko da mi proda 13 i-50 m2 oce da mi uvale cijelu…………….
Eto sad mogu da…………………….
Alien: ” ratus: ” ja jedino ne kužim zašto je nekome nešto nešto nerealno u cijenama nekretnina u državi koja je turistička sila? ” Bez uvrede ali ovo je vic godine. Koja mrkla sila? Dajte si proucite koliko Austrija dize love od turizma a nema more. Grcku, Tursku i Spanjolsku da ne spominjem. ”
hrvatska je turisticka sila koliko i grad Prag..
naime, isto zarade u godini od turizma! [thumbsup]
Žalosno ali točno
Buco:
”
zgubidan10:
”
”
”
Kupio sam parcelu od 387 m2 u Medulinu da gradim malu kucicu te da brzo i lako zaradim
Drzao je tako 5 -godina,kad sam odlucio izvadit lokacijsku opcina Medulin donijela novi plan i usvojila ga
Nema gradnje ispod 400m2 a nece nitko da mi proda 13 i-50 m2 oce da mi uvale cijelu…………….
Eto sad mogu da…………………….
hehe ista stvar u Tkonu na pašmanu. Stari ima 360 kvadrata i hvala bogu građevinsku za 1 kat. Htjeli graditi 2 kata i stari se raspito u općini – možemo kupiti 60 kvadrata za sitnu cijenu – 100 eura po kvadratu. Susjed do nas kupio od lika nedavno po 30. Teške lopine…
Evo ga jos su se malo poboljsali. Izgleda da reagiraju na najnovije mjere Busha. Najavio je odobrenje 150 milijardi dolara.
I špekulacije o novom smanjenju FED-a za daljnjih 0,75 %.
Buco: ” zgubidan10: ” M nije jeftino,nismo se razumjeli da je jeftino ja bi imao vilu [embarass]Na kraju cemo mi zajedno gradit[thumbsup] ” Može ak radiš ključ u ruke za 350 Eura![tongue][thumbsup] ” He,he htio jednom ispast pametan pa sam ispao JAKO glup. Kupio sam parcelu od 387 m2 u Medulinu da gradim malu kucicu te da brzo i lako zaradim Drzao je tako 5 -godina,kad sam odlucio izvadit lokacijsku opcina Medulin donijela novi plan i usvojila ga Nema gradnje ispod 400m2 a nece nitko da mi proda 13 i-50 m2 oce da mi uvale cijelu……………. Eto sad mogu da…………………….
Prodaj Škegri i kupi dionice, sad su jeftine.
Buco:
”
zgubidan10:
”
”
”
Nema gradnje ispod 400m2 a nece nitko da mi proda 13 ili 50 m2 oce da mi uvale cijelu…………….
Eto sad mogu da…………………….
Ma budu ti prodali, samo po koliko…hehe[lol]
Ajd pozitivan primjer: Kupio 2004. na Pagu 2900m2 (isparcelizirao po cca 400m2) poljoprivrednog za 50 e/m2, prvi red uz more, ali tada nije bilo nigdje nikoga u blizini. Prošlo proljeće predložen, a kasnije i usvojen plan, zona T1, izgrađenost 25%… ponuda na stolu 200 E/m2, al ne dam se![thumbsup]
MAJOR U.S. INDICES
* Dow Jones
* New York Stock Exchange
* NASDAQ
* S&P
* Other US
* Treasury
* Commodities
* Futures
Symbol Name Last Trade Change Related Info^DJA DOW JONES COMPOSITE INDEX 4,039.86 2:36pm ET Up 50.21 (1.24%) Components, Chart, More
^DJI DOW JONES INDUSTRIAL AVERAGE IN 11,984.11 2:36pm ET Up 12.92 (0.11%) Components, Chart, More
^DJT DOW JONES TRANSPORTATION AVERAG 4,334.42 2:36pm ET Up 163.53 (3.92%) Components, Chart, More
^DJU Dow Jones Utility Average 490.25 2:36pm ET Up 3.31 (0.68%) Components, Chart, More
Ovdje je sve plus. Ja nešto krivo gledam ili…?
He,he htio jednom ispast pametan pa sam ispao JAKO glup. Kupio sam parcelu od 387 m2 u Medulinu da gradim malu kucicu te da brzo i lako zaradim Drzao je tako 5 -godina,kad sam odlucio izvadit lokacijsku opcina Medulin donijela novi plan i usvojila ga Nema gradnje ispod 400m2 a nece nitko da mi proda 13 i-50 m2 oce da mi uvale cijelu……………. Eto sad mogu da…………………….
Koliko je meni poznato ovo za 400m2 vrijedi tolerancija 5% što znači da se može dobiti i na 380m2 garđevinska. Nekidan sam dobio ponudu za kupnju takve parcele i bez problema se može graditi na njoj.
E sad sam ljubomoran[angry]
I to gadnooooooooooooooooooooooooooooooooooooo[angry] [angry]
E sad sam ljubomoran[angry]
I to gadnooooooooooooooooooooooooooooooooooooo[angry] [angry]
[lol]