meni nije jasno zašto se svi oni koji su u određenim dionicama tako boje pada ako su već sigurni u oporavak? to što ivek predviđa i daljnji pad vrijednosti ne bi trebalo uzbuđivat nikoga tko u to ne vjeruje, odnosno sve one koji čvrsto vjeruju u expresni oporavak.
Počelo se špekulirati da FED sljedeći tjedan na redovnoj sjednici će još srezati kamate[cool]
meni nije jasno zašto se svi oni koji su u određenim dionicama tako boje pada ako su već sigurni u oporavak? to što ivek predviđa i daljnji pad vrijednosti ne bi trebalo uzbuđivat nikoga tko u to ne vjeruje, odnosno sve one koji čvrsto vjeruju u expresni oporavak.
Fenomenalan odgovor! Kapa dolje. [thumbsup]
Gospodo, predviđanja koja su postala dominantno mišljenje bila su opovrgnuta (svi su se jednoglasno slagali da će burza rasti u siječnju) – a padala je
Gledam sad postaje dominantan stav da će crobex i dalje tonuti – meni to govori da bi se situacija vrlo lako mogla odvijati drugačije.
Uvijek kontra mase [wink]
tko kaze da se boje? mozda nas samo iritira ovakvo covjekoljublje i dobrota u vrsnih analiticara koji prate sve svjetske burze..
mozda nas iritira sto su isti pisali kako ce biti jos jedan bull run dan prije pocetka korekcije?
i normalno zal za propustenih 20ak% dodatnih postotaka zarade..
Počelo se špekulirati da FED sljedeći tjedan na redovnoj sjednici će još srezati kamate[cool]
da; Fed srezao je 75 bodova a priča se da će još 50 na sljedećoj sjednici..
znakovito je da je ovo prvu “rezanje” došlo samo tjedan dana prije redovne sjednice ; znači “dogorilo je do prsta” kad nisu mogli pričekati taj jedan tjedan ..
mnogi “igrači” su to smanjenje prokometirali rječima ; “napokon” ili čak “kasno” :))..
Mnogi su me pljuvali da sam druker jer hocu kupovati i dokupiti. Iskoristio sam jucerasnje poslije podne i danasnje jutro da se iskrcam do kraja. Dok se ovo ne stabilizira, a PO MENI nece tako skoro, ne pada mi na pamet ulaziti. Daytrade je moguc ali overnight ne ostajem unutra. Ono sto sam pisao bilo je krajnje dobronamjerno. Sada se valjda polako ispostavlja da je “mali glupi Ivek” bio u pravu. Dno se jos ne vidi i vjerojatno je vrlo daleko. Biti ce jos dizanja trzista u ovakvim “bull run-ovima” koji se pretvore u istom danu ili u roku od dan dva u “bull trapove”. Prica se da su fondovi likvidni! To je glupost. Odite na saltere banaka pa pitajte da li se ljudi iskrcavaju da ja ovdje ne pisem.
dobro moj [color=blue]ozbiljni investitore [/color]kad si sa danas istresao neka si
sad znam kad si kupovao u travnju[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
ako si tužan što se nisi istresao na vrijema ja ti nisam kriv[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
GERONIMO: ” Počelo se špekulirati da FED sljedeći tjedan na redovnoj sjednici će još srezati kamate[cool] ” da; Fed srezao je 75 bodova a priča se da će još 50 na sljedećoj sjednici.. znakovito je da je ovo prvu “rezanje” došlo samo tjedan dana prije redovne sjednice ; znači “dogorilo je do prsta” kad nisu mogli pričekati taj jedan tjedan .. mnogi “igrači” su to smanjenje prokometirali rječima ; “napokon” ili čak “kasno” :))..
Pretpostavljam da će se i cijena mafte još značajno korigirati ,i ispod 80$
GERONIMO: ” Počelo se špekulirati da FED sljedeći tjedan na redovnoj sjednici će još srezati kamate[cool] ” da; Fed srezao je 75 bodova a priča se da će još 50 na sljedećoj sjednici.. znakovito je da je ovo prvu “rezanje” došlo samo tjedan dana prije redovne sjednice ; znači “dogorilo je do prsta” kad nisu mogli pričekati taj jedan tjedan .. mnogi “igrači” su to smanjenje prokometirali rječima ; “napokon” ili čak “kasno” :))..
definitvno kasno..
pustali su da “curi” pomalo..stedili su municiju..
a kad su odrezali, odrezali su u lose vrijeme(par dana prije redovne sjednice) i time jos vise potakli paniku..
los tajming i koloplet losih vijesti..
rekao bih gore ne moze..[angry]
A idu i kamate dolje i taman će nam stići Fi,pa kako bude
mravak:
”
”
A idu i kamate dolje i taman će nam stići Fi,pa kako bude
Lako je vama kolega Mmstanicu,kad imate kordon krava……….necete bit ni gladni ni zedni a ako prigusti…………mozete i prodat