Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Poruka svim vlasnicima dionica: Prodajte sve, ne pitajte koliko vam se nudi jer će ZIHER SVE PADAT U NEDOGLED! Sve HR firme ništa ne vrijede, kao što jedan kolega reče: pošto je Citigroup ostvario gubitak od neznam koliko milijardi dolara, više je nego očito da Dalekovod zbog toga neće pocinčavati elemente za stupove i ograde, Petrokemija neće prodat đubar nikome, brodovi ćee svi potonuti, a Viro će morati zapaliti sve zalihe šećera. Stoga, prodajte dok možete!!! Pa ako prodaju fond menađeri, morate i vi svi, ipak su oni puno pametniji od svih, a pogotovo zgodniji. A ja… kad sve to padne do kraja, onda ću kao tajkuni u 90-ima, kupiti 30% Dalekovoda od para koje ću dobiti kad prodam skuter, a kad prodam auto onda ću preuzeti IGH. Naravno, za Petrokemiju će biti dovoljno da prodam mobitel… A pare od prodaje bicikla ću čuvati kao rezervu da preuzmem većinski udio u Dalekovodu, ako KLT budu htjeli prodati! Ugodan dan i brzu prodaju vam svima želim![huh]

stavrno si otvorio dusu[kiss]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Vidi se da je puno stresa uloženo tu, što nije dobro!
Zašto nitko ne komentira USA???

Poruka svim vlasnicima dionica: Prodajte sve, ne pitajte koliko vam se nudi jer će ZIHER SVE PADAT U NEDOGLED! Sve HR firme ništa ne vrijede, kao što jedan kolega reče: pošto je Citigroup ostvario gubitak od neznam koliko milijardi dolara, više je nego očito da Dalekovod zbog toga neće pocinčavati elemente za stupove i ograde, Petrokemija neće prodat đubar nikome, brodovi ćee svi potonuti, a Viro će morati zapaliti sve zalihe šećera. Stoga, prodajte dok možete!!! Pa ako prodaju fond menađeri, morate i vi svi, ipak su oni puno pametniji od svih, a pogotovo zgodniji. A ja… kad sve to padne do kraja, onda ću kao tajkuni u 90-ima, kupiti 30% Dalekovoda od para koje ću dobiti kad prodam skuter, a kad prodam auto onda ću preuzeti IGH. Naravno, za Petrokemiju će biti dovoljno da prodam mobitel… A pare od prodaje bicikla ću čuvati kao rezervu da preuzmem većinski udio u Dalekovodu, ako KLT budu htjeli prodati! Ugodan dan i brzu prodaju vam svima želim![huh]

Car
[lol] [thumbsup]

Ja uopće ne kužim pobogu zašto svi paničare pa korekcija je nešto sasvim normalno samo “ofce” to neznaju .

Šta misle da kad ulože u dionicu da će ona samo rasti [shocked] po toj logici nitko ne bi radio svi bi samo ulagali i bili tajkuni…….

[color=blue][b]Čovjek uči dok je živ :) a ja sam prava mala štreberica :D[/b][/color]

Vidi se da je puno stresa uloženo tu, što nije dobro! Zašto nitko ne komentira USA???

Kako vidim US se lagano oporavlja[rolleyes]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Ovo postaje igra za ljude jakih živaca [cool]

Vidi se da je puno stresa uloženo tu, što nije dobro! Zašto nitko ne komentira USA???

usa se komentira samo kad je u minusu..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

vlalonca: ” Vidi se da je puno stresa uloženo tu, što nije dobro! Zašto nitko ne komentira USA??? ” Kako vidim US se lagano oporavlja[rolleyes]

Da oporavlja, postaje zelena trava!
Vi se tu mlatite pa čak padaju i uvrede, a ne gledate globalna stanja!

ameri u plusu, sutra business.hr “Nema recije, ameri u velikom plusu” a onda nastaje ona ista panika ali na ask-u i svi sretni, osim iveka [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] šala

Amerika je tek otvorila, vidjet ćemo kako će završit na kraju.

btw, kolega super, imate jedno k viška u potpisu

...ladies and gentlemen....AC/DC

evo budem ja ;
ni “stare američke iskusnjare” ne pamte ovakve pretumbacije na burzama ,
200 bodova gore 300 dolje pa opet 200 gore, a sve u istom danu ; to se zove volatilnost !
( neka azijska burza -9 % pa onda drugi dan +9 !? )
Volatilnost je vrlo velika što znači vrlo nesigurna vremena na “marketu” ..

svi se slažu da je ovo više odraz nesigurnosti (za budućnost), nego loše ekonomije ..
zapravo fundamenti su za sad dobri i oni su u suprotnosti sa strahom koji vlada tržištem ..

fundamenti naspram straha .. to je sadašnje stanje ..

unatoč već vrlo značajnoj korekciji i dalje se vjeruje da ovo još nije dno dna ovih događaja..

čini mi se da je ova magnituda događaja i globalna povezanost burzi u ovom padu nešto sto se po prvi puta događa .. zapravo to je posljedica globalizacije .. makar se vjeruje da su neke azijske ekonomije neovisnije od američke dok je evropska ekonomija dosta “isprepletena” sa američkom … značu li to da azijske burze neće padati ? ne .. zato što su “marketi” (dionica) povezani tj. američki investitori imaju udjele u azijskim burzama i obrnuto …

Fed-ov potez se tumači kao netransparentan , napravili su oštar potez ali nisu ga dobro objasnili ;
on se još tumači i kao pokušaj spašavanja marketa dionica, iako to nije u opisu posla Fed-a ..
taj potez je tek “zausavljanje krvarenja pacijenta , dok se samo liječenje tek očekuje” …

Poštovani Ivek kupovali ste u zadnje vrijeme viro na 16xx i sad ste ga prodali na 15xx i sad nam ponosno objavljujete kako ste u cashu. Pa još stignemo tako rasprodat! [smiley][smiley]

iveki je danas glavni katastrofičari,sad kad je u kešu samo druka-serucka da
sve jos ode dolje,a ovih 21000 gostiju na forumu to čita i hvata ih panika,
da je u dionicama sad bi postao Azijske burze koje su i +10%
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=asia
Kod nas nastala panika a ameri ce danas još u zeleno,glavno da je kriza kod njih
a mi rasprodajemo dionice,ostavite se ljudi dionica i kram i lopatu u ruke pa
možda nešto i zaradite

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

bolno..jako bolno..[sad]
dat ce Bog i sv. Josip (on je zastitnik radnika, a mi smo radnici udarnici) da ivek123 kupuje s minusom[wink][wink]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Amerika je tek otvorila, vidjet ćemo kako će završit na kraju. btw, kolega super, imate jedno k viška u potpisu

fala gospon scott, nekak mi se cinilo da nekaj ne valja [smiley]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close