Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa da kupi jeftinije.. nego jel moguce da su hrvati toliki idioti da su si sami burzu slomili.. i to jebote mirovinci medju inima..

moguće je da jesu i to su više puta dokazali

kakve veze ima ovaj jpeg sa likvidnoscu?

Odi na salter banke (bilo koje) pa pitaj….

skype - ivek1234

wiking:

jesi rasprodao a sto jos onda pises nije mi jasno[huh]

This is still free country – right? Cekam trenutak za ulaz.

a jel budes danas jos 5 puta stavio linkove sa CNBC-a i srao kak je nastupila kataklizma i da ide crobex na 1000 i da je bushu pukao nokat.[lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

ivek123: ” wiking: ” jesi rasprodao a sto jos onda pises nije mi jasno[huh] ” This is still free country – right? Cekam trenutak za ulaz. ” a jel budes danas jos 5 puta stavio linkove sa CNBC-a i srao kak je nastupila kataklizma i da ide crobex na 1000 i da je bushu pukao nokat.[lol]

Čuj pogledaj malo taj program, ja ga gledam cijelo jutro, pa onda dođi i neš reci.

a jel budes danas jos 5 puta stavio linkove sa CNBC-a i srao kak je nastupila kataklizma i da ide crobex na 1000 i da je bushu pukao nokat.[lol]

Mozda. [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

wiking:

Mozda. [lol] [lol] [lol] [lol]

OK onda ode ja na WC pa malo rukomet pogledat[thumbsup][lol] [lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Poštovani Ivek kupovali ste u zadnje vrijeme viro na 16xx i sad ste ga prodali na 15xx i sad nam ponosno objavljujete kako ste u cashu.
Pa još stignemo tako rasprodat!

[smiley][smiley]

srao kak je nastupila kataklizma i da ide crobex na 1000 [lol]

NHF ali cini mi se da su ti malo popustili zivci. A gdje sam uostalom ovako nesto napisao? Cemu takav ton? Zar sam ja kriv sto je tako kako je? Zasto citas ako te ovakve stvari nerviraju?

Prijedlog:

Pcelica stednja ili Medo Stedo! Manje je stresa.

Bottom line, imas pravo. Previse visim na forumu. Sto jest, jest.

skype - ivek1234

super24: ” kakve veze ima ovaj jpeg sa likvidnoscu? ” Odi na salter banke (bilo koje) pa pitaj….

jel se moze preko internet bankinga?

za PBZ ekviti primjerice znam da su imali preko 500 miliona kesa u zadnjem izvjescu..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Poruka svim vlasnicima dionica:

Prodajte sve, ne pitajte koliko vam se nudi jer će ZIHER SVE PADAT U NEDOGLED!

Sve HR firme ništa ne vrijede, kao što jedan kolega reče: pošto je Citigroup ostvario gubitak od neznam koliko milijardi dolara, više je nego očito da Dalekovod zbog toga neće pocinčavati elemente za stupove i ograde, Petrokemija neće prodat đubar nikome, brodovi ćee svi potonuti, a Viro će morati zapaliti sve zalihe šećera. Stoga, prodajte dok možete!!! Pa ako prodaju fond menađeri, morate i vi svi, ipak su oni puno pametniji od svih, a pogotovo zgodniji.

A ja… kad sve to padne do kraja, onda ću kao tajkuni u 90-ima, kupiti 30% Dalekovoda od para koje ću dobiti kad prodam skuter, a kad prodam auto onda ću preuzeti IGH. Naravno, za Petrokemiju će biti dovoljno da prodam mobitel… A pare od prodaje bicikla ću čuvati kao rezervu da preuzmem većinski udio u Dalekovodu, ako KLT budu htjeli prodati!

Ugodan dan i brzu prodaju vam svima želim![huh]

Poruka svim vlasnicima dionica:

Prodajte sve, ne pitajte koliko vam se nudi jer će ZIHER SVE PADAT U NEDOGLED!

Sve HR firme ništa ne vrijede, kao što jedan kolega reče: pošto je Citigroup ostvario gubitak od neznam koliko milijardi dolara, više je nego očito da Dalekovod zbog toga neće pocinčavati elemente za stupove i ograde, Petrokemija neće prodat đubar nikome, brodovi ćee svi potonuti, a Viro će morati zapaliti sve zalihe šećera.

Što će stvarno Viro sve morati spaliti? Pa koji k sam ga ja kupova prije par dana? Hoće li mi što ostati?

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Što će stvarno Viro sve morati spaliti? Pa koji k sam ga ja kupova prije par dana? Hoće li mi što ostati?

Moli Boga, kolega, da ga ja preuzmem prije nego sve zapale.[pray][lol]

New Report

Close