Kupujte dionice Danske rukometne reprezentacije, oni su u dobrom plusu.
opet je čemerno vani…samo skandinavci neznatno u plusu…a kako će nam to pomoći? [bye]
Gdje vidiš skandinavce?
Meni se cini da su krenuli margin call-ovi. Vidim nerazumna istresanja na KOEI po 950 kn, ERNT i ATPL.
Daj sta das [huh]
Meni se cini da su krenuli margin call-ovi. Vidim nerazumna istresanja na KOEI po 950 kn, ERNT i ATPL. Daj sta das [huh] _______________________________________ “Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki od jutra.”
Čekaj, nije mi jasno. Pa da bi neutralizirao margin call možeš staviti dodatne dionice na skrb. Pa kaj ekipa zalaže u omjeru 1:1? Svašta! Nerazumno! Pohlepno! Pa kaj će im biti osigurač?
Savjet ulagačima koji razmišljaju o marginu – ne uzimati margin za sve dionice. Lijepo je kad raste, ali što kad se desi situacija kao ova?
Meni se cini da su krenuli margin call-ovi. Vidim nerazumna istresanja na KOEI po 950 kn, ERNT i ATPL. Daj sta das [huh] _______________________________________ “Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki od jutra.”
Bit ce i nize.. DAX -3.40%…
Xavier13: ” Meni se cini da su krenuli margin call-ovi. Vidim nerazumna istresanja na KOEI po 950 kn, ERNT i ATPL. Daj sta das [huh] _______________________________________ “Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki od jutra.” ” Bit ce i nize.. DAX -3.40%…
Trebalo bi napraviti opću paniku, tako da svi ali svi koji su paničari popuše lovu i odiđe sa burze.
znam da zvuči bezobrazno ali je tako.
Samo rade nered nama a za njih ne moram niti pričat.
neka sve padne za 20% mislim na crobex i odna će biti mir.
Uostalom korekcije su odlične da se tu i tamo izbaci ekipa sa burze.
Xavier13:
”
”
Čekaj, nije mi jasno. Pa da bi neutralizirao margin call možeš staviti dodatne dionice na skrb. Pa kaj ekipa zalaže u omjeru 1:1? Svašta! Nerazumno! Pohlepno! Pa kaj će im biti osigurač?
Savjet ulagačima koji razmišljaju o marginu – ne uzimati margin za sve dionice. Lijepo je kad raste, ali što kad se desi situacija kao ova?
upravo tako! ako imaš 100 kn u svim dionicma, margin uzmeš na 40 kn a ostatak ti je osiguranje.
pa šta se onda brineš jer je korekcija u tijeku i tvoja ideja će se jednim dijelom provesti
Torrrente: ” Xavier13: ” Meni se cini da su krenuli margin call-ovi. Vidim nerazumna istresanja na KOEI po 950 kn, ERNT i ATPL. Daj sta das [huh] _______________________________________ “Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki od jutra.” ” Bit ce i nize.. DAX -3.40%… ” Trebalo bi napraviti opću paniku, tako da svi ali svi koji su paničari popuše lovu i odiđe sa burze. znam da zvuči bezobrazno ali je tako. Samo rade nered nama a za njih ne moram niti pričat. neka sve padne za 20% mislim na crobex i odna će biti mir. Uostalom korekcije su odlične da se tu i tamo izbaci ekipa sa burze.