Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kupujte dionice Danske rukometne reprezentacije, oni su u dobrom plusu.

opet je čemerno vani…samo skandinavci neznatno u plusu…a kako će nam to pomoći? [bye]

Gdje vidiš skandinavce?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Meni se cini da su krenuli margin call-ovi. Vidim nerazumna istresanja na KOEI po 950 kn, ERNT i ATPL.
Daj sta das [huh]

Drukeri smirite strasti

Ne bi se čudio da sruše Crobex na 4000 bodova. Ja čekam kamikaze sa puuuno casha.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Meni se cini da su krenuli margin call-ovi. Vidim nerazumna istresanja na KOEI po 950 kn, ERNT i ATPL. Daj sta das [huh] _______________________________________ “Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki od jutra.”

Čekaj, nije mi jasno. Pa da bi neutralizirao margin call možeš staviti dodatne dionice na skrb. Pa kaj ekipa zalaže u omjeru 1:1? Svašta! Nerazumno! Pohlepno! Pa kaj će im biti osigurač?

Savjet ulagačima koji razmišljaju o marginu – ne uzimati margin za sve dionice. Lijepo je kad raste, ali što kad se desi situacija kao ova?

Meni se cini da su krenuli margin call-ovi. Vidim nerazumna istresanja na KOEI po 950 kn, ERNT i ATPL. Daj sta das [huh] _______________________________________ “Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki od jutra.”

Bit ce i nize.. DAX -3.40%…

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Xavier13: ” Meni se cini da su krenuli margin call-ovi. Vidim nerazumna istresanja na KOEI po 950 kn, ERNT i ATPL. Daj sta das [huh] _______________________________________ “Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki od jutra.” ” Bit ce i nize.. DAX -3.40%…

Trebalo bi napraviti opću paniku, tako da svi ali svi koji su paničari popuše lovu i odiđe sa burze.
znam da zvuči bezobrazno ali je tako.
Samo rade nered nama a za njih ne moram niti pričat.

neka sve padne za 20% mislim na crobex i odna će biti mir.
Uostalom korekcije su odlične da se tu i tamo izbaci ekipa sa burze.

Xavier13:

Čekaj, nije mi jasno. Pa da bi neutralizirao margin call možeš staviti dodatne dionice na skrb. Pa kaj ekipa zalaže u omjeru 1:1? Svašta! Nerazumno! Pohlepno! Pa kaj će im biti osigurač?

Savjet ulagačima koji razmišljaju o marginu – ne uzimati margin za sve dionice. Lijepo je kad raste, ali što kad se desi situacija kao ova?

upravo tako! ako imaš 100 kn u svim dionicma, margin uzmeš na 40 kn a ostatak ti je osiguranje.

Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku

pa šta se onda brineš jer je korekcija u tijeku i tvoja ideja će se jednim dijelom provesti

Torrrente: ” Xavier13: ” Meni se cini da su krenuli margin call-ovi. Vidim nerazumna istresanja na KOEI po 950 kn, ERNT i ATPL. Daj sta das [huh] _______________________________________ “Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki od jutra.” ” Bit ce i nize.. DAX -3.40%… ” Trebalo bi napraviti opću paniku, tako da svi ali svi koji su paničari popuše lovu i odiđe sa burze. znam da zvuči bezobrazno ali je tako. Samo rade nered nama a za njih ne moram niti pričat. neka sve padne za 20% mislim na crobex i odna će biti mir. Uostalom korekcije su odlične da se tu i tamo izbaci ekipa sa burze.

Raspade se EU:

skype - ivek1234

http://www.cnbc.com/id/22798008

skype - ivek1234

Sljedeći potez FED-a je potpuno ukidanje kamatne stope[shocked]

Hell is Empty and all the Devils are Here

New Report

Close