Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Europa će biti zelena do kraja dana sigurno!
pitanje su kao i uvijek ameri i onda sutar ujutro http://www.business.hr sa svojim debilnim naslovima.č

onda izvadite cash i u kupovinu, ako krenemo nadolje. Svako zlo za neko dobro

da, stvarno, vidiš kako se toga nisam sjetio…
odlična ideja!
samo…
je.. ga, nemam casha. sta da radim?

hate red

Živio cash……..idem u kupovinu na -40%…a fondovi će mi prodavati da se izvuku…….
Zamislite, sad sam jači nego fondovi…..[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

kolega,

onda sjednite pred monitor i gledajte kako se mijenja. Iskreno se nadam da će rasti, pa da vam gledanje bude ugodno i zabavno.

robertus: ” onda izvadite cash i u kupovinu, ako krenemo nadolje. Svako zlo za neko dobro ” da, stvarno, vidiš kako se toga nisam sjetio… odlična ideja! samo… je.. ga, nemam casha. sta da radim?

Ti se stvarno previse uzivio u tog lika sa slike. [wink]

Ne, samo pokusavam biti realan. Niti pesimistican niti optimistican. Sada opalite kako smo Medo i ja ovo “nadrukali” dolje. Ovo fakat ima sve manje smisla.

skype - ivek1234

robertus:

čini mi se da ćemo opet krenuti nadolje jer europa se dobro crveni. Čini se da će opet biti jeftinog dokupa

Krivo misliš.

Dobro misli.

skype - ivek1234

kolega, onda sjednite pred monitor i gledajte kako se mijenja. Iskreno se nadam da će rasti, pa da vam gledanje bude ugodno i zabavno.

ja se iskreno nadam da hoće.
ali znam da neće…

hate red

hvala kolega ivek,

ovo sa matrixom je nastavak priče naših prepucavanja sa LEDO-a, tako da nisam mogao ostati dužan na njegovu nabačenu lopticu

matrix90: ” robertus: ” čini mi se da ćemo opet krenuti nadolje jer europa se dobro crveni. Čini se da će opet biti jeftinog dokupa ” Krivo misliš. ” Dobro misli.

Živio cash……..idem u kupovinu na -40%…a fondovi će mi prodavati da se izvuku……. Zamislite, sad sam jači nego fondovi…..[thumbsup]

Bojim se da nisi u pravu. Čini mi se da OI Fondovi imaju dosta keša. Kao da su znali za ovo sra*e.
Drugi red obrane su mirovinci koji mogu direktno kupovati dionice na burzi, ali i udjele u OIF ovima.

Drukeri smirite strasti

Drukeri smirite strasti

Sjedi i gledaj u narednih tjedan dva….. Nije da mi to odgovara ali tako bi po svoj prilici moglo biti.

skype - ivek1234

opet je čemerno vani…samo skandinavci neznatno u plusu…a kako će nam to pomoći? [bye]

New Report

Close