Ljudi gledajte promete, nema straha. Kad budu niske cijene i mali promet onda dršet gaće.
Idemo u NATO skoro ne? [thumbsup]
auuuuu što će netko plakat danas, gledam Ledo, IGH Viro, pa koji su to biseri koji su danas prodali po onim cijenama, neki se nikada neće naučiti investiranju, ima pravo Kostolany, 95% je da ne kažem kakvih na burzi, a pametniji to mogu itekako iskoristiti, eh da sam bar još casha imao, danas sam od žene uzeo lovu i kupio što se kupiti dalo. Kako god cijene su stvarno bile više nego atraktivne[thumbsup]
čini li se to meni ili nailazi novi val ili bolje rečeno tsunami???
Teško, ako ti želiš izloži se na burzi.
Europa opet sve zelenija.[thumbsup]
robertus: ” čini li se to meni ili nailazi novi val ili bolje rečeno tsunami??? ” Teško, ako ti želiš izloži se na burzi. Europa opet sve zelenija.[thumbsup]
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
ak je to zeleno, onda se nadam da će sutra biti -30% hehehehehe
kolega,
pogledaj si zadnje cijene na LEDO-u, ATPL-u, TISK-u, pa reci da nije silazni trend!!!!
robertus: ” čini li se to meni ili nailazi novi val ili bolje rečeno tsunami??? ” Teško, ako ti želiš izloži se na burzi. Europa opet sve zelenija.[thumbsup]
Samo da ameri danas navečer (naše vrijeme) budu u plusu inače niti tsunami nije prava riječ kaj će biti sutra.
Ali opet nema predaje a još manje prodaje.
kolega, pogledaj si zadnje cijene na LEDO-u, ATPL-u, TISK-u, pa reci da nije silazni trend!!!!
Ali uzmimo na većini dionica prosječnu cijenu trgovanja danas i cijenu na bidu s kojom bismo sutra mogli otvoriti, to je debeli plus odmah sutra ujutro! A krdo voli kad je zeleno i onda odmah skida s aska!
robertus: ” kolega, pogledaj si zadnje cijene na LEDO-u, ATPL-u, TISK-u, pa reci da nije silazni trend!!!! ” Ali uzmimo na većini dionica prosječnu cijenu trgovanja danas i cijenu na bidu s kojom bismo sutra mogli otvoriti, to je debeli plus odmah sutra ujutro! A krdo voli kad je zeleno i onda odmah skida s aska!
Zadnja cijena na većini dionica je veća od prosječne cijene danas i to bi moglo biti dobro kao priprema za sutra, ali trend mi se čini okrenuo opet u minus.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=7d7fc315-5591-413e-88b6-1ecea741a1e6&open=sec [bye][bye][pray][pray][pray]
misko: ” robertus: ” kolega, pogledaj si zadnje cijene na LEDO-u, ATPL-u, TISK-u, pa reci da nije silazni trend!!!! ” Ali uzmimo na većini dionica prosječnu cijenu trgovanja danas i cijenu na bidu s kojom bismo sutra mogli otvoriti, to je debeli plus odmah sutra ujutro! A krdo voli kad je zeleno i onda odmah skida s aska! ” Zadnja cijena na većini dionica je veća od prosječne cijene danas i to bi moglo biti dobro kao priprema za sutra, ali trend mi se čini okrenuo opet u minus.
Dobro ti se cini, evo ja pratim atpl, ht, dlkv, viro, ptkm, tisk.. sve tone ka jutarnjim razinama[sad]