Daj bože da se trend ponovo “zazeleni”. No, današnji me dan podsjeća na vrijeme od prije 7-8 godina, kada sam s nevjericom gledao kako moj portfelj na NYSE tone po nekoliko postotaka svaki sat, a sve firme svjetski tehnološki lideri (i danas veliki i uspješni). Vrijeme nerealnih očekivanja je prošlo.[huh]
I šta se dalje događalo s vašim dionicama?[shocked]
Skuhali nam kašu da nama pada burza a oni se izvukli.
A možda i slave dan depresije kod nas.[undecid]
Kolega vi bi trgovali a niste upućeni da je nasdaq stanje od petka, što govori o vama da činite početničke korake, zato jedna pjesma koja govori o stanju u regiji a onda knjigu i učiti o burzama svijeta:[thumbsup]
Von Braun: ” Ček malo, Amerika ponovo u crvenom do ušiju. Vaš link Vaš link ” Kolega vi bi trgovali a niste upućeni da je nasdaq stanje od petka, što govori o vama da činite početničke korake, zato jedna pjesma koja govori o stanju u regiji a onda knjigu i učiti o burzama svijeta:[thumbsup] Vaš link
Ne trgujem Američkim burzama, tako da sam tamo početnik, ali zato na našoj jako dobro znam znam kada treba biti unaprijed u cashu….[thumbsup]
i uživo se mijenja
Sutra ak nebu obrane mogli bi ovak zavrsit [lol] [lol] [lol]
Vaš link
wiking: ” Warren: ” Pa korekcija je bogom dana za dobar ulaz, uvijek treba imati spremljen cash za ovakve dane. Barem 20% portfelja.
” imo ja i utuko i sta sad[huh] ”
pa nije čovjek rekao da ga treba utući nego samo “imati” spremljen cash [lol]
Utukao ga i ja danas, za sutra mi ostao samo štrik.
[pray]
ovo nije korekcija ovo je masakr ali preživit ćemo mi i to. Ali kad čujem prića ode cromex na 4000,00 pa dobro ljudi kriiiza je bez panike sad samo kupujte i čekajte pozz.[thumbsup][cool]
Duser: ” wiking: ” Warren: ” Pa korekcija je bogom dana za dobar ulaz, uvijek treba imati spremljen cash za ovakve dane. Barem 20% portfelja. ” imo ja i utuko i sta sad[huh] ” pa nije čovjek rekao da ga treba utući nego samo “imati” spremljen cash [lol] ” Utukao ga i ja danas, za sutra mi ostao samo štrik. [pray]
a posto je strik na bid-u
[lol]
je krecem u shopping kad se svi sloze na ovom forumu da dionice idu nadolje i da nema spasa [cool]
S&P 500 je vazniji od meksikanaca
http://finance.yahoo.com/
od nasdaqa jedino transportation zeleno, brodari [pray][rolleyes]
Sutra nas čeka krkljanac, ne baš ko danas, ali sličan.
Ako pogledate padove na Crobexu u doba korekcija, traju po 4-5 dana i to svaki dan po 2-3% u minusu.
Dnevnik je čini mi se danas rekao i onim ulagačima koji ne znaju za korekciju , ali koji imaju dionice.
Tek je danas ponedjeljak, a nadam se da neće biti crnog utorka.[bye]