e sad ga trabunjas doslovno.jako je lose sto je crobex probio 4700 al da tvrdis da smo loce poslovali i da ce GFI biti losi e to je stvarno druk[angry]
Gdje ja to tvrdim da smo lose poslovali???? NHF ali ovo pomalo lici na raspad sistema.
ma, kad se krene gore, zaboravit ćemo sve muke.
ko nije spreman gledatzi pad već panično prodaje – nikada neće zaraditi na burzi !
pa, mene osobno baš i ne pogađa puno ovaj pad. Ionako sam oko pola u cashu. Pomalo vrebam zgodne prilike koje bi se barem kratkoročno trebale dobro odbiti.
kako ga ono zovete tudex?? [lol] [lol] knzm – 11,51% zvzd -5,92%…padaju vrlo pribrano [sealed]
nije problem kad knzm padne 10 % narasao je u zadnjuh dva djedna 50%, problem je kad padaju one koje ne rastu, uh sto bi mnogi dali da su u TODEXU[lol]
Kaže Kostolany: u recesiji treba kupovati dionice, jer vlada potiče gospodarstvo, prilagođava kamate, povećava količinu novca, a od toga u prvom redu profitira burza, čak i prije nego gospodarstvo.
obrisano
Čudo a nijedne blokade do sada
zar to nešto ne govori ?
wiking:
”
e sad ga trabunjas doslovno.jako je lose sto je crobex probio 4700 al da tvrdis da smo loce poslovali i da ce GFI biti losi e to je stvarno druk[angry]
”
Gdje ja to tvrdim da smo lose poslovali???? NHF ali ovo pomalo lici na raspad sistema.
kao i stanje u državi, raspad sustava! a nova vlada(stara) tek startala.
Kaže Kostolany: u recesiji treba kupovati dionice, jer vlada potiče gospodarstvo, prilagođava kamate, povećava količinu novca, a od toga u prvom redu profitira burza, čak i prije nego gospodarstvo.
Bravo.
Istina. Samo čini mi se da kažu i da treba kupovati pri kraju recesije.