Aha, 2 deca viskija na eks i onda čašom o čelo… i odjednom je sve lijepo [thumbsup]
p.s. crobex je na -1,90 %… odoh ja po viski [lol]
Sad se sjetim one od TBF-a, Smak svita… Kaže: “Otvorit ću bocu za posebne prilike, lipo se cvrcnut…”[lol] [lol] [lol] [thumbsup]
4750
-2,01%
-2,18% …sad već crobex pada slobodnim padom…
ali većina EU indexa još je gora od nas [thumbsup]
avax10:
”
Aha, 2 deca viskija na eks i onda čašom o čelo… i odjednom je sve lijepo [thumbsup]
p.s. crobex je na -1,90 %… odoh ja po viski [lol]
”
Sad se sjetim one od TBF-a, Smak svita… Kaže: “Otvorit ću bocu za posebne prilike, lipo se cvrcnut…”[lol] [lol] [lol] [thumbsup]
trebate drustvo , biljezim se sa stovanjem [thumbsup]
ja sam postavio naloge za kupnju na cijene – 15 posto i idem na kavu
mada iskreno mislim da će inv. fondovi reagirati jer ljudi vade lovu ko blesavi a danas sam dok sam se vozio autom u roku od 5 minuta čuo reklame od 3 velika inv. fonda kako su ukinuli ulazne i izlazne naknade u periodu od slijedečih 30 dana
hi, slika govori vise od rijeci [sad]
ja sam postavio naloge za kupnju na cijene – 15 posto i idem na kavu
mada iskreno mislim da će inv. fondovi reagirati jer ljudi vade lovu ko blesavi a danas sam dok sam se vozio autom u roku od 5 minuta čuo reklame od 3 velika inv. fonda kako su ukinuli ulazne i izlazne naknade u periodu od slijedečih 30 dana
ne treba bit pohlepan kako u rastu, tako ni u padu! [wink]
A tek ako ovaj zasjedne mi bi mogli ekspresno u EU: http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=e3dc2c60-de24-46d4-8782-4f18cc67f98c&open=sec
nešto slično sam napisao na starnici 811, pa niko nije prokomentirao malo dobrih vijesti.
ivek123:
”
A tek ako ovaj zasjedne mi bi mogli ekspresno u EU: http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=e3dc2c60-de24-46d4-8782-4f18cc67f98c&open=sec
”
nešto slično sam napisao na starnici 811, pa niko nije prokomentirao malo dobrih vijesti.
nije jos vrijeme za dobre vijesti.Inace fondovi vicu”otpor je beskoristan, sve cemo vas asimilirati”[thumbsup]
Buco: ” U ovakvim situacijama se zada pokoji nalog za kupnju (niski) i ugasi kompjuter. Najbolje je ipak u kafani![cool][lol] ” Aha, 2 deca viskija na eks i onda čašom o čelo… i odjednom je sve lijepo [thumbsup] p.s. crobex je na -1,90 %… odoh ja po viski [lol]
[proud]