Sada se kupuje ako se misli kupovati, zar ne?[thumbsup]
Neki analitčari procjenjuju da će se razina DOW-a braniti tek oko 11500 bodova, a u petak je bio 12099, znači moglo bi dosta potonuti!
biće da ti prodaješ a ako ti se kupuje udri po asku jeftino je
Ja cu jos pricekat malo, osjecaj me prati da bi i jos pokoji dan ovo moglo potrajat. Cash-a se pripremilo i sada se ceka u grmlju i vreba za najboljim cijenama.
Neki analitčari procjenjuju da će se razina DOW-a braniti tek oko 11500 bodova, a u petak je bio 12099, znači moglo bi dosta potonuti!
Kad čujem neki analitičari odmah znam da se radi o lažnom predstavljanju.
Za razliku od Amerike, kod nas pad nije nikome dobrodošao, i to je već sto puta ponovljeno. Još jedna iznimno isforsirana korekcija kod nas.
Probija voda na sve strane…neznam da li će fondići uspjeti sve začepiti[cool]
Zacepit ce al tek na onim razinama iz 11.[bye]
U ovakvim situacijama se zada pokoji nalog za kupnju (niski) i ugasi kompjuter. Najbolje je ipak u kafani![cool][lol]
U ovakvim situacijama se zada pokoji nalog za kupnju (niski) i ugasi kompjuter. Najbolje je ipak u kafani![cool][lol]
mudro evo to sam upravo napravio poslušat cu jos koju pjesmu i na kavu
valentine: ” Sada se kupuje ako se misli kupovati, zar ne?[thumbsup] ” Neki analitčari procjenjuju da će se razina DOW-a braniti tek oko 11500 bodova, a u petak je bio 12099, znači moglo bi dosta potonuti!
Znači danas je obrana ili sutra!!!!!!!!!!!!!![lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Aha, 2 deca viskija na eks i onda čašom o čelo… i odjednom je sve lijepo [thumbsup]
p.s. crobex je na -1,90 %… odoh ja po viski [lol]
ides:
”
”
Kad čujem neki analitičari odmah znam da se radi o lažnom predstavljanju.
Za razliku od Amerike, kod nas pad nije nikome dobrodošao, i to je već sto puta ponovljeno. Još jedna iznimno isforsirana korekcija kod nas.
Jesi ti baš siguran? Ima ih koji bi jeftino kupili.