Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

usput..u USA neki zaradjuju i dok trziste pada, pa je nekima u inetersu da pada, ovdje nije taj slucaj i pad moze koristiti samo za akumulaciju, zarada dolazi tek kad se trziste digne..
sto je znacajna razlika![thumbsup]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

usput..u USA neki zaradjuju i dok trziste pada, pa je nekima u inetersu da pada, ovdje nije taj slucaj i pad moze koristiti samo za akumulaciju, zarada dolazi tek kad se trziste digne.. sto je znacajna razlika![thumbsup]

biće, biće i toga kod nas i brže nego što ti misliš.ma koliko mi šutjeli o tome
[thumbsup]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

sorry ekipa moram nešto čalabrcnut, nek ivek ili deimos sad malo preuzmu [wink]

A šta se radi o štafeti,vidim da se radi u tri smjene,to je dobar signal za dokup,kako to da ama baš nijedna dionica ne vrijedi,kad bi index tako jako pao, onda bi se prebrzo obogatili a ipak si ti pošten i stručan lik,znamo da novac kvari ljude,čemu onda bogačenje,čemu tolki trud i prozirna igra

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

MiG29: ” usput..u USA neki zaradjuju i dok trziste pada, pa je nekima u inetersu da pada, ovdje nije taj slucaj i pad moze koristiti samo za akumulaciju, zarada dolazi tek kad se trziste digne.. sto je znacajna razlika![thumbsup] ” biće, biće i toga kod nas i brže nego što ti misliš.ma koliko mi šutjeli o tome [thumbsup]

ja bih se samo kratko nadovezao ili možda ispravio “ma koliko mi pričali suprotno
[thumbsup]

Heaven or Las Vegas

Trebate samo paziti da vam cijene ne pobjegnu prema gore jer niste ništa napravili,živci rade,sve ste nervozniji, u 2 dana 20 stranica,neki nisu u dionicama od danas dosutra i mislim da situacija kod nas uopće nije takva kakvu je prikazujete,evo ja spavam po 12 sati,medvjed koji ima dionice

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

IN,

blago tebi kad možeš spavat 12 sati dnevno. za tu mogučnost odrekao bih se djela zarade, samo ako se ne radi o spavanju u nekoj državnoj instituciji
[yawn]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

bilo mi ranije neugodno pitati, al’
bi li mi pozajmili novce (ivek, realbear, deimos) da ulozim u dionice u slijedecem periodu, vracam vam 30% do kraja 2 mj08, ostatak zarade cu ostaviti sebi

Naime, htio bih da i vi osjetite malo proljetni boom, da ne ostanete u cashu [lol]

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

To si tocno napisao! Vratiti ces nam samo 30% od punog iznosa!!! [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

korekcija je dobro podigla prasinu. napisali ste 20 stranica u zadnja 24 sata.

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Mislim da je bilo zanimljivo i poučno[thumbsup]

SAM PROTIV SVIH

Puno je 250 bodova [cool]

Ma, mi to odradimo u jednom danu mozda vec i slijedeci tjedan! [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

Kakva je kod vas atmosfera, rokoch?

No respect

Čeka nas zanimljiv tjedan opet. Biće prilika za dokup kako mi se čini. Bogme bi i CROBEX mogao testirati stare supporte ovaj tjedan. Čim prije tim bolje. Da znamo da li su ostali support ili postaju novi resistance [lol]

New Report

Close