usput..u USA neki zaradjuju i dok trziste pada, pa je nekima u inetersu da pada, ovdje nije taj slucaj i pad moze koristiti samo za akumulaciju, zarada dolazi tek kad se trziste digne..
sto je znacajna razlika![thumbsup]
usput..u USA neki zaradjuju i dok trziste pada, pa je nekima u inetersu da pada, ovdje nije taj slucaj i pad moze koristiti samo za akumulaciju, zarada dolazi tek kad se trziste digne.. sto je znacajna razlika![thumbsup]
biće, biće i toga kod nas i brže nego što ti misliš.ma koliko mi šutjeli o tome
[thumbsup]
sorry ekipa moram nešto čalabrcnut, nek ivek ili deimos sad malo preuzmu [wink]
A šta se radi o štafeti,vidim da se radi u tri smjene,to je dobar signal za dokup,kako to da ama baš nijedna dionica ne vrijedi,kad bi index tako jako pao, onda bi se prebrzo obogatili a ipak si ti pošten i stručan lik,znamo da novac kvari ljude,čemu onda bogačenje,čemu tolki trud i prozirna igra
MiG29: ” usput..u USA neki zaradjuju i dok trziste pada, pa je nekima u inetersu da pada, ovdje nije taj slucaj i pad moze koristiti samo za akumulaciju, zarada dolazi tek kad se trziste digne.. sto je znacajna razlika![thumbsup] ” biće, biće i toga kod nas i brže nego što ti misliš.ma koliko mi šutjeli o tome [thumbsup]
ja bih se samo kratko nadovezao ili možda ispravio “ma koliko mi pričali suprotno”
[thumbsup]
Trebate samo paziti da vam cijene ne pobjegnu prema gore jer niste ništa napravili,živci rade,sve ste nervozniji, u 2 dana 20 stranica,neki nisu u dionicama od danas dosutra i mislim da situacija kod nas uopće nije takva kakvu je prikazujete,evo ja spavam po 12 sati,medvjed koji ima dionice
IN,
blago tebi kad možeš spavat 12 sati dnevno. za tu mogučnost odrekao bih se djela zarade, samo ako se ne radi o spavanju u nekoj državnoj instituciji
[yawn]
bilo mi ranije neugodno pitati, al’
bi li mi pozajmili novce (ivek, realbear, deimos) da ulozim u dionice u slijedecem periodu, vracam vam 30% do kraja 2 mj08, ostatak zarade cu ostaviti sebi
Naime, htio bih da i vi osjetite malo proljetni boom, da ne ostanete u cashu [lol]
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
To si tocno napisao! Vratiti ces nam samo 30% od punog iznosa!!! [lol] [lol] [lol]
korekcija je dobro podigla prasinu. napisali ste 20 stranica u zadnja 24 sata.
Puno je 250 bodova [cool]
Ma, mi to odradimo u jednom danu mozda vec i slijedeci tjedan! [lol] [lol] [lol]