Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zamolio bih vas kao iskusnog medvjeda da mi date ocijenu mog porfelja na igri top 10 kako se ponasa u ovoj korekciji. Unaprijed hvala[pray]

Izvrsno se ponaša, ako izdrži do kraja godine još bolje [thumbsup]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Što s HT-om? Mišljenja sam da će on biti najveća žrtva što se budemo više bližili dnu. Njega će se ljudi najlakše riješiti jer računaju: doći ću do casha za kupiti neku drugu dionicu, a HT ionako neće moći brzo rasti kao druge dionice, pa ću se opet vratiti u HT.

ma ipak se vi mene jako bojite kad toliko vremena gubite na proučavanje moje osobnosti i naravnoi drugih korekcijonaša. Pa neće valjda ljudi slušati jednog zločestog medu i rasprodati sve i kupiti poslije jeftino [wink]

ja samo ulazem u oprez!![thumbsup]
buduci ti u najcrnjem scenariju predvidjas pad od 10%, ja mislim da im se taj rizik ne isplati, jerbo ce to shortanje donijeti zaradu od 8%, kad se odbiju provizije.ako se proda sad i pogodi kupnja na dnu!to je u USA znacajno, ali ovdje ne!
a sta ako taj plan ne uspije i ne pogodi se dno, ili jos gore, ako se trend okrene na 5%minusa..ili vec sutra?[cry]

neamm ja nista protiv sto ti pises..dapace..
najgore je kad se suti!i kad svi govore UP,UP!
e onda je pocinje njesra..kako je bilo u 5mj. netom prije nego je tema otvorena![smiley]

dok kao sad ima ekipe koja je u cashu, super je!![proud]
ti, ivek, tenkista..

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

kad sam počeo ovdje pisati pisao sam karticu-dvije teksta svako par dana. E onda su mi raznorazni likovi počeli razvlačiti, citirati optuživati. Ja se nekad branim nekad ne, ovisno koliko imam slobodnog vremena.

Ja vidim bear market i mislim da trebam svoje mišljenje podijeliti sa što većim brojem ljudi. Ja ne pišem i ne pljujem po tuđim dionicama niti ne raspravljam negativno. Tu dozu tolerancije očekujem i od drugih, bar na temi korekcija i brlog.

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Dobro ljudi nemojte nam medu napadati – dobar je on, i dobro je da je tu da nam je na oku [wink]

Zanima me vase misljenje za sljedeci tjedan oceli DJI zatvoriti tjedan vise ili nize u odnosu na ovaj?
Molio bih vas da mi ne preskocite i ovaj odgovor.

SAM PROTIV SVIH

mig nije problem u 10-20% gubitka, nego što ti dvije godine nema prinosa nego gubitak na kapital u bear marketu koji traje. To je nekima koji su očekivali lagano bogaćenje zna biti još gore.

Zanima me vase misljenje za sljedeci tjedan oceli DJI zatvoriti tjedan vise ili nize u odnosu na ovaj? Molio bih vas da mi ne preskocite i ovaj odgovor.

Ne znam, ja sam zapravo očekivao da se odbije i potegne već ovaj tjedan. Očito je situacija crnja i panika veća.

Eto kada te covijek nesto konkretno zamoli da kazes a znas da ti istina ne odgovara ti samo preskocis odgovor.
[wink]

SAM PROTIV SVIH

sorry ekipa moram nešto čalabrcnut, nek ivek ili deimos sad malo preuzmu [wink]

mig nije problem u 10-20% gubitka, nego što ti dvije godine nema prinosa nego gubitak na kapital u bear marketu koji traje. To je nekima koji su očekivali lagano bogaćenje zna biti još gore.

uvijek neke dionice rastu neke padaju, bez obzira na bull ili bear.
osobno sam u debelom plusu,a crobex je u isto vrijeme pao 10%.

sve je ok, ti pises sa znanjem koje ja nemam, mozda imaju vipy ili geronimo, ali je cinjenica da ne pises konzistentno, da ti u potpisu stoji 1929.( figurativno), a da sam prizanjes da ocekujes pad od 10% maximalno, u najgorem scenariju, ili cak gadan bull run, ako Ben sreze kamatu.uz to izbjegavas odgovore na neugodna pitanja, samo ih elegantno zaobidjes.

zato mene kopka, koji je tvoj interes u svemu i ako zaista je, samo sirenje panike da bi tvoji jarani mogli jeftinije uci, kako si sam rekao, onda si mozda dobar drug, ali jako, jako losa osoba za ostale!!

opet, naravno, demokracije je i tvoje pravo je da pises sta te volja.
nis idem se ja baviti sportom, a vama ugodno vecer, time will tell!!
od sutrasnjeg dana puno ocekujem!
lijep pozdrav svima!
[thumbsup]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

sorry ekipa moram nešto čalabrcnut, nek ivek ili deimos sad malo preuzmu [wink]

Nemogu oni preuzett jer i nisu medvjedi,a kad vide indijance odmah im se spava.

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close